Street D

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 20.3.2007.

 1. hejo

  hejo 1st gear

  Hyvä vaan että letut tekevät kauppansa,kiihdyttelyssähän parhaat kuskit ovat oivaltaneet jotta nopeat syövät hitaat ja kiihdyttävät ajoissa paikalle niitä lettusia ahmimaan...Tuosta "parhaudesta"on paha mennä sanomaan,itse kun en niitä lettuja ole kertaakaan paistellessani syönyt,kunnon duunari kun ei syö kuormasta,ja vielä toistaiseksi ei ole varikolla haastajaa tuohon letunpaistoon löytynyt. :eek: Okei jätetään pastelliväriset puuvillalangat vielä kauppaan,mutta tarkkailemme tilanteita kyllä. :lol:
   
 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mulla ei oo noiden lettujenkaan suhteen kun pelkkiä break outeja. :rotfl:
   
 3. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Mä oon varmaan unohtanu vanhuuden oireissani, dementikkona tai muuten vaan höyrypäänä toivottaa kaikki uudet Kilapijat mukaa REE-ryhmään joten sanon vaan kaikille entisille B ja C-kuskeille TERVETULOA mukaan :poff:
   
 4. Petri K

  Petri K 1st gear

  Kiitoksia :D Tänään olis tarkoitus startata mersu ekaa kertaa tulille tänä kesänä.

  Vähän jännittää kuinka käy, on sen verran tullut muutoksia et joko kulkee aikasta hyvin tai sit ei edes sen vertaa kuin viime kesänä. Kauhajoelle brakettia testailemaan ennen Alastaroa jos kaikki toimii.
   
 5. Petri K

  Petri K 1st gear

  Tuli ilmoittauduttua sitten Kauhajoen kisoihin. Kone lähti lopulta käyntiin kunnolla kun älysin vaihtaa tankkiin uudet polttoaineet, ei jaksanut viimekesäisillä aineilla oikein sytyttää.
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Hieno homma :D Sittenhän me saadaan varmaan ihailla mersun kiitoa Alastarollakin seuraavana viikonloppuna. Ja kunnon mustaa savua, tosin meitin bussikin hoitaa sen puolen ainakin siellä varikolla kyllä ihan kiitettävästi 8)
   
 7. Petri K

  Petri K 1st gear

  Jep kyllä sinne Alastaroon on tarkoitus tulla, kunhan käydään testailemassa tuolla tekniikkaa niin ehtii vielä muutella ahdinta jos tarvii. Nyt on moottorin hengitystä paranneltu sen verran ettei savua paljon pitäisi näkyä jos ei sitten lähdössä hiukka 8)
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ai hiukka, näkis vaan :rotfl: Tai ootas, jos ei sitä tuu niin eihän sitä sittenkään oikein näkis :p
   
 9. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Kuvaajalle uusia haasteita saada auto näkymään mustankin savun keskeltä :rotfl:
  Mut onneks toi mersu ei oo musta niin näkyy sit kuitenkin vähän helpommin :wink:
   
 11. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Mites se teidän kalusto?
  Joko on "väärässä" värissä :rotfl: :poff:
   
 12. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Väärässä, höh :poff: Myydääks jossain maalikaupassa sit muutakin väriä :eek:
  Ja sitäpaitsi että se on niin kaunista niin se on myös kaikkein halvinta ja silleen sopivaa köyhälle tiimille, tosin aika arvokasta oikeesti hyvä tollanenkin maali on mut onneks oli sit vielä harrastusta ymmärtävä maalikauppias ja sen mukaset rabatit niin eiköhän sillä hankitulla maalimäärällä saa nyt maalattua koko auton ettei jää tollaseks kirjavaks :rotfl:
   
 13. Käkö

  Käkö Gearhead

  :rotfl:

  Niijuu, mä luulen joskus kuulleeni et olis olemassa kax väriä, musta ja valkoinen muut on kuullemma sekoitettuja :eek:

  Ja mä olen kyl kans sitä mieltä et tossakin oli yx väri liikaa, musta tuntuu et musta olis mustana hyvä... :D
   
 14. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ja kun vielä unohtaa kiillon ja muut turhat vouhotukset niin mikä säästö siinäkin tulee sekä rahassa että vaivassa kun sitä ei tarvi koskaan vahatakaan :D
   
