Subben ovi takalukossa, ideoita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Timmo, 10.7.2014.

  1. Timmo

    Timmo 1st gear

    Noniin, kuskin ovi ei aukea sisältä eikä ulkoa -94 subbesta.

    Aloitin lukkopesän vaihtoremontin ja kokeilin vielä lopettaessa, että ovi aukeaa, kun kaikki vivut on vielä paikoillaan. Nyt se on prkl takalukossa. Hyvää on, että ovipahvi on poissa ja sisäpuolen levyn ruuvit irti. Käden sinne saa jotenkin, mutta minkään vivun heiluttelu ei auta.

    Pitääkö rälläköidä koko ovi palasiksi vai onko parempia ideoita tai toimintaohjeita.

    Jos jollain on lukkopesän toimintakaavioita tms niin olisi mukava tutkia. :mad:
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Rälläköinnistä kannattaa aloittaa.

    Oliko se lukon salpa irti? Jos se on vähän väärässä asennossa niin voi jumittaa.
    Koita työntää jaloilla se auki.

    Lukkopesä tuskin on syyllinen, vaan se itse lukko.
     
  3. Timmo

    Timmo 1st gear

    Voi perkele. Menin pihalle ja kokeilin kahvasta ja nyt se aukes. Lukkopesän salpa on näemmä tipahtanut pois kahvasta. Harjoitukset jatkuu.
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Suosittelisin et ajelee jonkin aikaa ilman sitä pahvia ja levyä jotta saa säädettyä kohdilleen vaikka tärisisikin
     
  5. Timmo

    Timmo 1st gear

    Joo nyt se on purettuna pöydälle koko ovi. Näemmä se salpa, mihin tulee käyttötanko sisäkahvalta, oli vähän nyrjähtänyt. Pitää putsailla nuo osat ajatuksen kanssa niin ehkäpä se siitä taas...
     
  6. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Onni onnettomuudessa, hyvä että selvisit säikähdyksellä :)
    Oli kans yks asiakkaan skoda mielenkiintonen, oven ulkokahva oli hajonnut, ja miehellä jokin ajatuskatkos tullut, kun oli laittanut oven lapsilukkoon ja släm.... :lol: Siinäpä sitten tuli näprättyä.
     
  7. Timmo

    Timmo 1st gear

    Mulla oli aikoinaan Seat missä tietysti oli Volkkarin suunnittelemat ja espanjalaisten rakentamat lukot. Aamulla talvisin sinne pääsi sisälle ekalla aukaisulla, mutta sitten se ei auennut sisältä eikä ulkoa, ennekuin ajoi 30 km että auto lämpes tarpeeksi. Yksi kieli jäi pakkasella ns. välimoodiin ja lukko ei toiminut mihinkään päin.

    Vedin siitä kielestä rautalangan lukkonupin reijästä läpi ja sitä kautta pääsin pihalle muualta kun ikkunasta.

    No myin sitten sen Seatin. Ostaja oli ekana ihmetellyt että mikäs lanka tuossa roikkuu, ja nykäissyt hittoon sen. Tuli hakemaan kesärenkaita, niin jutteli ikkunasta, kehtaatko nostaa konttiin :D :D
     

Kerro tästä muillekin!