Suomalainen Plymouth VIP Amerikan Drag Weekille 2017?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 28.10.2016.

 1. Teukku

  Teukku 3rd gear

  Ai sille on oma topicci... sorry, että kysyin täällä.:odoops:
  Kiitos kuitenkin, että vaivauduit vastaamaan tänne.
   
 2. always bb

  always bb Gearhead

  2018 oli vironpoijat kanssa ajamassa ja auto, coupe tuhnus
   
 3. Nyt noita TV-sarjan jaksoja valuu tuonne YouTubeen

   
  C-Body Polara, Carpenter, Herje ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Ensimetrit yli kahteen vuoteen ajettu..., Hyvinkäälle olis vakaa aikomus mennä vähän tekee perustestii.
   
  kurko71, rallikuski, ET1121 ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Se ois viruskesän ajelut ajeltu.
  Hyvinkäällä ajettiin radankuivausta, ite kisaa ei ajettu mut saatiin kuitenkin autoa käytettyä ja vähän polttoainekarttoja laitettua kohdilleen.

  Seuraava tavoite oli sit Kauhavan testipäivä. Siellä näytti keli ihan lupaavalta ja päästiinkin yhteen vetoon. Edelleen ajettiin yksillä hennoilla hukkaportin jousilla jotka tarjos n. 0.3 baria ahtoa maksimissaan.

  Lähtökierrokset oli 3600 ja 0.1 baria, auto lähti aika rauhallisesti ja eteni myös samoin, kunnes 9 sekunnin kohdalla irtos polttoainetukki ja auto sytty palamaan. Kiitos pikku tuurin että auto pysähty just toimitsijoiden eteen, ja toimitsijoiden ammattitaitoisen ja rauhallisen toiminnan, vauriot jäi vähäiseksi. Siin vaihees tuntu et nyt auto tallin nurkkaan ja katellan kevveemmällä uudestaan... Aika kuitenkin asiat huomioon ottaen mukava 10.2/220.

  Vaan, maanantain koittaessa alettiinkin sit korjausoperaatiot, tavoitteena Kiikalan testipäivä. Sinne päästiinkin..., kattomaan sadetta. No, lisää radankuivausta ja Pate taas sääteli vähän lisää seoksia.

  Sit FHRA päätti vielä järjestää Motoparkissa testipäivän ja lähettiin sinne vielä kokeilemaan tavoitteena ysin aika. Se sitten tulikin, edelleen mentiin niin pienillä ahdoilla mitä tohon saa, lähtökierrokset nostettiin 5000:n. Tulos oli 9.72 mut rauhassa maaliin ni loppari jäi pieneks.

  Sit oli aika alkaa kokeilla vähän ahto-ohjausta. Helmine vääns sinne lähtöön 9 psi:tä ja siitä sitte sekunnin välein 1 psi lisää. Lähtö alko jo näyttää ihan mukavalta, 60 jalkanen tais olla päivän paras 1.31, mikä on rytöamatööreiltä hatusta vedettynä helvetin hyvä liimaamattomalla radalla. Matka eteni kunnes voima selätti radan pidon ja oli pakko nostaa. Kerran Jussi viel koitti, mut sama tulos, ja vauhti veke. Sekin loppuaika oli 9.7

  Nyt pikkuhiljaa aletaan valmistautuminen ens kauteen. Ollaan aika hyväl mallilla, motille suoritetaan perustarkistus ja siihen vaihdetaan toinen nokka-akseli jahka se saapuu. Polttoainejärjestelmää tarvii vähän tarkastella, vaikutti siltä et se on alamittanen kun ahdon noustessa pa-painen laski. Alustaan tehdään kanssa perussetupin tarkistukset, todennäköisesti viedään Tamin pajalle se sitä varten.

  Mut yällä hetkellä näyttää et ens kesänä olis Street Weekin suhteen onnistumisen mahdollisuuksia, siis sen läpiviemiseen. Ja veikkaanpa et kulkukin tulee olemaan ihan mukavalla tasolla.

  Tos viel Paten video kauden vikasta ja kaikkiaan neljännestä lähdöstä:
   
  FuryIII '71, esmi, Mikkis ja 15 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Ja 2022 kisaamaan mustanlistan Buickin kanssa amerikkalaisten silmien edessä sijoista 1 ja 2.
   
  FuryIII '71, sleepercooler, Kalu ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Ajatus on et ens kesä olis viiminen kisailu tol panssarivaunulla. Korvaajaks on tulossa jotain kevyempää jollaista yllättäen ei oo just stripillä näkynyt. Tarkoitus on et se on liikenteessä jo ens kesänä.
   
  JuhaKuu, Herje, dart -66 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. väsynyt

  väsynyt Gearhead

  Siis! Se hylsy mikä on siellä saunan takana:oops:?
   
 9. stana

  stana 3rd gear

  Joku vaalea kenkälaatikko moppe joka jossain somessa tälle vuotta vilahtanut?
   
 10. väsynyt

  väsynyt Gearhead

  Ps!Jykä mulla on sun haalarit mitkä jäi Savoon:p!
   
  three hundred tykkää tästä.
 11. dart -66

  dart -66 Gearhead


  Valkoista ja violettia päällään?
   
 12. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Rellu8, stana, jknR ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. gremlin

  gremlin Gearhead

  Mahtavaa, kunnon sutismalli :)
   
 14. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Tekniikka on tarkoitus ottaa suoraan VIPistä jos se nyt pysyy hengissä, eikä edes hakea miljoonaa heppaa vaan vähäistä painoa ja toimivaa laitetta. Värikin on jo tiedossa, bullit green ja musta vinyyli. Tarkotus on tehdä autosta sellainen et se soveltuu tohon luokkaan jenkeissä mis vipilläkin yritettiin. Mut siit tehdään sit vaikka oma topiccinsa tonne projektiosioon...
   
  tukkijulli, stana, puna niska ja 15 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. 4d sedan

  4d sedan Double Gearhead

  Hieno suunnitelma, vähän poikkeeva kori pervormassitouhuihin!
   

Kerro tästä muillekin!