Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

 1. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Sitten ajellaan. Jonakin kauniina kesäiltapäivänä Malmille oli jonoa kehältä asti. Eikä se jono liikkunut havaittavasti. Siispä U-käännös ja tekemään sitä, mistä tapahtuman nimi tulee.
   
  litres, juko7 ja Lowry tykkäävät tästä.
 2. 1320

  1320 Gearhead

  Huomenna taas Stadin Cruisingiin, Malmilla ei ole mitään järjestettyä, mutta kuten aikaisempinakin vuosina niin kentän parkkikselle mahtuu silti ihan hyvä määrä kalustoa. Ainakin viime vuosina Malmilla on ollut ihan mukavasti porukkaa ja sen jälkeen voi sitten ajella keskustaan pyörimään.:odwink:
   
 3. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Kauppatorilla on tänään ahtaampaa kuin tavallisesti, koska käynnissä on silakkamarkkinat. Koska kalatapahtuma on iäkkäämpi kuin cruising, niin niillä on luonnollisesti oikeus olla siellä just niin kuin ne on.

  https://silakkamarkkinat.fi/

  Mä kävin ostamassa kalat jo eilen.
   
  kerkko tykkää tästä.
 4. Fileeraus

  Fileeraus 3rd gear

 5. 1320

  1320 Gearhead

 6. 1320

  1320 Gearhead

  Huomenna olis taas Stadin Cruising, lupailee illaksi ihan hyvää keliäkin niin ei muuta kuin autot liikkeelle.:odwink: Monestihan marraskuussa on vielä ollut ihan kohtalaisesti porukkaa liikkeellä.
  Malmille ajattelin ainakin itse ajella kuuden pintaan ja sieltä sit torille jossain kohtaa.
   
 7. 1320

  1320 Gearhead

  litres tykkää tästä.
 8. 1320

  1320 Gearhead

  Pakkaskeliä lupailee huomiselle, eli illalla Stadiin katsomaan olisko kalustoa vielä liikkeellä. Malmin kautta tietysti.:odwink:
   
 9. 1320

  1320 Gearhead

Kerro tästä muillekin!