 15. DS 325

  DS 325 Gearhead

  No niin, taas on kisat kisattu ja parhaat seulottu ihan kamnsainvälisissä mittelöissä kotoisen REE- ryhmänkin kesken. Mukavana yksityiskohtana tähänkin kisaan mukaan tulleet B ja C ryhmän Heput ja Mimmit tekivät kaaviosta taas mielenkiintoisen ja mukavan kokoisen. Tosin Kalliomäen Hape tuli taas ja näytti, missä se voima oikein piilee, vieden jo Kolmatta kertaa peräkkäin ykköspytyn kotiinsa ylivoimaiseen tyyliinsä.

  Onnittelut Hapelle voitosta :rotfl:

  Omat kisat sensijaan eivät oikeastaan sujuneet lainkaan odotusten mukaan, sillä viime kisan jälkeen 454sen päälle asennetun Ruisku systeemin antamat "lisähevoset" eivät valitettavasti näyttäytyneet koko viikonlopun aikana. Eka veto Sarahilta oli uudella systeemillä varsin mallikas suoritus, sillä viereisellä radalla pahasti savuttavan Nybergin Chevellen takia hän joutui hölläämään kaasua reilusti ennen maalia, silti ajan ollessa 10. 66 / 207 kmh. Seuraaviin vetoihin sitten TBS sanoi sopimuksensa irti ja teki hasardin omaisia "säätöjä" tehden sekä ajamisen, että säätämisen tiedonkeruusta huolimatta mahdottomaksi. Vika havaittiin vasta Torstain viimeisen lähdön jälkeen ja hiukan ympäri varikkoa Jaffan kanssa kierrettyämme saimme uuden varaosan Piikkilän Vellulta jonka autosta oli jo aikaisemmin katkennut veto-akseli jättäen näin osat käytettäviksi. Kiitokset Vellulle osista :rotfl: Perjantaina sitten päästiin tai pitäiskö sanoa jouduttiin ns. Kuolemanpaikalle Hapea vastaan jolloin vihdeiden sytyttä peli alkoi olla sitä myöten selvä. Onneksi Hape sitten voitti koko koitoksen, niin voi itselleen todistella, että pudottiin valitettavasti voittajalle heti alkuunsa :poff:

  Ruisku-turnee saanee jatkoa korjattujen osien merkeissä ensi viikonloppuna Porin WCSC kisassa jossa autoa ohjastaa ja säätelee Ruusuvirran Tero. Jos tota ruiskua ei saada tuolloin vielä aukottomasti toimimaan, niin Kalajoen kisaan Sarah vaati, että kaasari palautetaan paikoilleen :eek: :eek:

  Kalajoella nähdään taas hyvät REE veljet ja sisaret, joten pidetään lippu ja mieli korkealla hyvän yhteishengen merkeidssä edelleen :rotfl:
   
 16. Fast67

  Fast67 1st gear

  Kalajoella nähdään taas hyvät REE veljet ja sisaret, joten pidetään lippu ja mieli korkealla hyvän yhteishengen merkeidssä edelleen

  Kiitoksia vaan,ja kuten Luigi tuossa yläpuolella mainitsikin
  Kalajoella taas nähdään. :oops:
   
 17. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Onnittelut taas hienosta voitosta Fast67:lle täältäkin :D
  Kalajoelle siis seuraavaks, mut oliks se niin että siellä ei saanut varikkopilttuuseen sähköä jos ei oma pää kipunoi tai oo muita omia sähkölaitoksia :eek:
   
 18. triniemi

  triniemi Gearhead

  Jep, agrigaatit mukaan kaikille jotka tarvii sähköö.
   
 19. kime2

  kime2 Gearhead

  Ei sinne ainakaan oikein helposti sähöä saa,mut osa kalajoen alkuasukkaista on kyllä kovia poikia vetämään sähköjä,meilläkin oli täällä töissä nyt jo eläköitynyt seppä joka oli ensimmäiset sähköt vetänyt jo 7v vanhana :rotfl:
  Mut ota B.B vaan agri mukaan...
   
 20. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Hei miten se nyt olikaan, saako Ceessä tai Reessä olla erimerkkinen moottori kuin runko/kori? Ennenhän ei saanu olla mutta kuinka tänään?
   

Kerro tästä muillekin!