Suburbanin peräkärryn pistikkeen kytkentä????

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 944676, 17.9.2008.

 1. 944676

  944676 1st gear

  Eli ostin tollasen -95:sen suben just. Koukku on jo valmiina mut valopistoke puuttuu. kuinkas se nyt sit kuuluu kytkeä? tai paremminkin mistä sinne pitäis sähköt vetää? kun ne valothan menee ihan sekasin kärryssä kun jarru valot ja vilkuthan on subessa periaatteessa kaikki samassa polttimossa. ja pitäskö sinne laitta vielä releet väliin kun eikös näissä autoissa oo toi valokatkasija sellanen heikko paikka?
   
 2. 95Sub

  95Sub 2nd gear

  Vilkut etuvilkuilta ja jarruvalo lisäjarruvalolta parkit sit edestä tai takaa se on makuasia. Ajovalot kannattaa ilman muuta releyttää.

  Ja kun auto on sinulle uusituttavuus niin aloita sillä, että luet tuon topikin läpi siitä saattaa muutema mahdollisesti eteen tuleva asia selvitä

  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=117624
   
 3. 944676

  944676 1st gear

  Joo no kiitos noista. Pitää tollai kytkee ne. Joo joku muukin sano tosta ajovalojen releyttämisestä. Täytyy yrittää suorittaa moinen toimenpide. kuinkas kun olet ne releyttäny niin oletko käyttänyt umpioissa olevia alkuperäisiä pistokkeita johdotusissa vai oletko tehnyt jonkinlaiset uudet? niistähän kulkee läpi aikas ohuet johdot. kiitos tosta linkistä! varmasti löytyy monenlaista tarvittavaa ja mielenkiintoista asiaa sieltä.
   

Kerro tästä muillekin!