Startin virtajohto.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja herrakani, 2.2.2003.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Just näin. On pelastanut monta kertaa pulasta. Herätevirta kun kiertää pitkän tien virtalukon kautta niin samalla siitä aiheutuu jännitehäviötä. Hiipumassa oleva solenoidi ei enää tällä jännitteellä toimi mutta kun kytkee suoraan startin päästä niin jännite on korkeampi ja vielä lähtee. :smile:
    Auttaa eritoten silloin kun auto hyytyy bensapumpulle tms.
     
  2. Teemu

    Teemu 1st gear

    Hih, juuu. Multa meni herätevirta johto scottarista kans kerran, (auto siis isolla parkkipaikalla, porukka perkeleesti nauramasa), totesin vian lyhyen ihmettelyn jälkeen ja sitten vaan penkintakaa jakari käteen ja auton alle...

    Kipinöitä lensi varsin komeasti mutta kyllä lähti käymään komean jyrinän saattelemana (suorat pysty-pakoputket). Eikä kukaan nauranut enää. :smile:
     

Kerro tästä muillekin!