Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Jos herra Tuplawee huomasi..noi linkit oli suoraan ko.purkaamon sivuilta pongattu..itsellä ei niistä ollut valokuvaa..juuri käyntihetkellä satoi isoja lumihiutaleita ja paljon kun kävin siellä.. :odroll:

    Kyllä tolle Kaiserille varmasti ottajia löytyis..kovia kustomosiakin siitä saisi myös itse kenenkin projekteihin..:odroll:
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tuo edellämainittu Hillman Minx -farmi kannattaisi varmaan käydä hakemassa talteen romunkeräyksestä, väittäisin että on kohtuullisen harvinainen tapaus!
     
  3. lapiosarvi

    lapiosarvi Gearhead

    "2" chopattu 2d valiantti todella hyvällä ja suoralla korilla joskus alettu purkamaan maalausta varten oli yhdes navetas 15 vee ennenku ostin pois alkuviikosta.kutonen+904/7 1/4.... viikonloppuna kokeelen jos saisin sen käyntiin...ja nyt ku tallissa tilaa nii vois heittää jonku kivan värin niskaan :odroll: siinäpä muutama kuva http://kuvablogi.com/nayta/197801/
     
  4. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    minxistä saa kuviaki jos kiinnostus jollai heräs,runkonumeroki löytyy 8)
    kyytii nostoon pystyn järijästämään apua ettei siitäkää jää kii. :D
     
  5. apukuski

    apukuski Gearhead

    Liekö tämä sama joka oli huuto.netissä?
     
  6. lapiosarvi

    lapiosarvi Gearhead

    jep samaa jota pari persaukista harrastajaa huusi kilpaa kalliimmaksi ja kummallakaan ei lopuksi löytyny rahaa ko.autoon "if you can´t pay,dont bid" :poff:
     
  7. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Muutama vuosi sitten kovasti julkisuutta kerännyt, Forssan pick nickissä arvottu Miljoona-Mustang (oranssi kunnostettu `65) on sitten päätynyt metsäautoksi... :cry: Mitäpä sitä muutaman euron autoa (arvan hinta) kannattaa säästää. Siellä se seisoi metsässä, sammale pinnassa ja penkit homeessa. Kumit tyhjänä ja pohja maata vasten.
     
  8. Achti

    Achti Gearhead

    ei helvata... vittu mut on ne ihmiset tyhmiä.
     
  9. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    Mitä!? :eek:
    miksi helvetissä?!
    myisi sit vaikka tonnilla eteenpäin, jos ei itseä kiinnosta!
    selkään tommosille... :mad:
     
  10. lapiosarvi

    lapiosarvi Gearhead

    missäpäin pohjanmaata/suomea se nykyään on.... mulla on muistikuva et se joka sen voitti asu alahärmässä ainakin silloin.ko. oranssi musse oli aina välillä paikallisen nesteen pihassa konepelti pystyssä
     
  11. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Ja luultavasti nyt tulevassa ACS:ssa arvottavalle -52 dodgelle käy samoin. Voittaja on luultavasti joku, joka ymmärtää vehkeestä yhtä paljon kuin sika satelliitista. Ekan kerran, kun vehje tekee tenän, se jää jonnekkin kesämökin puuliiterin taakse. Toivottavasti olen väärässä... :odroll:
     
  12. [quote="Puli-Song-52 dodgelle käy samoin. Voittaja on luultavasti joku, joka ymmärtää vehkeestä yhtä paljon kuin sika satelliitista. Ekan kerran, kun vehje tekee tenän, se jää jonnekkin kesämökin puuliiterin taakse. Toivottavasti olen väärässä... :odroll:[/quote]

    Se on Plymouth ja se haluaa tulla tänne :poff:. Kai se pitää kerran elämässään lähteä käymään Helsingin amerikan kar showssa kun on oikean merkkinen houkutin tarjolla :wink:
     
  13. apukuski

    apukuski Gearhead

    Se on Plymouth ja se haluaa tulla tänne :poff:. Kai se pitää kerran elämässään lähteä käymään Helsingin amerikan kar showssa kun on oikean merkkinen houkutin tarjolla :wink:[/quote]

    Tää joutuu kans nyt ihan ton plymarin takia lähteen ACS:ään. Eikä muuten päädy liiterin taakse täälläkään :lol:
     
  14. Achti

    Achti Gearhead

    sama homma 8) :pinup:
     
  15. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Täällähän satelee suojatarjouksia, kuin jokamiesluokassa konsanaan :rotfl:
     
  16. Skylinisti

    Skylinisti 1st gear

    Sunnuntaina löytyi Pohjanmaalta yli 10v ladossa seissyt Ford Torino 1974 Gran Torino 4ovinen.
    Autolla ei ole ajettu 10 vuoteen mutta joka kesä pidetty käynnissä (plussaa siitä) Hyvin säilytetty, pressu auton alla ja kori nostettu puupölkkyjen päälle kaikki renkaat perstoutuneet Auto oli maalattu ennen käytön lopettamista 8) täysin virheetön sisusta ja ulkokuori.

    Taitaa vissiin voortti vaihtaa omistajaa :odroll:
     
  17. Achti

    Achti Gearhead

    noniin :) onko sul kuvii siitä? :p
     
  18. Skylinisti

    Skylinisti 1st gear

    Ei ole mutta koitan saada viikonlopun aikana
     
  19. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Jyväskylän Kuusakoskella näky kassassa lojuvan 60-70 luvun Scania sekä yksi tunnistamaton
     
  20. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Tää joutuu kans nyt ihan ton plymarin takia lähteen ACS:ään. Eikä muuten päädy liiterin taakse täälläkään :lol:[/quote]

    Se on muuten minun tuleva auto tuo ACS:ssa arvottava 1950 Plymouth Bussiness Coupe... :) Eikä jää täälläkään ladon taakse seisomaan, vaan vaihtuis heti uuteen nissan mikraan :D
    No ei nyt tosissaan... Mutta ´59 caddy tai joku rodi 30-l rodi kelpais paremmin tilalle. Saas nyt nähä että jos sen voittaa...
     

Kerro tästä muillekin!