Summer Nationals Kalajoki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja jussi308, 7.7.2009.

  1. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  2. supo

    supo Double Gearhead

    Hienoja videopätkiä,näitä lisää seuraavista kisoista!!!Terv:Spet 1937
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Juu, paljon on ollu taas hyviä kuvia ja nyt jo videopätkiäkin tuoltakin kisasta.
    Kiitti niistä niiden ottajille kun mukavahan noita juttuja on sit aina jälkikäteenkin muistella ja fiilistellä uudelleen noiden kuvien ja pätkien avulla :D

    Tossa meidän finaalilähdön pätkässä http://miksu.1g.fi/kuvat/Videot/FHRA+Su ... 09+028.avi on muuten hauska sattuma (tai no, hauska ja hauska :odroll: ) kun kuuluttaja juontaa jotta "kuinka autot saavat pitoa ja kuinka tekniikka kestää" niin jälkikäteen meille on nyt selvinny kotona kun purettiin kone että ei se ihan kestäny ja löyty syykin sunnuntain ongelmiin eli jonkunlaisen pidon löydyttyä yhä hiukka vaisuun kulkuun ja tulppien hajoamiseen päivän joka lähdössä eli ei meillä ollutkaan koneessa enää kuin viis ehjää mäntää :-?
    Se Paavolan Audihan menee viidelläkin mukilla kovaa mut kasikoneessa sais kai olla useampikin ihan ehjänä :poff:

    Eli tuli vähän enempi määräaikaishuoltoa ennen Pudasjärven kisaa.
    Tossa "kisan jälkipyykkiä" eli päivän oma kuva tältä illalta, kyllä tää tästä :p
    http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img2110713.jpg
     
  4. f-85

    f-85 Gearhead

    Outlaw pisteistä vielä sen verran, että osallistumis ja katsastus pisteet puuttuu meidän osalta. Siihen asti sujui ihan hyvin.


    OL 527

    Tomi
     
  5. TiMu

    TiMu 1st gear

    Tässä meikäläisen kuvat Kalajoelta Lauantain osalta

    Kalajoen kuvat

    Vähän kesti kuvien saattaminen verkkoon ;-)

    TiMu

    ps. Letut oli hyviä ;-) ja Kaffetta riitti ;-)
     
  6. Ck

    Ck Gearhead

    Onko varamäntiä kotosalla?
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, juurikin noi nyt tarvittavat kolme kappaletta oli varalla olemassa :rotfl:
     
  8. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mitään veikkausta, että mikä ne tuhosi? Aika lailla näytti kyllä pikkukakkonen työntävän sinikkaa tuossa kun löitte sen viimeksi käyntiin.. :lol:
     
  9. ransu68

    ransu68 1st gear

    No ei ihme ettei vehje kulkenut. Pääsettekö Pudasjärvelle kisaa ajaan?
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mitään selkeetä mekaanista tai sellasta vaurion aiheuttajaa ei oo löytyny ja kaikki ennakot oli koko ajan pysyny ok, samoin suuttimet oli kaiken aikaa aika varmalla pohjalla ettei pääse laihalle jne. joten semmonen yks mahdollisuus on käyny mielessä jotta olisko vaan päässy kiekasemaan rajottimesta huolimatta pahasti ylikierroksille kun niissä kahdessa ensimmäisessä lauantain lähdössähän meillä pidon pettäessä koneen kierroksetkin meni ihan samantien suoraan rajottimelle heti kun kuski päästi breikkinapin irti :-?
    Mut tosiaan kahdesta puuttu yläreunasta pala ja kolmaskin oli vielä hiukka halki :(

    Onni onnettomuudessa kuitenkin jotta muuta vauriota ne ei oo tehny sen koommin kansiin, venoihin tai pyttyihinkään, kampurassa pikku jälki joten käytettäneen se tsekattavana ennen takas kasaamista joten mikäli mitään uusia ylläreitä ei enää löydy niin sit ollaan kyllä taas jo Pudasjärvellä mukana :wink:
     
  11. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Eiköhän tuolta ole kaikki mahdollinen jo nähty, mutta tässä vielä omat kuvat lauantailta: http://x10sion.kuvat.fi/kuvat/2009/Kala ... nals+2009/

    Harmittava tapaus se sierran kaato, onneksi ei käynyt kuitenkaan kuskille pahemmin.

