Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

 1. ata

  ata Gearhead

  Tässäkin yli 500 kuvaa, jotka napsin sieltä täältä muutamista paikalla olleista autoista. En ole ikinä nähnyt Malmilla vielä noin paljon harrasteautoja, mitä siellä nyt perjantaina oli! Autoja vain oli ja oli ja tuntui tulevan koko ajan lisää siinä jossain vaiheessa.

  https://ata1.kuvat.fi/kuvat/2018/Helsinki+Cruise-in+June+2018/
   
  faffeli, Kartsa67, Make.S ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. ata

  ata Gearhead

  Ja kun nuo mun valokuvat olivat pääosin Malmilta, niin tässä vähän videopätkää Kauppatorilta:

   
  miguelo, Marklin ja splitti tykkäävät tästä.
 3. Muki

  Muki Gearhead

  Malmin osalta todettakoon, että odotin parhaimmillaankin noin viidennestä siitä määrästä harrasteajoneuvoja, kuin mitä kentällä oli. Aktiivisen harrastamisen oltua jo pitkään tauolla, en voinut kuvitella miten hyvin toiminnalla tosiasiassa meneekään.

  Verrattoman hauskaa oli nähdä ihmisiä - pikaisen kalkyylin nojalla ennätys taisi olla 28 vuotta viime näkemästä joidenkin kohdalla.

  Ja rivejä talsiessa aika ajoin tuli vastaan autoja menneisyydestä -

  "-kas, tuokin on vielä tallessa..."
  "-heh, tuolla tuli rymysteltyä silloin..."
  "-ohoh, joku on tehnyt paljon töitä tälle..."
  "-haa, tuohan on täsmälleen kuin silloin..."

  vaikka ei tässä sentään satavuotiaita olla, hyvä jos puolet siitä. Mutta aikaa on mennyt, vaikka edes kahdeksan-yhdeksänkymmenluvuilta. Ja konsanaan uutta materiaalia näkyi, onneksi laivat ovat ylitelleet suuren meren.
   
  faffeli, Kartsa67, miguelo ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

  miguelo ja MercComet tykkäävät tästä.
 5. MercComet

  MercComet Gearhead

  Nopeehan cdv70 olit - ensimmäinen hämäläinen joka kerkesin edes saapua paikalle turisemaan majavannahoista ja riihikuivauksesta.
  Muut saattaa pyörii vielä Kivistön ympyröissä....
   
  cdv70 tykkää tästä.
 6. Kruiseri

  Kruiseri 3rd gear

  Oli tosiaan kalustoa liikenteessä melko runsaasti. Oliko kukaan muu forumilainen Malmilla perus tavisautolla? Itse olin kun molemmat harrastekulkimet ovat vielä talviteloilla. Siinä kylmäaseman kohdalla oli kaveri ohjaamassa tavisautot sivukentälle parkkiin, hyvä niin mutta saipahan taas ihmetellä joidenkin järjenjuoksua parkkeeraamisen suhteen. Menin joskus klo 17 jälkeen ja sivukentälle pääsi ihan hyvin vaikka tienvierustat olivatkin täynnä joiden kuskit eivät selvästikään halunneet kävellä metriäkään ylimääräistä. Sivukentällä oli tietysti runsaasti tyhjää tilaa. Auto parkkiin ja ihmettelemään ja kuvaamaan runsautta. Palatessa tilanne olikin sitten mielenkiintoisempi, kentällä oli edelleen runsaasti parkkitilaa mutta juuri siihen missä tie vaihtuu kenttäalueeksi oli jätetty lisää autoja (järjenvastaisesti) parkkiin niin että siihen muodostui sellainen 'hauska' sumppu että jos molemmista suunnista tuli kaksi autoa yhtä aikaa niin kukaan ei päässyt enää mihinkään. Itse pääsin nipin napin pois mutta veikkaan ettei kaikilla ole poistuminen ollut niin helppoa. On tietysti resurssikysymys montako liikenteenohjaajaa tilaisuuteen palkataan (vai olivatko talkoolaisia?) mutta jos kehitysideoita kaivataan niin 1-2 liikenteenohjaajaa sinne parkkialueelle voisi olla hyvä asia kun me ei selkeästi osata itse parkkeerata järkevästi.
   
