Suburban 5,7l bensalla-mitään järkeä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja team lypsikki, 13.2.2012.

  1. rkr

    rkr Gearhead

    Joo, tuo uudempi koppanen 6 litrasella vortecilla on kyllä varsin mukava peli ja kulkee jo sen mitä normaalitkin henkilöautot. Noita saa myös 8 paikkaisiksi rekisteröitynä jos se 7 ei riitä. Oliko tuo rajoitin tosiaan 2005 rekisteröidystä, muistin että 2004? Jos ei kilsoja tule paljoa niin nuo on kyllä ihan loistavia laitteita ja talvikäytössä nelikko + lukkoperä rulettaa.
     
  2. mke77

    mke77 Gearhead

    ^ no juu, voip olla 2004...en muista.mutulla heitin...
    ..juu nelikko ols tietty, mut nyt ei ollu sopivaa tyrkys...
    ...ja tuolla o menty 2talvee, viime tarve oli marikaan michelin-kitkat, ja hyvin meni...ja nyt o nastat...ja ero o huima? täs ei ol lukkoperää kun o abs ja luistonesto!
    ...eilen juur vedin kärryy ja autoo sen päällä...ei murheita ku ei tartte pöperös ajaa..
     

Kerro tästä muillekin!