Street CEE+DEE 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 19.9.2011.

  1. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    No niin. Kauden ajot on taas ajettu ja sekä mestarit, että nopeimmat läytyneet. Onnittelut niitä ansaitseville ja kiitokset kaikille sarjaan osallistuneille ja tervetuloa taas takaisin ensi kesänä mukaan tähän mielenkiintoiseen ryhmään. Finaalikisoissa pidettiin taas aktiivikuljettajien kesken pienimuotoinen palaveri, jossa sain jälleen valtuutuksen toimia yhdistetyn CEE+DEE ryhmän edustajana FHRAn suuntaan. Allekirjoittanut kiittää luottamuksesta ja pyrkii tuomaan kuskien näkemykset tasapuolisesti kattojärjestön tietoon.

    Aktiivikuljettajien kesken päätimme pitää yhdistetyn CEE+DEE ryhmän säännöt ennallaan, mutta myös mahdollisten lisääntyvien ahdettujen autojen kohdalle päätimme alkaa tutkimaan asiaa, josko niiden suhteen tehtäisiin jollain aikavälillä sääntöihin jonkinlaista luokkajakoa. Toistaiseksi kuitenkin siis mennään nykysäännöillä.

    Mahdollisia ehdotuksia tulevaisuuden sääntömuutosten kohdalle saa lähettää mulle ds325@suomi24.fi osoitteeseen. Mielummin lähettäkää ne mulle tonne sähköpostiin kuin tänne. Tutkailen ne läpi ja tuon mahdollisen ehdotuksen ensi kauden aikana kuskien tietoisuuteen. Lisäksi olen lupautunut C-bargen kera hiukan miettiä ja spekuloida noita mahdollisia muutoksia jos tarvetta siis ilmenee. Huomatkaa kuitenkin, että vielä 2-3-4 autosta ei omaa ryhmää saa, eli katotaan miten homma kehittyy ja tehdään sitten yhdessä päätöksiä.
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Saa muuten laittaa kommentteja ja suunnitelmia ens kauden osalta. Itse aion ajaa kokoakauden..... sehän on luonnollisesti ihan selvä asia.... ehkä :rotfl:
     
  3. maverick

    maverick Gearhead

    Alustavasti en aja koko kautta, ehkä 2-3 kisaa. Suunnitelmat elää..
     
  4. Looski

    Looski 3rd gear

    Pohjanmaalta tullaan 2 auton voimin ajamaan ensi kesänä koko kausi. Nyt kun sai ton lisenssin hommattua niin on hyvä aloittaa keväällä ajelut. opetteluahan tuo tulee olemaan mutta toivottavasti mennään lujaakin jossain välissä, ees toisella autolla ;)
     
  5. Ck

    Ck Gearhead

    Tarkoitus ajaa koko kausi myöskin ensi vuonna 8)

    CS208
     
  6. Slow66

    Slow66 1st gear

    Jos huolitte joukkoon niin ajattelin kokeilla vaihteeksi drag racingia ilman kompassia :poff:

    Eli tarkoitus olisi siirtyä Spetistä Street D:tä kokeilemaan ensi kaudella. Ja vaikka kalusto jäi finaaleista ehjäksi, niin ihan jo Puten kiusaksi laitetaan uusiksi kaikki muu paitsi moottori. Toivottavasti ollaan valmiina avauskisaan mennessä (tai voihan sen kauden avata myös finaaleissa niinkuin tähänkin asti...)

    t: Ex-SPET1800, tuleva DSxxx?

    EDIT: Tarkoitus olisi siis ajaa ainakin valtaosa kaudesta.
     
  7. juti

    juti 2nd gear

    OIKEIN :wink:
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ilmottauduttanee koko kaudeks, mut mitä sitte aejtaan ni se on kolmas juttu. Turbot on myyty, et joko tulee jotain tilalle tai sit ajetaan vaparina, muuten vaan läpikäyntii ja hienosäätöö. Eiköhän ne tos tiimipalaveris selvii taas.
     
  9. Jukka Kivineva

    Jukka Kivineva 1st gear

    Voi Mika, jätkä ei kestä huumoria!
    Ai niin, sä haluakki kattua Spetin ja Outlawin kierrokset katsomosta.
    Muista teherä aaltoja Hapelle ja mulle!
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hieno juttu Looski, Slow66 yms. uudet Street C+D tulokkaat :D

