sportsman/pro et

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 22.1.2007.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No REE ryhmäläinen kuitenkin vaikkei Vaittisen omistama oliskaan :rotfl:
    Mites, onkos ihan tietoa jotta tuleeks siihen ens kesäks aika lailla häjympi kone kuten hevosmiesten tietotoimistossa huhuillaan?
     
  2. joopa

    joopa 1st gear

    Pl-powerin proet tarinaa löytyy lähiaikoina täältä: www.pl-power.com. Nyt vain etusivu auki.
     
  3. Lelu

    Lelu 1st gear

  4. joopa

    joopa 1st gear

    No nyt on Leen ensimmäinen Suomenvierailu takana ja Herald on koeistuttu. Meidän piti tännekin kirjoitella, mutta eihän me keretty kun oli niin paljon aktiviteettia. Perjantai meni Heraldin kimpussa, lauantaina oltiin rallia kattelemassa, sunnuntaina kelkkasafarilla ja ratkottiin teamin biljardimestaruus ja maanantai meni pellolle auratulla jäisellä radalla jokkisbemarin puikoissa. Oli siinä pojalla levee hymy kun tuli ekaa kertaa pitkää sladia kurvista ulos ja eka kommentti oli "I´m staying here".
    Suomen sanastokin karttui mukavasti: heippa, kiitos, Hannu Santala, hevosvoima, teho, kerroshampurilainen yms.
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Hieno juttu kun homma etenee.Toivottavasti saamme taas uusia kuvia Hirmuisen edistymisestä.T:pro Et 1337
     
  6. joopa

    joopa 1st gear

    Lisää kuvia ei vielä Heraldista oo kun kuvaajalla on ollu opiskelukiireitä,mutta kerrotaan tässä vähän muuta projektista.Chevyn pikkulohko jonka piti olla 350:n osottautukin kansien irrotuksen jälkeen 305:ksi mutta sillä kai me ajellaan.12pulttisesta letukan perästä löyty 3,07välitys ja se ei vaikuta kovin kiihdytysystävälliseltä,tarvii vaihtaa jotain 4:lla alkavaa tilalle.Laatikko th350 pitää varmaan viedä tohtorille kun ei siitä itte mitään ymmärrä.Viikon päästä alkaa varsinainen tehorakennus kun on useemman viikon Herald Holiday edessä.
     
  7. Lelu

    Lelu 1st gear

    Santa Podin pääsiäisjuhlille Easter Thunderballiin on ilmoittautunut jo 37 pro ET -autoo ja on ehdottomasti taas suosituin luokka. Laittaisin kuvia omista pro ET -suosikeista, kunhan joku kertois miten tänne saa kuvan laitettua. Vai onnistuuko?
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys kaikille Sportman/Pro Et kuskeille,tein tuossa pientä listaa ensi kesäksi ja näyttää aikas hyvälle:
    Heikki pro Et 1000
    Jatta Set 1122
    Janne Set 1221
    Lee Pro Et 1404
    Timo Pro Et 1566
    turku Et 1121
    Kari Pro Et 1337
    Vaasa yksi lisää
    Kuopio yksi lisää
    Lähtevänoja Pro Et 1315?
    Nokia Pro Et Olds
    Ato Pro Et 1313
    Puuttuuko jonkun nimi joka meinaa ajaa 2008?
     
  9. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Kukas täältä Nokialta tulee Pro Et Oldsilla? :eek:

    Minä vasta harkitsen tulevani '88 Olds Delta 88 PROstreetillä Alastaron Finaaliin, kun ton Rakettimoottorinkin osat ovat vielä eksymässä Suomeen. :oops:
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    sinua minä tarkoitin ja nämä nimet olen laittanut tänne aiemmista jutuista päätellen että ajavat/aikovat ajaa ensi kesänä tässä luokassa koko kauden tai kisan jossakin kauden vaiheessa.Toivottavasti saat osat moottoriin ja pääset kisaamaan.Terveisin Kari Laitinen,Pro Et 1337
     
  11. joopa

    joopa 1st gear

    No nyt on viimeinkin heraldin perän kavennus ja linkin rakennus puuhat voiton puolella ja auto seisoo eka kertaa moneen vuoteen neljällä pyörällä.Kuviakin tänään napsittiin ja toivotaan että netti sivujemme tekijä sais niitä lähi aikoina kotisivuille laitettua.Mites muitten projektit etenee?
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    hieno juttu että hommat etenee,meillä alkaa olla kanssa takapään jousitus muutokset melkein tehty,vaihdelaatikko päivitetty ja kaasari vaihdettu race versioon mutta pari "pientä" hommaa tekemättä eli HALPAMATKOJEN kuljetusauto huoltamatta ja muutamat "pienet" muutostyöt tekemättä.Terv:Kari Laitinen.Pro Et 1337
     
  13. firebird_man63

    firebird_man63 1st gear

    tammisaaresta tulossa firebird ajamaan pari kolme kisaa!!
    terveisiä tammisaaresta et täältä tullaan..... 10,5-11 sekunnin aikoja ilman naurukaasua tavoitteena. tietoa montako autoa tulossa mukaan pro et luokkaan?
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Tervetuloa joukkoon,kyllä yli 10 autoa tulee ajamaan kisaa ja toivottavasti jo heti Motoparkista alkaen.Saadaan aikaiseksi hyvät kisat kun paljon porukkaa ajamassa.T:pro Et 1337
     
  15. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys kaikille,Pontiacci käytetty tulilla talven jälkeen uuden kaasarin voimalla ja vaihdelaatikko testattu että "ammattilaisten tekemä" eli Vituiksmän racing enkinen sörsäämä pelasi kuin enkeli.Tästä kun pääsemme testaamaan uuden takajousituksen niin alkaa homma olla "pulkassa".Kiitos Teemulle ja Pasille suuresta panoksesta asian hyväksi.Mites muilla?Terv:pro Et 1337
     
  16. heikki_vag

    heikki_vag 2nd gear

    Terve!

    Meillä tehdään säätöjä vielä. Laatikko ei ole vielä valmis joten keskitytään vielä muihin juttuihin.
     
  17. Hesus

    Hesus 1st gear

    Moi kaikille

    Kait sitä kuukauden päästä tarvis Nova pestä.

    Timo PET1566
     
  18. Tea

    Tea 1st gear

    Timo, älä nyt vaan rasita itsees liikaa sillä projektilla :D Ja ainahan voit pyytää avuksi kuljetusyritystä...
    [​IMG]
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Vaikuttaa tuo hallitsevan mestarin homma kostealta!!!Terv:Kari Laitinen,Pro Et 1337
     
  20. heikki_vag

    heikki_vag 2nd gear

    Timppa nihkeilee :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!