Stadin cruising 3.7

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja chevy76, 29.6.2009.

  1. MercComet

    MercComet Gearhead

    Starskyn perhefarmaria, liisteriä lasiin ja lärvittelyä tulossa... jotain! 8) Lintta ei kyllä oo kuvissa liikkeessä, joten toinen torinolainen voi olla epäileväinen...
     
  2. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    No kautsin kuvas on liikentees tai ainakin tiellä :lol:
    http://kautsi.1g.fi/kuvat/Stadin%20Crui ... G_9195.jpg
     
  3. Annie

    Annie 1st gear

    uuuh ford.

    :rotfl: :poff: :lol:
     
  4. tpl2

    tpl2 1st gear

    Saakos tuolta lainata paria kuvaa omasta kiposta?
     
  5. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    VSOP ja "parempi puolisko" ei yleensä liiku vaan yhdellä. Eilenkin oltiin sekä Cudalla että Bimbolla liikenteessä :D Toiset ne vaan... Yhet vaan yhellä :rotfl:
     
  6. MercComet

    MercComet Gearhead

  7. Annie

    Annie 1st gear

  8. shelenius

    shelenius 1st gear

  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    El Bimbon bongasin kun se jonotti torille. Siisti.
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Nou hätä Annie! Itseironiaa sussa löytyy eikä yks tarra pahaa tee.
    Ot ot.. ..aina ku mä ajoin kisaa Hemi parsalla niin mulla Buick paita päällä ja jokunen tarra moparissa muistutamassa siitä oikeasta eli GM.
    Kun vouti vei Cudan niin Mustangissani oli MoPar tarrat. Kapinaa?
    Toi El Bimbo on tosi siisti ja caddyn bullet takavalot sopii kuin nenä päähän, äh, tai siis perään.

    BB, ootko nyt nähny livenä ton 59 Impalan? Mä kuolasin sitä cruisingissa aika pitkään kun se mateli torilla. Teki mieli mennä juttelee porukalle, mutta en kehdannut. Torq vanteet istuu vitu hyvin Impalaan ja levyjarrut näkyi viiden puolan välistä. Ja se soundi! Räyhämotti siinä on. Toiv 454.
    Vanha pieru muisteloo osa 58; toi ei ollut 70 luvulla punaisella sisustalla.
    Mä kävelin ton vieressä niin kuin kuvasta näkyy tonne torin päähän asti, mutta sitten se vanin jumps jumps meteli alkoi tökkiä ja käännyin poikkee.
     
  11. kautsi

    kautsi 3rd gear

    El Bimbo

    Itse tykkään kyseisestä autosta kovasti, hiano. 8)
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Enpä oo nyt nähny eli jossain se on nyt piileskelly siitä 6-7 vuotta sitten myynnissä olostaan asti :-?
    Ja hyvän näkönenhän se näyttää olevan ja vanteet tosiaan sopii hyvin siihen, väriks ite olisin kuitenkin valinnu kaksväri-maalauksen mut komee noinkin ja jos on vielä isolohkolla niin 8)

    Silloin 70-80 -luvuilla se tais olla enimmäkseen päältä kokonaan valkonen ja semmonen mielikuva mullakin olis että olisko sisusta ollu enemmänkin sininen tai harmaa tai jotain sen suuntasta :-?

    Mut komee on peli ja tiedä vaikka joskus vielä sais tommosen hommattua, jos ei ite niin vaikkapa sit juniori kun silläkin noi viisysit on ykkös suosikkeja :D
    Ehkäpä sit joskus jos malttaa lopettaa tai pitää välivuosia kisailusta :wink:
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Joo BB mä tiedän että pelimerkit ei riitä kaikkeen mitä haluais. Kovaa menee teidän pikkukakkonen ja olisiko aika neppailuiden jälkeen antaa pikkusormi mopilismille mikä on iloinen asia?
    Toi 59 on ihan vitun hieno. Ymmärrän täysin jos sun pumppu rupee bogaa tota kohtaan, ja poikasi myös.
    Oisko ollut vuosi 79 kun toi Impala oli Vartsikassa yhen pajan pihalla. Mä olin siinä vain parin kilsan päässä duunissa, mutta tuli aamulla ja töiden jälkeen sitä käytyä ihan vaan kattomassa joka päivä. Ymmärrättekö? Se oli hylsy. Parin vuoden paskat ja pölyt päällänsä. Joku oli kirjoittanut siihen pölyyn sormella "älä nosta perää on tyhmän näköinen" näin siis joku pikku pussihousu kirjoitti Impalaan vuonna 79 kun kaikilla oli perseet pystyssä.
    Lisää joskus..
     
  14. tcb62

    tcb62 Gearhead

    olipa komeeta nähdä Hessun vanha -57 Mercury (maalauksineen/sisustoineen kuin silloin ennen.....) taas back on highway, ei tuolla moneen yli 30 v jo sitten pyörineeseen rautaan törmää, RockyWagonin legenda se vaan lives, Hienoa niin!
     
  15. kautsi

    kautsi 3rd gear

  16. tcb62

    tcb62 Gearhead

    kautsin stadin cruisin 3/7/09 photo # 9243 page 15, ROCK`N`ROLL LIVES!!!
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo :lol:

    Hieno laite ja ai-jai noi viisysin siivet jotka kruunaa koko komeuden 8)

    Tulipa mieleen kun joskus pari vuotta sitte Lahden cruisingissa istuskeltiin yhden kaverin kanssa tollasen takana maassa ja ihailtiin yhen olusen ajan tota viiskytluvun lopun muotoilua niin kovin moni siinä kävi kummastelemassa mitä v*ttua me siellä ihmetellään :rotfl:
    Mut pitihän se nyt hetken aikaa keskittyä siihen taidenautintoon, vähä sama kun jotkut tuijottelee jotain taulua :poff:

    Kuka lie se kaveri jonka kanssa sitä ihailtiin, joku lahtelainen roku se tais olla mut hyvä automaku silläkin oli :rotfl:
     
  18. 4dtolppamies

    4dtolppamies Gearhead

    Heh oikein arvattu, justiinsa vasta palattiin kotiin...arvaas muuten kuinka monta kertaa kuulin sanan "projekti" ihmisten suusta ohi ajaessa, asiantunteva "just tommosta mää en käsitä sitten lainkaan" -kommenttikin kuului ja joku täti analysoi englanniksi että "huomaatteko että näillä TÄMMÖISILLÄ ajelevat eivät yleensä ole mitään ihan nuoria, näilläkin kaksi lasta takapenkillä..." jne blaa blaa

    Laitteet kestivät 600 km hyvin muuten mutta Nomadin pakoputkenripustimet eivät kestäneet noita perk.. jumal.. #¤%& überkuoppaisia katuja, oikea hormi on maannut taka-akselin päällä viimeiset 300 km.
     
  19. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Oliko se ´61 farmi sun? Pirun hienosti patinoitunut, älä vaan maalaa pilalle! Harmi ettei se yks heppu Ojakkalasta ollut liikkeellä valkoisella ´61 sedanillaan joka on ihan samalla tavalla pintaruosteessa, olis ollut hienon näköiset vierekkäin!
     
  20. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Cruisngille tuli mittaa 724km yhteensä, äsken ajoin auton parkkiin... Olipaha ihan hyvä reissu, ennen en oo ollu kesä cruisingis hesas, v iime vuon oli sykssyl ja tääl oli mukavasti enempi autoja. Kaiken lisäks oli hemputin hyvä keli ja viel yölläki ku pyörittii ni kaupungil oli mukavasti kalustoa.
     

Kerro tästä muillekin!