Starcraft tietoa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Kosusenpertti, 22.9.2012.

  1. Kosusenpertti

    Kosusenpertti 1st gear

    Starcraft oli/on tietääkseni jokin sisustus ja varustelu paja.

    Mutta voisitteko kertoa uteliaalle,tietoja siitä.Että missä paja oli?
    Mitä kaikkea se teki esimerkiksi Chevy Vanin sisälle?Tuliko auto mahdollisesti Starcraftille vain pelkkänä korina ja siellä sai kaiken kankaan ja puun sisäänsä?

    Samoin olisi mukava tietää että mikä paja teki esim.G20 vaniin väliseinä ja penkkiratkaisuja? Monessa vanissahan on saman valmistajan näköiset kovat penkit.Eli ne joissa kolme erillistä istuinta,kyynärnojat ja selkänojan lätkät.Eli ei niitä autotallimalleja.

    Kiitos vastaajille jo etukäteen! :wink:

    Kysymyksiin ei löytynyt vastausta tämän sivuston haulla eikä Googlella.
     
  2. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    ot: pojat nyhjäs jotain outoa auton takana, auto heilahtelikin välillä, mutta eivätkä huomanneet, että satuinkin istumaan kuskin penkillä.. hetken kuluttua hyppäsin ulos ja syöksyin auton taakse. 2 juoksi karkuun, mutta sain napattua yhtä juippia raiveleista kiinni ja kysyttyä, että mitä vittua te oikein säädätte!? poika kakisteli kännykkä kädessä itkua vääntäen, että yritti vain hyvää kuvaa tosta starcraft-tekstistä, kun se on kiva tietokonepeli, jota he pelaavat.. 8-/ ok. sorry. ota vaan niin monta kuvaa kuin haluat... ei sais aina ajatella juipeista pahaa vaan pitäis muistaa, että juippi^2 tai enemmän sitä on tullu oltua itsekin.
     
  3. juy40

    juy40 Gearhead

  4. hannkul

    hannkul 1st gear

    Moi. Vissiinkin aika peltihylsy on Starcraftille toimitettu, ja ovat laittaneet sivuikkunan, sisustuksen, ja esim. puuosat on vain ruuvattu suoraan letukan muoviosiin kiinni. Väliseinästä syyttäisin silloista maahantuojaa, eli kaiketi Metro- autoa?
     

Kerro tästä muillekin!