    Äänentoiston temppuiluja (rätinää, pätkimistä + amispoppi saatanan lujalla) lukuunottamatta oli kerrassaan loistava tapahtuma.
     
  12. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Latelta taisit poistaa 103 pistettä :mad:
    Muistaakseni olin lajittelun ykkönen, joten ansaitsen 16 pistettä lajittelusta. Luulisin... :rotfl:
     
  13. Kumirölli

    Kumirölli 1st gear

    Summer Natoinals Kalajoki

    Luin koko ketjun läpi ihan silkasta mielenkiinnosta, kuinka moni oli sitä mieltä, että Kalajoen radalla oli huono pito. Kuusi kirjoittajaa oli sitä mieltä, että rata oli huono. Niistä kolme jopa haukkui radan surkeaksi. Kolme kirjoittajaa kehui rataa. Yksi kehujista toi ajat esile verraten niitä Alastaron aikoihin. Itse paikalla olleena ja radan kunnostusta tehneenä, tiedän että lähtökohta radan tekemiselle oli aika miinusmerkkinen. Radalla oli tosi paljon hiekkaa ja muuta roskaa. Rataa puhdistettiin, kumitettiin ja liimattiin tosi paljon. Ei voi ainakaan sanoa, ettei kaikkea tehty, mitä olisi voinut tehdä. Arvostelijoita riittää aina ja mikään työmäärä ei arvostelijoille riitä. Vaan jos ainoastaan kuusi kirjoittajaa tuo julkisesti asian esille, ei se vielä ole kovin vankka mielipide. Varsinkin kun on kolme kehujaakin. Tervetuloa vaan luomaan lisäpitoa radalle. Uskon että tekijöitä ei ole koskaan liikaa.
     
  14. mafo

    mafo 3rd gear

    Radan preppauksessa ei ollut vikaa,perjantaina illalla oli pitoa niin että tohvelit jäi rataan kiinni, sunnuntaina taas oli niinkun ohut pöly ois tarttunut pintaan ja tuskin sille mitään ois voinut tehdä
    Mielestäni rataryhmä teki hyvää työtä, jatketaan näin :)
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    En lainkaan epäile sitä, etteikö radan tekemisen eteen olis tehty kaikki voitava ja, ettei tolle lentohiekalle oikeen mitään voi. Mut onks se sitten kilpailijoiden kannalta oikee paikka pitää SM-kisoja, sitä voi ehkä jossain määrin pohtia syyllistymättä kauheen suureen syntiin?
     
  16. triniemi

    triniemi Gearhead

  17. triniemi

    triniemi Gearhead

    On muuten menny Kalajoen lähetyksessä SPETin aika-ajoissa Niemet sekasin, Heikki otti siellä paalun, mä olin viides. Mutta pääaasia, että Niemi kuitenkin :rotfl:
     
  18. Eugen Race

    Eugen Race 1st gear

    Noihan pitäis saada omaan talteen! Mistäs löytys ja miten? Mieluummin kaikki pätkät. Etenkin se 11.7 lähetetty kiinnostaa.
    Ja jos tulee ohjeita, niin ottakaa huomioon, että mä oon viisvuotiaan tasolla näiden kompuutterien kanssa....
     
  19. hejo

    hejo 1st gear

    Ton kisakoosteen on saanut aiemmin ostaa suoraan Fyyralta sitten syksymmällä ja varmaan samalla kaavalla mennään tämäkin vuosi. 8)
     
  20. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Jos Kalajoelta löytyi laatikollinen Framin hp1 öljynsuodattimia, niin saataisin vaikka kaipailla niitä, ei löydy ei sitten mistään, vaikka bussi ja talli on koluttu läpi pari kertaa. :cry:
    Mikäli on jostain löytynyt niin olisin kiitollinen tiedosta.

    Timppa
    0400-274185
     

Kerro tästä muillekin!