SPET 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 2.9.2010.

  1. ari j

    ari j Gearhead

    Onnittelut täältäkin Heiskaselle voitosta.Tuli itsellekkin eka ysin alka eli 9.972/220.08km/h
     
  2. Henski

    Henski 1st gear

    Onnittelut ysistä!
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Heiskaselle onnee hienosta osakilpailun voitosta!!!Kiitos Kalliomäen teamille(Vatanen) ja Korhosen Pasille sekä tietysti omalle Teamille hienosta työstä että saatiin Camaro lentämään hienosti!!!Uudet luvut ovat 9.080s ja 242.8km/h.Lajittelun 3. sija lämmittää ja kun koittaa ajaa voitosta niin eka kierroksen 0.001s punavalo hieman harmittaa mutta laitetaan uutta matoa koukkuun...!!!KIITOS myös kaikille varikko pilttuussa käyneille,tässä jatketaan seuraavaan osakilpailuun hienossa seurassa!!!Terv:Kari "Supo" Laitinen
     
  4. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Onnittelut viälä täältäkin Timpalle voitosta.
    Mikolle,se oli semmonen markan vika tai ei edes sitä kun oli lähtenyt Throttlesta maajohto irti ja läpät kii ei vaan kulkenu mihinkään.
     
  5. triniemi

    triniemi Gearhead

    No hyvä ettei ton kummempaa. Vaikka varmaan harmittaakin, niin sä varmaan pääset koittaan jo seuraavaan kisaan uusiksi, mulla suattaa mennä hiukka kauemmin.
     
  6. Hesus

    Hesus 1st gear

    Kiitokset onnitteluista:)
    Koitetaan palata maanpinnalle mahdollisemman pian.
     
  7. Jukka Kivineva

    Jukka Kivineva 1st gear

    Myöhääset onnittelut täältäki!

    Olikos se eka voitto? Jos oli niin ei kannata pyrkiä
    maanpinnalle heti, leijuminen on niin kivaa!
    Mukavaa oli taas ja kiitoksia kaikilla auttajille,
    piti ettiä kaikenmoista vaippaa ym. ja avuliaita riitti!
    Kyllä oli makia ajaa 1,5v tauon jäläkehen...

    Supolla ei lippalakit lopu tätä tahtia!

    Jukka
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Pientä kertausta 1 osakilpailusta eli Meikäläinen jo torstaina hyvissä ajoin paikalle ihan yksin ja pari ihmistä kysyi missä Teami niin sanoin että ulkoistin sen kun se on nykyään muotia!!!Perjantai aamuna tulivat Piämekaanikko Kärnän Teemu ja Hirvijärven Hannu ja laitoimme varikon lopulliseen kuosiin sekä kävimme Camaron läpi että kaikki on ok.Ensimmäiseen vetoon lähtiessä varikkopilttuusta meinasi kuski antaa ylen jo matkalla eli kuski oli "hieman"jännittynyt! :oops: Eka veto ajettiin niin kuin oli suunniteltu eli kun pito irtosi niin nätisti loppumatka lambdaa seurailen maaliin.Toinen veto samoilla säädöillä ja heti pito irti mutta kakkosta sisään ja kaasu pohjassa maaliin.Varikolla todettiin että ei polttoaineen vaihto ainakaan hävittänyt koneesta tehoja.Teimme linkkimuutoksia alustaan ja kolmas lähtö tarjosi jo kuskille hienoa kyytiä mutta vieläkin sutimista.Nyt tehtiin iskareihin säätöjä, sovittiin että teen ns. pro burniksen ja se muitten muutosten kera toimi.Siinä perjantain testipäivä menikin ja huoltotoimien jälkeen totesimme kaiken olevan kunnossa,illalla tuli vielä Holopaisen Jaska minun entisellä -37 Pontiacilla hinuriksi sekä Martikaisen Juho tutustumaan hommaan.Lauantai aamuna sitten lämmityskäyttö sujui muuten hyvin mutta Kuski unohti laittaa vesipumpun päälle ja siitä syystä hieman nestettä syyläristä pihalle.Eka vetoon mennessä huomasin lineupissa että Kuski ei laittanut jäähdytysjärjestelmään lisää nestettä ja lämmöt nousivat jo lineupissa niin korkealle että en ajanut vaan hinauksessa takaisin varikolle.Sitten päivän toiseen lajittelulähtöön ja burniksen jälkeen ei kun valoihin ja napilta matkaan.Nyt istui Camaro ensimmäisen kerran asfalttiin ja maaliin päästessä olin varma että uudet ennätykset on tehty eli 9.15s ja 241.2 km/h.60 jalkainen 1.367 oli huonompi kuin Finaalikisan viimeisessä vedossa.Siitä sitten muutamia pieniä muutoksia kolmeen seuraavaan 9.11s,9.099s,9.080s ja reaktiot .100-.035 eli aika hienosti ekaan kisaan.Pudotuskisan eka kierros Luoma-ahoa ja Moparia vastaan ja Burniksen jälkeen viivalle,nappi ylös ja Perkeleen punainen lamppu kuuseen.Olin päättänyt että jos kuski tumpeloi niin ei kiusata Camaroa turhaan vaan löysäsin heti mutta sen verran tuli tuntemusta että tarrasi hyvin kiinni pyörät rataan mutta kun löysäsin heti niin ei jäänyt edes 60 jalkaista aikaa vertailuun!!!Kerkii muuten 400 metrillä kehua kuskia ihan urakalla eli onneksi ei ole mitään tallentimia Camarossa ei muuten olisi lasten kuultavaa!!!Varikolla sitten kuulin että oli 0.001s punavalo niin saan ainakin Kivinevalta uuden lippiksen!!KIITOKSET omalle Teamille,Kalliomäen Teamille/Vataselle sekä Korhosen Pasille hienoista neuvoista että saimme Camaron hienoon vireeseen!!!Terv.Kari "Supo" Laitinen PS.Onnittelut vielä Heiskaselle hienosta voitosta!!
     
