SPET 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 2.9.2010.

  1. 440

    440 Gearhead

  2. ari j

    ari j Gearhead

  3. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys kaikille,Johanna on tehnyt pienen näytepalan eli videoo.Laittakaa minulle vaikka YV:nä sähköpostiosoite niin laitan teille videon pätkän niin saatte antaa vinkkejä/neuvoja miten hommaa jatketaan!!!Terv:Kari "Supo" Laitinen,Kuopio Ps.Teemalla Spetistä ylivoimaisin autoluokka mitä Suomessa ajetaan!!! 8) 8)
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Hienosti on videon pätkää kyselty eli tämä on sellainen näytepala.Eli nyt mietintään mitä video sisältäisi että voisimme saada sen avulla yhteistyökumppaneita,uusia kilpailijoita sekä uusia faneja meidän luokkaan!!!Kalajoella voitaisiin rupatella eli ideoita esiin rohkeasti niin saamme homman kuntoon hyvissä ajoin niin pääsemme ensi kaudella jakamaan esim.ns.palkintorahaa,hyvistä lajittelusuorituksista sekä tietysti unohtamatta uusia kuljettajia joita kannustamalla hommaan saamme jatkoa hommalle!!!!Teemalla SPET ykkösryhmä Suomessa!!!!Terv:Spet 1937,Savolainen viäräselekä!!!
     
  5. triniemi

    triniemi Gearhead

  6. triniemi

    triniemi Gearhead

    Ryhmävastaava vei taas! Alkaa jo kirkkain suurin häämöttämään...

    Onnea Timo!
     
  7. Hesus

    Hesus 1st gear

    Kiitokset Mikko onniteluista.
    Vielä on parit kahinat, ei nuola ennen ku tipahtaa:)
    Eka pudotuslähtö osoitti et mitä vaan voi tapahtua. Olin alkamassa burnista ni kaasarissa yskäs ja tuli liekkiä skuupista, Seppo vahvoilla keuhkoilla puhalteli liekit sammuksiin ja saatiin saha vielä käyntiinkin. Eli kaikkee voi sattua, mun kannalta kisan loppu meni mitä mainioimmin.
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä Heiskanen on lähellä eli enää Porin Janne Söderqvistillä on mahdollisuus ohittaa tämän kauden The King!!!!Kyllä Red Black Racing tehnyt hienoa työtä tällä kaudella eli suomessa tehty erittäin hieno etumoottori Dragster ja kuski on kulkenut kaikki lähdöt voittoon eli kyyti ollut jäätävää!!
     
  9. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Onnittelut täältäkin Heiskaselle voitosta,jäätävää suoritusta vaik liekit kaasarista tulikin.Aika varmanpäälle reaktioilla ajelitte voittoon 0.077-0.090 kaikki pudotukset,mut onnistuuhan se näköjään noinkin kun homman osaa.
    Supo kyllä tässävaiheessa täytyy enää yrittää ettei takaani vaan kukaan tule ohi :D .
     
  10. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Onnittelut myös täältä suunnalta Heiskaselle.Kyllä tossa on ajamisen meininkiä.
     
  11. triniemi

    triniemi Gearhead

  12. triniemi

    triniemi Gearhead

    On pisteet päivittyny tänään FHRA:n sivuille ja kyllä on Heiskasen saldo jäätävä. Eniten SM-pisteitä kaikista SM-autoluokista ja suurin johtomarginaali (yli 800p) :eek:

    Nyt Motoparkki vielä tarkasti ja blown alcohol mosa sitten raksteriin finaalehin ja sillä mestaruus taskuun?
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Olipa kisa Motoparkissa,saatiin uusi voittaja sekä uusi runnerup,uusi kaavio lineupissa,joku veti lajittelulähdön lähdöstä maaliin etujarrut jumissa, Söderqvistillä pienet mahdollisuudet myös mutta varma hopeamies,pronssi vielä 4 miehen ulottuvilla Norenin ollessa parhaimmissa asemissa.DEFA finaaleissa taas hienosti osallistujia eli hienoa kisaa tiedossa!!!Miten on sen esittelyvideon(markkinointi) kanssa eli teetetäänkö se ja onko se mikä Johanna teki malliksi niin siihen pientä lisäystä?Pidetään perjantai iltana vaikka minun pilttuussa palaveri asiasta?Terv:Kari "Supo" Laitinen,ryhmän todellinen jarrumies!!Ps.jarrutinko liian aikaisin?
     
  14. -31

    -31 Gearhead

    EI, EI, KUULE! Just jarrutit oikeella kohin. Kuitennii näytti jotta olis hieman etupainotteiset jarrut, takagummithan ihan pyorikin :D
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän tossa spetissä oli kaikenlaista, kun sunnuntaina line upiin kutsun jälkeen vielä kaaviooon lisättiin yksi lisenssikuljettaja ja ysin kaavio muuttui 10:ksi. Lisäksi toisella kierroksella tuli protesti ja uusinta lähtö siinä vaiheessa kun semifinalistit oli jo pyydetty line upiin. No onneksi kaikki saatiin kuitenkin kaikesta huolimatta ajettua.
     
  16. supo

    supo Double Gearhead

    Kylläpä oli taas hienoa palvelua Seinäjoen Varaosakeskukselta/Mika Rajamäki eli on uudet eturenkaat Camarossa,oli tarkoitus vasta talven aikana uusia!!!!ps.jarrutinko liian aikaisin!!!
     
  17. Slow66

    Slow66 1st gear

    Noh noh Supo, eipäs nyt ruveta ylistämään. Sattui vaan olemaan 'käsivarastossa' sopivat gummit.

    Laitoin yv:tä niistä toisista jutuista. Tutustu ja palaile asiaan.
     
  18. Henski

    Henski 1st gear

    Onnittelut Mestari-Heiskaselle!!!. Tuli näköjään kiire bilettämään, kun peli ratkes pari lähtöä aiemmin :wink:
     
  19. ari j

    ari j Gearhead

    Onnittelut Heiskaselle mestaruudesta ja Supolle finaalivoitosta! 8) Itse pääsisin jopa semifinaaliin asti! 8)
     
  20. Hesus

    Hesus 1st gear

    Koska mun napa on tärkein, Kiitokset. Tänä vuonna todellakin RedBlaclRacing on SPETissä paras!
    Tää vuodatus ei pimennä SUPOn voittoo ja ronssiiiiii. Onnittelut Savooooooooon::::))))

    Timo
     

Kerro tästä muillekin!