    Meitin tiimissä hommat oli ja on nyt silleen että viiden vuoden ajan joka kisan tahkoamisen ja siinä ohessa autoon tehtyjen pikku kehitysyritysten jälkeen me ajettiin nyt jo tää tän vuotinen kausi sellasella ajatuksella jotta jos pikkukakkonen pysyy tollasenaan vaan kasassa niin suhaillaan nyt vielä yks kesä pieniä alustamuutoksia lukuunottamatta ihan vaan niillä "vanhoilla eväillä" mut jatkossa olis tarkoitus ehken yrittää kehittää autoon enempi jotain selkeesti uutta joten mitä luultavammin me pidetään sit ens kausi taukoa, joko osin tai kokonaan.
    Tolleen joka vuosi ja joka kisa ajaen kun ei tällasilla tavan harrastelijoilla sen koommin aika kuin etenkään rahat riitä millään jotta autoon sais oikeesti taas jotain selkeesti uutta aikaseks :-?
    Ens kausi riippuu siis meillä pitkälti siitä mitä auton kanssa keksii touhuta (vai tapahtuuks sille kuitenkaan ens talvena vielä oikeesti mitään :rotfl: ) eli jos se on ens keväänä/kesällä kuitenkin silleen kasassa että on ajokunnossa niin voip olla että käydään ens kaudellakin kuitenkin fiilistelemässä kisa tai kaks mut tuskin sen enempää.

    2013 kaudella pitäs kyllä sit päästä taas kiertämään enemmänkin, jo senkin takia että silloinhan yks meidän tiimin tärkeä jäsen eli Bat-bussi täyttää 50 vuotta joten ansaitsishan se ahkera varikonkiertäjä sit semmosen täyden juhlakauden :lol:
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Olihan toi kisoihin osanotto aika vaihtelevaa C/D streetissä. Koko kauden ajoi seitsemän kilpailijaa ja kaksi kuskia ajoi neljä kisaa. Kolmen kisan kuskeja ei ollut lainkaan ja kahden kisan kuskeja oli neljä. Viisi kuskia ajoi vain yhden kisan eli pisteille pääsi 18 kilpailijaa. Lisäksi finaalissa oli kaksi kuskia, jotka ajoivat vain lisenssin eli kyllä vaihtuvuudesta huolimatta tuolla tuntuu kuskeja riittävän. Tuo loppulukema on ihan hieno, vielä kun saisitte joka kisaan vähintään sen 16 kaavion niin olis ihan hyvä.
     
  12. Slow66

    Slow66 1st gear

    Tämähän se on harmittanut jo monta kautta, kun Spet ja OL on ollut peräkkäin ajojärjestyksessä niin on kumpikin jäänyt yhtä lähtöä vaille näkemättä.. :D

    Aaltoja tehdään joo, otan Seponkin mukaan niin saadaan oikein jättiaaltoja! :rotfl:
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toihan on viime vuosina toteutunutkin lähes kaikissa kisoissa, taitaa parin edellisvuoden aikana olla menny noin Pudasjärven kisoja lukuunottamatta ja tänäkin vuonna muualla paitsi Kalajoella missä toi 16 kaavio kaatui pariin valitettavaan osallistumisen peruutukseen ja vielä sittenkin se olis taas toteutunut mut ite kisassakin vielä kaks autoa eli niin meidän tiimin kuski kuin Nybergkin jäi tekniikkamurheiden takia kokonaan ilman lajitteluaikaa ja siten pois kaaviosta vaikka muutoin kyllä olivatkin paikalla ja kisassa mukana :(

    Finaaleihinhan me oltas tuolla nyt tänä syksynä saatu jo 32 kaavio mikäli nuo kaks lisenssin siellä ajanutta olis jatkanu siitä vielä samantien mukaan ite kisaankin 8)
     
  14. jussi308

    jussi308 1st gear

    h

    Tarkoitus kanssa ajella koko kausi 2012. Yksi välivuosi pidetty ja kaipais takasin. Auto valmistuu toivottavasti kevään ekaan kisaan.

    DS 333
     
  15. Henski

    Henski 1st gear

    Hieman harhaan johtavaa puhua 32 kaaviosta, jos siellä olis ollu 18 autoo :poff: Eiks se olis ollu sillon 18 kaavio? :poff:
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Näinhän se on, silkkaa harhaanjohdantaa. Mut junnuissa sentään oli 64 kaavio! Ei vaan hienoo oli täys 16 kaaviokin ja toivottavasti niillä mennään ens kaudella. siis jos nyt ensin saadaan se kattojärjestön vaatima 10 ilmottautunutta ennen kauden alkuu.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Harhaan johtavaa ja harhaan johtavaa. Periaatteessa 18 kaavio on vajaa 32 kaavio.
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä oli ja se syntyi 34 autolla. Oli historiallinen kaavio ja saattaa jäädäkin historian ainoaksi. Muilla Euroopan mailla on säännöissä kaaviot rajattu maksimissaan 32 kaavioksi, mutta Suomessa ei. Mahdollisesti tämä rajaus lisätään talven aikana sääntöihin.
     
  19. Henski

    Henski 1st gear

    Käytännössä se on kuitenkin 18 kaavio ja ekalla kiekalla ajetaan vain 9 parilähtöä, eikä 16 lähtöä, joista puolet olis sooloja :poff:
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Voihan tota saivarrella miten päin vaan.
     

Kerro tästä muillekin!