street sääntö juttuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja maverick, 27.2.2015.

  1. TATU

    TATU Gearhead

    Hyvinkään,Kiikalan, mahdollisesti West coast kisat kyseessä. Jos oikein ymmärtänyt niin niissä pitäs olla luokkaa ajaessa leima peli? Joo ja menee vähän ohi alkuperäisen otsikon.
     
  2. Catiska

    Catiska Gearhead

    Niissä on muutenkin erilaiset säännöt. Omanikin karsiutuu WCC kisoista käytännössä siksi ettei pikkulohkon määritelmä ole lohko vaan kuutiotilavuus. 410cid.

    Mutta ei niitä kisoja kannata tähän sääntökeskusteluun tuoda, menee puurot ja vellit pahemman kerran sekaisin kun ne menee helposti muutenkin, ainakin minulta ;)
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    WCC ja Kiikala kait on sitoutuneet noudattamaan FHRA:n turvallisuussääntöjä ja lisenssihommia ainakin WCC, eli tekee yhteistyötä. Leima on vaadittu niiden säännöissä kuten myös muutokset otteessa, varmaankin painavana tekijänä on turvallisuusasiat. Olosuhteet eivät kuitenkaan ole sellaiset että niissä olis kenenkään kannalta mielekästä vetää tehokkaimmilla fyyran sääntöjen mukaisilla vehkeillä. Hyvinkää ei kaiketi tee yhteistyötä fyyran kanssa. Se on sit ihan toinen juttu et mitä resulsseja tai edes järkeä on esimerkiks WCC:ssä alkaa motin kokoa tutkimaan, kun on vaan yks "heads up" ryhmä.
    Tos on omaa turailua hyvinkäältä joku vuos takaperin ku yritettiin metsästää mystistä sammumisongelmaa. https://www.youtube.com/watch?v=4ffVV1Ol3mA
     

Kerro tästä muillekin!