Sunbeam Alpine GT ym "sporttimallit"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja Mustakorpi, 15.10.2009.

 1. Mustakorpi

  Mustakorpi 1st gear

  Tämän voi poistaa jos ei sovi keskustelun alle.

  Omistan Sunbeam Alpine GT - 70 ja ajattelin perustaa aiheen tälle "mukamas brittisportille".

  Olisi mukavaa jos löytyisi muitakin autosta kiinnostuneita joiden kanssa voisi jakaa mielipiteitä ja vinkkejä osista yms.... kuten keskustelussa

  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=164835

  Ps.. muokkasin otsikkoa
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Unohtamatta Avengeriakaan....ja muita.

  Eipä brittiautoista tällä foorumilla paljon tunnuta puhuvan, vaikka tämä "yleis-foorumi" onkin. Täällä tuntee kyllä brittiharrastaja jotenkin hukkuvansa jenkkiharrastajien joukkoon.... :odroll:

  Varsinkin, jos on vielä sitenkin "kieroutunut", että omat käyttöautotkin ovat sellaisia, jotka eivät muiden mielestä ole edes autoja jos niistä mainitsee. Puhu siinä sitten mistään omista autoista. Kaikki muu p-anjauhanta sopii paremmin puheenaiheeksi...
   
 3. aarteinen

  aarteinen 3rd gear

  No, missäs briteistä sitten puhutaan - vai puhutaanko missään?
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Puhutaanhan niistä briteistä kerhojen omilla foorumeilla, esim. Vauxhallista puhutaan kyllä aivan kiitettävästi. Impillekin on kerhonsa, mutta juuri etumoottoriset Rootes-tuotteet ovat vähän paitsiossa.
   

Kerro tästä muillekin!