Suomen '59 rancherot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ismoskosmos, 16.12.2005.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Pistetään taas kyselyä päälle...näyttää kovin moppe henkiseltä tuo merkki ja malli keskustelu... :lol: ...Onko tietoa tommosista...Ite oon pongannu vaan yhden vaaleansin/valkoisen jostakin '90 luvun loppupuolen kasin myyntitiskiltä.Oli muistaakseni 352+man tekniikalla,siisti ja hintaa tuolloin 25.000mk... :odroll: ...Missäs lie nykyään...Niin ja pistäkää muitakin suomen '57-'59 havaintoja...siis rancheroista!!
     
  2. 85840845

    85840845 Gearhead

    Kyseinen 59 on kaverini hallussa ja voi hyvin,samassa kuosissa kun silloin kun oli myynnissä,pitää majaa 61 starlinerin,61 sunlinerin,63.5 galaxien,60 ja 61 t-bird,in ja 62 country sedanin kanssa ja treellahan on siellä purkurin pihassa se katkennut 57
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Vai,notta siellä sekin..Hyvä,jotta hengissä on...mutta tulleneko myyntiin ikinä neljällä tonnilla... :odroll: :lol:
     

Kerro tästä muillekin!