Suburbanin jarrutehostin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja GMC-96, 14.7.2006.

  1. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Terve,
    Suburban 6.5td vm-96 tiputtaa öljyä hydrobuusterista. Vuoto on sen verran häiritsevää, että asialle tarttis tehdä jotain. Olisiko arvauksia/tietoa mikä näistä tehostimista yleensä menee ja onko tehostimen purkamisessa mitään "hyvä tietää" kikkoja.
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Kokemuksesta (ja useasti tähän vastanneena) tiedän, että tilaa korjattu hydroboosti!!! Tiivisteitä saa, paitsi ne kaksi varren tiivistettä!!! Ja ei löydy edes mittojen kanssa sopivia (kokeilin yksiä, jotka oli lähelle oikeaa, öljyt pysyy sisällä, mutta poljin ei tule enää takas ylös, muuten kuin jaloilla(!!!) auttamalla!!)!!
     
  3. rokkaaja

    rokkaaja 1st gear

    no menee offtopikiks mut kuitenkii...toi öljyvuoto kannatta tyrehdyttää,sain nimittäin aikamosen paasauksen "ameriikan-raudan" huonoudesta ku ohjaustehostin vuoti...haukku isännöitsijä auton ihan p***aks.Nii ja joutu viel leikkii ölpän imeyts matoil sun muul tökötil...
     
  4. lepanoksa

    lepanoksa 1st gear

    mulla oli sama vika, hydrobuusteri vuoti sekä yks siitä lähtevä letku, tuntu ettei kaikkia tiivisteitä saa mistään joten tilasin jenkeistä uuden maksokohan jotain 600 euroa kaikkine kuluineen...
     

Kerro tästä muillekin!