 7. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Eipä päässyt taaskaan, kun piti olla duunissa...perjantai tapahtumat ovat täysin OUT :odconfused:
   
  cdv70 ja passerby tykkäävät tästä.
 8. menu*

  menu* Gearhead

  On siinä kuvaajatkin saanu liipasinta painaa, komeesti oli laitteita kyllä paikalla.
   
 9. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Kyydissä oli kaveri joka ei ole pahemmin näissä kuviossa ollut sitten 80-90 luvun kulta-aikojen ja hänellä oli ennakkoon sellainen odotus että paikalla olisi hyvässä tuurissa joitain kymmeniä autoja. Olihan niitä, "muutamia kymmeniä" ja pari vielä päälle.
   
 10. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  I feel you pain bro, olen itsekin useamman vuoden tehnyt töitä joka velvoittaa välillä olemaan perjantaisin paikalla myöhäiseen iltaan asti. Että se syö miestä kun on hyvät kelit, hyvä tapahtuma jossain ja olet töissä kiinni :mad:
   
  rekkamies ja cdv70 tykkäävät tästä.
 11. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Loistavat cruisailut sekä Malmilla että Kauppatorillakin!
  Tässä yksi molemmilla mestoilla bongattu Mopar:  Linkki: https://youtu.be/w9St2fsSXME
   
 12. dtc

  dtc 3rd gear

  Toivoa sopii, että Malmin kenttä saisi olla myös autoharrastajien käytössä pitkälle tulevaisuuteen. Pre-Party on hieno lisä Stadin Cruising-perinteeseen. Viime vuonna taisi lämpömittari kesäkuun cruising illassa näyttää +6 astetta, tänä vuonna ei paljon tarvinnut lämpömittaria vilkuilla.
  Kakkoskameralla otettuja kuvia ja tarinaa:
  http://www.wheels.fi/kuvaraportti-stadin-cruising-night-1-6-2018/
   
 13. Patwh

  Patwh 3rd gear

 14. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Mun mielestä toi on ainoo järkevä mesta toi Malmi stadin cruising paikaksi. Itsellä ei kyllä tuu mieleenkään lähtee käkkimään kauppatorille ensin jonottaa sinne ja sitten sieltä pois. No tarviihan citykin hienoja autoja välillä. Mutta hieno oli tapahtuma ja paljon autoja.
   
  cdv70, kimmok2014, faffeli ja 1 muu tykkäävät tästä.
 15. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Malmin Pre-Cruising on kasvanut melkoisen massiivisiksi kekkereiksi, tässä joitakin parhaita paloja kesäkuulta:  Linkki: https://youtu.be/l8zBcWbRYEA
   
  kaierkki ja MercComet tykkäävät tästä.
 16. 1320

  1320 Gearhead

  Malmilla oli porukkaa paljon enemmän kuin mitä olen koskaan ennen siellä nähnyt, tulipahan ainakin käveltyä runsaasti kun kierteli kaikki autot läpi. Tuttujakin oli senverran paljon, ettei kaikkien kanssa voinut jäädä isommin juttelemaankaan jos halusi kierrellä autot ennenkuin kaikki lähtee pois. Ja paljon näkyi sellaista kalustoa mitä en ole aikaisemmin nähnytkään.:odcool:

  Kauppatorille pääsi ysin aikaan aikalailla jonottamatta, ja parkkipaikankin sai valita. Mutta kyllä Malmilla fiilis oli paljon parempi kuin torilla, nähtävääkin oli paljon enemmän ja autojen taso oli myös kovempi.
  Äkkiä käy niin, että ei tarvii ensikerralla kiirehtiä torille vaan pyörii Malmilla loppuun asti ja lähtee sit cruisailemaan kohti keskustaa ja samalla poikkeaa torilla kattomassa onko siellä vielä porukkaa.

  Tuolla kansiossa on jotain kuvia. Isoilla vanteilla ja kuminauharenkailla olevat autot loistaa muuten aika pitkälti poissaolollaan tuolla linkissä.:odwink:
  https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/Cruisings/Helsinki/Stadin+Cruising+1.6.2018/
   
  miguelo, passerby, ata ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

 18. julmajari

  julmajari Gearhead

  Mihin aikaan porukka häipyy malmilta, eli millon ei enää kannata tulla sinne?
   
 19. 383

  383 Gearhead

  N.20.00
   
 20. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Tänään taas.
  :odcool:
   

Kerro tästä muillekin!