Street Bracket / FHRA Finals

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 28.8.2002.

 1. triniemi

  triniemi Gearhead

  Hyvät harrastajat. Todellinen jokamiehen kilparyhmä S/BR saa mukavasti osallistujia tulevana viikonloppuna.

  Jos edes yhtään epäilet että autosi kulkee 14.50 tai nopeammin, osallistu ihmeessä Brackettiin! Harmittaa nähdä ärjyt katuautot parkkipaikalla, paljon kivempi olis nähdä näitä radalla edes pari kertaa viikonlopussa.

  Eikä muuten edes maksa enempää kuin viikonlopun katsopiletit...eli 50 eur (+kertalisenssi 10eur) ja saat autosi varikolle parkkiin.

  Vaikuta Suomen Drag Racingin tulevaisuuteen ja osallistu!
   
 2. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Taktisista syistä osallistujamäärä vähenee ainakin yhdellä. Mähän alunperin ilmoittauduin brackettiin kaikkiin kisoihin, mutta oon joutunut siirtymään D:hen osallistujien vähäisyyden takia. Nyt kun niitä osallistujia sitten olis, niin siirryn oma-aloitteisesti D:hen koska oon pisteissä kolmantena ja kahdella olis mahikset mennä ohi. Vaikka lopetankin aktiiviajamisen tähän kauteen pitänee ens vuonna käydä joku kisa rakettia rykäsemässä nyt kun näyttäis, että mielenkiinto alkaa heräileen. Piru kun tollasta olis ollut siinä koko kesä.
   
 3. triniemi

  triniemi Gearhead

  Ymmärrän hyvin, koitahan saada pokaali kotiin. Paras juttu jr-dragstereiden jälkeen Suomen Drag Racingin kehittämiseksi on bracketin aloitus isolla mittakaavalla.
   

Kerro tästä muillekin!