Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. artsi75

    artsi75 1st gear

    täältä löytyis w110 mersun puskureita, ja muitakin osia. osat kaverilla mutta kyselkää yv:llä niin laitan numeron.
     
  2. Fossilisti

    Fossilisti 1st gear

    Puskurit...

    Ei nua puskurit nyt aivan noin kalliita oo, toi hinta on oikein mutta se ompi markkoja.... Eli reilulla kahella tonnilla saa puskurin.
     
  3. stroker56

    stroker56 Gearhead

    Hälsning till Åland,förlåt.

    [​IMG]
     
  4. JJ

    JJ Gearhead

    Re: Puskurit...

    Näin muuten on...joutui pussihousumieheltä vielä varmistamaan tota hintaa ja tottakai markoistahan nyt oli kyse :lol:
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    kuulinpa jutun vasta nyt. leppävaarassa oli eräs vanhmepi mies määrätty tyhjentämään piha auton romuista yms. oli kuulemma ollut valiant signet, jotain mersuja yms 60 luvun autoa. olis saanut kuulemma ilmaiseksin... nyt ovat sitten paalattuja :x
     
  6. twelve

    twelve 3rd gear

    no toi on sitten masentavaa kuultavaa. Mobilistis sanottiin hyvin että nykynuoriso vois tekemisen puutteen korvata entisöimällä tollasia. Ei nyt sanatarkasti, mut kummiski.

    Tossa muutama sivu taaksepäin näytetty metsämosse tais lähteä jo uuteen kotiin tän voorumin ansiosta :)
     
  7. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Lähiviikkojen löytöjä.Kuutoskoneisia Vauxhall velox-malleja 2kpl.Sininen (-66) melko täydellinen ja valkoinen (-64) josta tekniikka irroitettu mutta ainakin kone ja perä pitäisi löytyä läheisellä pellolla olevasta puoliksi romahtaneesta hirsiladosta.Nämä löytyivät itä-uudeltamaalta artjärveltä :wink: [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  8. slantSixPower

    slantSixPower 1st gear

    Nyt ois sitte jottain kuvia... kyseessä siis cuda69:n jorkkeri.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  9. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Joo,alkumatka meni ihan ok,mutta jotain 40km kohalla vaihteisto antautui ja loppu 100km menikin sitten hinauksessa :D .Iso kiitos Juhalle,Petelle ja Paulalle että saatiin Sysleri Ouluun.Huomenna laatikko pois ja Ami alottelee purkamisen alkuviikosta,onneksi tuli varattua pannat ja korjaussasarja etukäteen.
     
  10. coronet-65

    coronet-65 3rd gear

    Onnittelut Eskolle löydöksestä, sehän on hienossa kunnossa oleva jorkkeri. :D
     
  11. cuda69

    cuda69 Gearhead

    kiitosta vaan,onhan tuossa laittamistakin,mutta suht helppo projekti verrattuna minun aikaisempiin ostoksiin.
     
  12. Fireball

    Fireball Gearhead

    Komia kuin omistajansa, oikeen jänskättää miltä se näyttää mattamustana.
     
  13. Komialta näyttää. Ollaan amerikan ja ruotsin mualta kaverille -69-71 fuselagea kateltu, mutta ei meinaa enää hyviä oikein helpolla löytyä.
     
  14. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Te ootta ehtiny liian kaukaa??Tuo minun jorkkerikin löytyi Pudasjärveltä. 8)
     
  15. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Pirun asiallinen tuollainen fullsize-mopar 8)
     
  16. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Merssumiehet huomio! Olen tännekin tainnut aikaisemmin asiasta postata,mut kyselkääs Peipohjan purkaamolta,Kokemäeltä. Siellä maatuu tälläinen metän laidassa, kromiosat yllättävän hyvässä hapessa auton muuhun kuntoon nähden, kaikki pisteosat, lähinnä listat ja puskurit tais olla talllella.
    Miinuksena asiaan voisin sanoa,että tuo yksilö on ollut ainakin yli 10v tuolla eli purkaamon omistajan myyntihalut noiden vanhempien kanssa vähän niin ja näin..

    [​IMG]
     
  17. sampop

    sampop 1st gear

    Saamani käsitykseni mukaan isäntä on itsekin merusmiehiä ja kyllä mersumies mersumiehen kanssa aina saa asiat selviksi. Itse olen saanut paikasta vähintään kohtuullista palvelua, silloin kun olen sieltä jotain tarvinnut. Maailman halvin paikka se ei ole, muta ei tietysti ole tarviskaan.
     
  18. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    No sittenhän sinne vaan kauppoja hieroo..
    Oli siel noita vanhoja mersuja muitakin,vähintään yhtä huonoja ku tuokin,tais olla yks coupe w123nenkin ja farkku, joita salaa ihailin.. :odroll:
     
  19. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Kyllä maatuvia mersuja suomessa riittää, itsekin tiedän paikan missä niitä runsaslukuisesti. Kieltämättä mersu näyttää parhaimmalta kuusen alla. :)
     
  20. street and race

    street and race Gearhead

    Muistaakseni ton korimallin mersu maatuu oulussa. Näin oli ainakin joskus toukokuussa. Aika happaman näköinen yksilö oli ohi ajettaessa, mutta eipäs jäänyt mieleen puskureiden kunto. Muistaakseni mese oli siinä formula centterin pihamaan läheisyydessä ruskossa eli melkein centterin pihalla.
     

Kerro tästä muillekin!