Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

 1. dtc

  dtc Gearhead

  karpo29, Elky70, kerkko ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Wade-

  Wade- Gearhead

  Onkos tää perjantaina? Mahtaako olla jottain pre-cruising kokoontumista malmin suunnilla?
   
 3. Malossi

  Malossi 2nd gear

  Joo, perjantaina.
  Itse ainakin varmaan tähtäilen suoraan ytimeen ja skippaan tuon Malmin lentokentän kun varsinaista virallista pre-cruisingia ei siellä ole. Ei siis pääse kentälle vaan niille parkkialueille ainoastaan on mahdollisuus kokoontua.
   
 4. 1320

  1320 Gearhead

  Perjantaina kuuden aikoihin jos koittais Malmille tähdätä, sieltä sit jossakin vaiheessa kohti keskustaa... Virallista Pre-Partyä ei tosiaan ole kuten edellä mainittiin, mut eiköhän siinä kentän parkkiksellakin katseltavaa ole.:odwink:
   
 5. ata

  ata Gearhead

  leivonharri tykkää tästä.
 6. Fileeraus

  Fileeraus 3rd gear

 7. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Kesäkuun cruisaus-pätkää Kauppatorilta
   
 8. 1320

  1320 Gearhead

  Hyvin oli porukkaa perjantaina liikenteessä. Malmilla ei lentokentän puoli ollut vielä auki, mutta kentän parkkis oli ihan täynnä kalustoa ja paljon sellaisiakin laitteita näkyi mihin en ennen muista törmänneeni. Keskustassakin oli hyvin porukkaa, ja pienen jonotuksen jälkeen torillekin sai auton parkkiin kohtuu vaivattomasti.

  Ja tulihan se tietysti pari kertaa käytyä heittämässä pikku lenkki keskustassa, ettei nyt ihan parkkiksella seisoskeluksi mennyt...:odwink:

  Tuossa on joitain kuvia... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2020/Cruisings/Helsinki/Stadin+Cruising+5.6.2020/

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 9. matti R

  matti R 3rd gear

  Perjantaina 3.7. Malmille kaikki! Kenttäparkki auki.
   
  Malossi ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
 10. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  https://www.facebook.com/events/1092917044428547

  Kesän ensimmäinen FHRA Cruising Pre-Party!
  Perjantaina 3.7.2020 klo 17.00 alkaen Helsinki-Malmin lentoasemalla vietetään Cruising Pre-partya! FHRA Cruising Pre-Partyt on yleisölle ilmaisia!
  Poikkeuksellisen kevään ja koronapandemian takia suuria tapahtumia ei ole voinut järjestää. Tapahtuma- ja kilpailutapahtumien järjestämisen ollessa FHRA:n päätulonlähde, olemme todella ahtaalla. Pyydämmekin nyt kaikkia harrastajia ostamaan support-tarran kohtuulliseen 5 € hintaan FHRA:n kojulta. Tällä saamme katettua hieman kuluja. Kojulla voi myös täyttää FHRA:n jäsenhakemuksen ja kerromme muutenkin toiminnastamme! FHRA tarvitsee nyt tukeasi, hankithan support-paketit nyt paikan päältä. Kiitos!
  Olemme varanneet pysäköintitilaa lentokentän puolelta, että kaikki halukkaat mahtuvat paikalle. Koronapandemia jyllää edelleen, joten olemme ottaneet rajoitukset huomioon. Pidättehän edelleen etäisyyttä kanssaharrastajaan ja noudatatte liikenteenohjaajien opastusta. Joudumme lohkomaan plattaa, siten ettei liian suuria ryhmiä oleile samalla alueella. Pyrimme luomaan sellaiset puitteet harrastamiselle, että kaikkien on turvallista ja helppoa kokoontua asetusten mukaisesti.
  Paikan päällä mahdollisuus takakontti-swapiin, joka on ilmainen. Myyjät paikalle klo.17.00. Emme tarvitse ennakkoilmoittautumisia. Ota paikkasi ja avaa takakontti!
  FHRA Cruisin Pre-partyt on saavuttaneet harrastajat hienosti ja olemme todella iloisia, että Malmin lentokenttä toimii pitstoppina niin monelle harrastajalle Stadin Cruising iltoina!
  Muistathan jättää ajoväylät avoimiksi. Erityisesti pelastuskaluston tulee päästä kentälle! Huomioithan tämän pysäköidessäsi! Paikalla on liikenteenohjausta, että saisimme kaikki hyvin sopimaan. Pelastustiet tulee olla vapaana!
  Finnish Hot Rod Association ry toivottaa kaikki harrastajat tervetulleeksi paikalle!
   
  Jamboolio, faffeli, three hundred ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. 1/4mile

  1/4mile 3rd gear

 12. Wade-

  Wade- Gearhead

  Muistakaa sit käydä ihastelemassa Kaivarin uutta ja kaunista kävelykatua.
   
 13. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Jaa että Kaivarin rantakin pitää muuttaa kävelykaduksi? Eipä yllätä, ihan linjassa Helsingin viisaiden päättäjien muiden haihattelujen kanssa, koko kylä on aivan perseestä. No, eipä suuremmin puristele kun ei tule nykyään enää käytyä, ei voisi vähempää kiinnostaa koko kaupunki...
   
  Inlinee tykkää tästä.
 14. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 15. zet28

  zet28 Gearhead

  Hyvin oli kyl Malmil kalustoo,tätä oli ilmeisesti ootettu;)
   
  passerby ja Jamboolio tykkäävät tästä.
 16. Patwh

  Patwh 3rd gear

  rekkamies, Mika.V, ata ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. Fileeraus

  Fileeraus 3rd gear

  rekkamies, Mika.V ja Jamboolio tykkäävät tästä.
 18. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Suomen Somalia
   
 19. Tepi

  Tepi Gearhead

  Ilman Kaivopuiston kierrosta Stadin Cruising tuntuu kyllä aika turhalta keikalta, ja koronaviruksen käyttäminen keppihevosena autoilijoita vastaan on naurettavaa kun hallitus on samalla viikolla julistanut poikkeustilan päättyneeksi.

  Vaikka Helsingin touhut eivät kiinnostaisikaan, niin olisikohan mitenkään mahdollista, että kirjoittaisitte nimettömän kommentin Helsingin kaupungille tuohon osoitteeseen
  https://kerrokantasi.hel.fi/kesakokeilut-kaivarissa?headless=false&lang=fi
  kun oikein kysymällä kysytään kantaa? Ei vaadi rekisteröitymistä eikä mitään, ja ehkä riittävä määrä kommentteja toimii herätyksenä virkamiehille. Ja voidaan olla varmoja, että linkkiä on jaettu ahkerasti fillaristien kaupunginosa-facebookryhmissä, joten ehkä harrasteautoilijoidenkin kannattaisi aktivoitua.
   
  Muokattu: 4.7.2020
  litres tykkää tästä.
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead


  Kannattaa päällystää tuo kävelykatu sepelillä jotta beduiineillä riittää viskeltävää juhannuksen tyyliin.
   
  rane58, Inlinee ja litres tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!