Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. rasaa

    rasaa 1st gear

    Pariviikkoa sitten kuljeskelin tuossa lähiseudulla (tiesin mitä etsin) ja bongasin myös ison kasan romuja, mm: Fury 3, vanhoja Taunuksia metreittäin, Zephyreitä ainakin 10-15 kpl, ym. En tutkinut kovin tarkasti mutta näytti, että suurimmasta osasta oli tekniikka purettu.
    Mutta kyllä siellä varmaan olisi hyvääkin osaa ja tiedän kyllä omistajatkin, varmaan myisivät. Sieltä oli viety pois kymmeniä autoja muutaman vuoden aikana mutta vanhimmat oli jätetty.
    En laita tarkempaa sijaintia yleiseen jakoon, mutta jos joku haluaa, niin voin antaa vinkkiä yv:llä.
     
  2. Ana-

    Ana- 1st gear

    Nuo kuvat on hiltulanlahdesta, noin 20 km kuopiosta etelään. Oldsi, Popeda ja Emw on meidän pihassa (tai melkeen pihassa). Oldsi ois tarkotus laittaa kunhan saan oman auton kuntoon.
     
  3. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    Tota.. tää menee nyt varmaan lähiölöytöjä osastolle.
    tossa koiran kanssa reippailin, ja tuli bongattua (olin sen kyllä bongannut jo vuosia sitten, mutta päässyt unohtumaan..) erään talon edustalla melko surullisen näköinen 60 lukuinen ford galaxie/fairlane tms.. pressun alla osittain, ja seissyt sijoillaan jo useamman vuoden. en tutkinut lähemmin, mutta ainakin maski ja valot puuttuu. pyörillään taisi olla kuitenkin.
    mielestäni näyttäis sellaselta jossa pyöreät isot takavalot, ja isohko koppanen. en ole noihin voorteihin niin perehtynyt. 4 ovinen.
    tuskin mikään kovin hyvä projekti, koska ei ole kellekkään kelvannut, tai sitten ei ole edes myytävänä.... kyllä sen varmasti moni on nähnyt, ainakin paikallisista.
     
  4. t8

    t8 Gearhead

  5. kartsa

    kartsa 1st gear

    Huomasin tossa vihantasalmelta mikkelin suuntaan lähtiessä että siinä metsässä seisoo joku auto,muodot on pyöreät ja neliovinen.Oliskohan joku vanha mersu????Ei muuta kuin bongaamaan :eek: :eek: :D
     
  6. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    kamera sit feliin
     
  7. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    tuohon meidän tallin pihalle on jostain ilmestynyt joku kaappariovilla, aukeevalla tuulilasilla ja aika ehjällä kopalla oleva, pölykapselista päätellen mersu..? pyörillään ja hyvän näköinen rodi aihio.
    ja tosi ehjän oloinen volga, ja vähemmän ehjä auto-union.
    ois kyllä mielenkiintoista tietää enemmänkin tuosta "mersusta"..
    kun vaan jaksais kaivella.
    kaipa se sen samaisen paikallisen autoharrastaja/keräilijä vaarin on jonka kalustoa on jo aiemminkin huutokauppailtu ja myyty.
     
  8. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

  9. TATU

    TATU Gearhead

  10. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

  11. TTA

    TTA 1st gear

    12 kuvaa lisätty
     
  12. Otto

    Otto Gearhead

  13. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

  14. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

  15. reisiharja

    reisiharja 1st gear

    joo tuossa joku kyseli näistä nurmeksen autoista. niin olen omistaja ja se nelkytkukulaien on dodge vm on noin 1946-48. papereita ei ole vielä mut löytyy kun inspiraatio customointiin taas tätä autoa kohtaan jatkuu.
     
  16. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

  17. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    http://i32.photobucket.com/albums/d44/f ... G_0262.jpg
    Tossa vielä kuva edestä.
    Molemmat laitokset löytyy lankomiehen pihalta täältä päin. Granaatti ollut vuosia siellä ja paperitkin kuullemma löytyy. Tekniikkaa autossa ei ole, ollut kolmelitrainen+man. Lisäksi lankomies muisteli että autoon on joskus hommattu luvat kasille? Ja kärryn saa käydä hakemassa sieltä pois ken sen haluaa. Jos kiinnostaa niin yv:tä tulemaan.
     
  18. JAP75

    JAP75 1st gear

  19. Tirri

    Tirri 1st gear

    Mikä tää on?
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  20. Tirri

    Tirri 1st gear

    Mikäs tää o? Runko oli hävinny vierestä sitten viime käynnin...
    [​IMG]
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!