  9. Slow66

    Slow66 1st gear

    Onnittelut myös täältä Heiskaselle voitosta ja kaikille paikalle päässeille siitä että edes pääsivät kisoihin! Meillä on uusi dynoyritys nyt lauantaina, eli kaiken mennessä hyvin (tai edes sinne päin) pitäisi auto olla iskussa taas Alastaroon mennessä. Tai sitten ei.... :eek:
     
  10. Slow66

    Slow66 1st gear

    Otetaas saman tien takaisin tuota edellistä viestiä, sain juuri tiedon että Santalan penkki on sanonut poks. Eli ei me nyt sitten mennäkään lauantaina dynoon....
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Se onki aika tylsää hommaa....
    Liekö siellä isojakin murheita?
     
  12. -31

    -31 Gearhead

    Timolle ja Jannelle täältäkin onnittelut!
    Teillon pojat lamput kohillaan!!! :eek:
     
  13. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Kiitokset vaan,mut mun mielestä on vaan lamput vielä kovin kaakana.
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Seuraavaan kisaan viimeinen päivä ilmoittautua!!!
     
  15. KUE

    KUE 3rd gear

    Hirvivaara teidän pilttuussa! :rotfl:
     
  16. supo

    supo Double Gearhead

    Tuli mieleen että tehtäisiinkö porukalla ryhmän oma pieni promovideo jota saisi kaikki käyttää omiin sponssihommiiin ja uusia kuskeja ryhmään kalastaessa.Samalla voitaisiin hankkia ryhmälle joku sponssi/sponsseja josta saataisiin joka kilpailuun luokan sisälle jaettavia raha/tavara palkintoja ja vaikka kauden päätteeksi myös jotain jaettavaa.Nimittäin näyttää että Super Pro Et on jatkossa yksi elinvoimaisista luokista.Luulen että tuo promovideon teko ei maksa esim.TV ryhmän tekemänä maksa maltaita eli miltä kuulostaa ja rupatellaan ensi kisoissa lisää!!!!Terv:Spet 1937,Kari "Supo" Laitinen
     
  17. Jukka Kivineva

    Jukka Kivineva 1st gear

    Joku tietävä vois välittää tämän jollekki asiaa osaavalle.
    TV-lähetyksen materiaali kait olis pohjana ja siihen vois lisätä muuta kisois kuvattua mikä ei lähetykseen päätyny. Yhtäkkiä ajatellen olemas olevaa käyttämällä saa kuskiesittelyt ym. helpoiten, ja ehkä halvimmalla hyvää laatua.
    Mutta riippuu hinnasta ja se riippuu siitä moniko on mukana!
    Mua kiinnostaa!
    Kuka keksii sponssin?

    Jukka
     
  18. ari j

    ari j Gearhead

    Mukana ollaan myös! 8)
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Tein viime vuoden omille sponsseille oman dvd:n jossa oli n.15 minuuttia Spet ryhmän muista autoista ja kuskeista sekä n.5 minuuttia omista suorituksista.Tekijöinä oli tv-ryhmä joka kuvaa kisat eli hienoa matskua oli.Otan Johannaan yhteyttä niin saadaan vähän tietoa Alastaron kisoihin mennessä.Yhteistyökumppani/kumppanit varmasti kannattaa olla valtakunnallisia eli voimme käyttää ryhmän eri autoja ympäri Suomen esim.Teemapäivillä jonkun liikkeen tiloissa ja sitten autoihin tietyn kokoinen/kokoiset tyylikkäät tarrat,haastatteluhommiin lippikset jne.Ryhmän autot ovat erittäin tyylikkäitä ja erilaisia eli löytyy kaikille jotain!!Ehdotuksia asian tiimoilta ei kun esille ja pidetään vaikka lauantai iltana lajittelujen jälkeen kokouksen tynkää!!!
     
  20. ari j

    ari j Gearhead

    Koskas Kamasan tv-lähetys tulee nettiin?
     

Kerro tästä muillekin!