Suomen Little Red Truckit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja PPRCuda, 7.10.2012.

  1. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Löysimpäs ne kuvat...tuossa yksi erityisen hieno Lil´Red Mäntsälän nurkilta...olisi kiva kurkata tämän yksilön konehuoneeseen :wink:

    Mäntsälässä on tietääkseni yksi toinenkin...
     
  2. spinneri

    spinneri Gearhead

    Auto on esitelty myös Spinneri Magazinessa (numerossa 1/1999). Dodge myytiin sittemmin Saksaan – kuten nimim. 383 kertoi. Tämän kerroimme numeron 4/2008 uutispalstalla.


    Hieman lisätietoja kertoi

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  3. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Hyvät muistot tuolta 90 luvun alkupuolelta ku kaverilla oli tommonen 6/71 pumpulla, se spesiaal enkineerin tekemä ja kyllä kulki silloin ku oli pitoa.
     
  4. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Täällä Keiteleellä oli kaverilla myös alkuperäiskuntoinen,laittoi ilmoituksen lehteen hintoineen ja joku muistaakseni pääkaupunkiseudulta lensi Kuopioon ja osti pois.Tais maksaa siitä jotain 26-28000 markkaa eli jopa 5000 euroa.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    "Sikasimolla" on tollanen, mut tekniikka vaan on vaihdettu. Nyt siinä on V10. Ja sit on tiedossa yks toinen täs pk-seudulla joka myös heiman rakennettu, mm ruiskua jne. Ei yks aamu lähtenyt käyntiin ja on sen jälkeen seissyt pihalla taivasalla. Täst on about 15 vuotta..., onhan noita muitakin mut nää vissiin vähän tuntemattomampia.
     
  6. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Espoossa seisoo yhellä pihalla, en kerro missäpäin, kertokoon pihan omistaja itse, jos haluaa, yksi runko-kierona tapaus!! Ei orkkis-tekniikalla muistaakseni oleva!! Vähän houkuttais tommonen(kin) projekti, nokalle vaikka -98 Grand Cherokeen ruisku-360:nen, pitäis sopia suoraan, vähän sähköjä ja kumi palaa taas...
     
  7. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Käsittääkseni juurikin tämä...siihen tuossa edellä viittasin kun sanoin että olisi kiva kurkata pannuhuoneeseen :odroll:

    Mikähän mahtaa olla hyväkuntoisten hintataso jenkeissä ?

    Kuitenkin kohtuu arvostettuja siellä...puhumattakaan siitä harvinaisemmasta mustasta Midnite Express versiosta.

    Midnite Express
     
  8. jallu81

    jallu81 3rd gear


    Oliko kyseissä autossa valkea sisusta, krominen karjarauta keulilla, pitkät rosteripystyputket ja leveät kromivanteet alla?
     
  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  10. spinneri

    spinneri Gearhead

    Kyllä, sama peli.


    Aikanaan Hyrylässä auton kuvannut

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  11. MIAMIRACING

    MIAMIRACING 1st gear

    Tutulla tos floridasta tuotu peli.On vissiin lahoomis vaiheessa pihassa!tilattu joskus aikoinaan puukyljet ym siihen jotka asentamatta viellä.Tuli alunperin yhelle koneistamo gurulle eteläsuomeen.
     
  12. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Itä Suomessa on yksi suomi auto ainekin tallella. Odottaa kai rakentelua, kunnosta en oo varma kun en oo sitä kun talvella lumen alla nähny. Toivottavasti sekin tulis joskus vielä ajoon.
     
  13. jallu81

    jallu81 3rd gear


    Siis tuo, kuvassa jo sakemannien kilvillä -> http://good-times.webshots.com/photo/28 ... 9615dWXkYG[/quote]

    katos perkule, se tosiaan lähti sinne. Koska tää sinne sitte myytiin? Kun ostin joskus tosta turusta autoliikkeestä yhden bemarin, ja tää oli siellä kans. ja se myyjä puhui että menee varmaan ulkomaille, kun ei suomen markkinat kelpaa... ja mä muistelisin et siit olis vaan ollu jotain 5-6 vuotta aikaa...

    Btw, toihan on Riikosen Simon maalaama. ja rakennettu joskus -80luvulla. oli aikanaan v8-magazinessakin esittelyssä.
    Oisko ollut joskus -80luvun lopun v8:ssa :-?
     
  14. Make2

    Make2 3rd gear

  15. capri30S

    capri30S 1st gear

    Tuli muuten mieleen, että tollanenhan oli ylöjärvelläkin autoliikkeessä myynnissä joskus 10-15 vuotta sitten, joku ostajaehdokas räjäytti koneen siitä koeajolla..
     
  16. spinneri

    spinneri Gearhead

    2007-2008 saattaisi olla ajankohta jolloin maa on vaihtunut. Kesällä 2008, edellä mainittua uutista laatiessani, yritin asiaa TraFilta selvitellä, siinä kuitenkaan onnistumatta, auto kun "kummitteli" Suomen rekisterissä.

    Pitää lukaista artikkeli itsekin uudelleen, mutta muistelen, että Riikonen olisi maalannut vain erikoismaalaukset.

    EDIT: Lehtemme artikkeli antaa vastauksia tässä keskustelussa esille tulleisiin kysymyksiin: Auto esitelty Veekasissa vuonna 1986, alustaa lukuun ottamatta koko auton maalaus Simo Riikosen käsialaa, toteutus peräisin 80-luvun puolivälistä, kuvaushetkellä auton mittarissa oli vain n. 50 tml. Ja toki artikkelista selviää paljon muutakin... (irtonumero tilattavissa 5,00 euron hintaan Spinneri Shopista).


    Lehtemme uutisankkuri

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
    mukko tykkää tästä.
  17. Rotilas

    Rotilas Gearhead

    Tässä taitaa olla sama vehjes ilman "vetskaria" hangon skaboissa vuodelta -85.

    [​IMG]
     
  18. Rotilas

    Rotilas Gearhead

    Kaverin pikku punanen vuodelta 86,missähän toi menee nykyään,rekkari vissiin näkyy jotenkuten.(vuosaaressa tilanne päällä kun naapuritalo paloi ja gringot pelas vaan tennistä)

    [​IMG]

    Ja miks mä oon niin kiinnostunu tästä aiheesta,no tietysti siks ku mulla ei ollu aikanaan varaa pikkupunaseen,jouduin tyytyy tavalliseen.Mut tollaseks mä sen sain aikaan vuodeks 93.Missähän se muuten menee?

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  19. freeride

    freeride Gearhead

  20. lahelated

    lahelated 3rd gear

Kerro tästä muillekin!