Suomen Little Red Truckit

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja PPRCuda, 7.10.2012.

 1. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Lapualta löytyy pari kipaletta.
  Molemmat ajossa ei ladossa.

  Toinen
  [​IMG]

  Ja toinen
  [​IMG]
   
 2. NUS-50

  NUS-50 3rd gear

  ruskolla seisoo erään talon pihassa tuollainen, jokseenkin mädäntymistilassa olevan näköinen ja sellaisessa paikassakin vielä pihaa.. vielä ehkä olisi pelastettavissa?!
   
 3. laakkius

  laakkius Gearhead


  Eipä oo enää, myyty jo kesällä...
   
 4. onbuicks

  onbuicks Gearhead

  Mitä kuuluu Lil' Redeille nykyään?
   
 5. Marklin

  Marklin Gearhead

 6. vivve

  vivve 1st gear

  Tuli muuten Lapualle kolmaskin "piippuauto" ;)
   
 7. 383

  383 Gearhead

 8. hookoo64

  hookoo64 1st gear

 9. klunssila

  klunssila 3rd gear

  Onko mitään tarkempaa tietoa/historiaa tuosta huutokauppaan tulevasta autosta? Onko sohvalla vai bucketeilla? Kuvia tai tietoja ei liikaa ole noihin ilmoituksiin laitettu... Voi vastata myös YV:llä minulle.
   
  Muokattu: 25.7.2016
 10. hookoo64

  hookoo64 1st gear

  Moikka
  Auto on Suomi auto ja ei ole sohvaa jos on hetki aikaa niin voi soittaa minulle
  niin kerron lisää autosta sinulle
  0400-494277 Hannu Kaasinen
   
 11. hantta

  hantta Gearhead

  Vai kannattaisiko kirjoittaa tänne :)
   
 12. 383

  383 Gearhead

 13. Forwardlook

  Forwardlook 3rd gear

  Ei Suomessa mutta Detroitissa kaverilla nykyään. 1980 Little Express Truck. Tumman sininen. Esiintyi autolehdissä uutena kun Dodgella oli tarkoitus valmistaa näitä neljällä eri värivaihtoehdolla vaan sitä ei koskaan tapahtunut. Mahdollisesti ainoa kappale, samanlainen jonka kyseinen kaveri näki uutena Lynch Road:in lease lot:issa myöhään 1979 (perheen yritys tekee Chryslerin alihankintaa).
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 14. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Wau, hieno...ja vielä ainoa sininen, todellinen aarre !

  Mustia tiesinkin olevan, Midnight Express, mutta muitakin värejä tehty...todella kiintoisa tieto.
   
 15. Forwardlook

  Forwardlook 3rd gear

  Kuvat ovat uudesta, huomaa "Manufacturer Plate", nyt kunto huonompi ja hinta noin 47 kertaa liikaa mutta kaverilla on fetissi erikoisuuksiin...."Nightwatch Blue" ja vaaleanruskea sisusta. Tämä on "press preview" auto, normituotantoon se ei tullut.
   
 16. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  No onhan se silti erikoisempi kun joku esim. Shelby Gt-500 Mustang, joka on ihan tusinatuote tollasen rinnalla...riippuu tietty mitä kukin arvostaa, mutta ainakin mulle tollanen uniikki Lill´Blue Express olisi kyllä paljon arvokkaampi :odwink:
   
 17. Katoppa mitä sen ovessa lukee:)
   
 18. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  No siinä lukee LITTLE EXPRESS TRUCK...mutta mitä sitten kysyy epätietonen ? :odeek:

  Jos meinaat tuota "Lill´ Blue Express" juttua, niin sehän se käytännössä puhekielessä olisi, jos on kerran sininen väriltään...MidNight Exp. tajunnee jokainen että se on todennäköisesti musta...

  Olihan noita Dodge:lla muitakin erikois truck:a kuten Warlock:t, niitä ollut ties minkä värisenä, hyvin saman kaltainen kun nämä Lill Red:t...kelpaisi oikein hyvin, mutta eipä taida olla ensimmäistäkään tässä maassa ?

  Onhan Dodge jatkanut samaa linjaa nykyiselläänkin...SRT-10, Rumble Bee, Ram Daytona ja RAM Hemi GTX:t alkuperäisillä perinteisillä Plum Crazy, Hemi Orange jne. värityksillä...luokkaa 400 kpl tehty.
  Siitä voi sitten tietty viisastella onko ne "aitoja" vai ei, kun ne viimeisteli ulkopuolinen paja...joka tapauksessa sellainen olisi pahuksen hieno.
  Onko mitään näitä täällä...no eipä juurikaan, uudempia Rumble Bee:ta on kai muutama, hopea ja keltainen tulee heti mieleen, lisäksi ainakin pari Daytonaa, oranssi ja hopea, mutta ei tietääkseni esim. yhtään GTX:ää...SRT-10:a nyt tulee joka kadunkulmassa vastaan.
  Isompia 4 x 4 RAM "möhköfantteja" savukoneineen on vaikka kuinka paljon, mutta nyt puhutaan täysin eri tyyppisistä laitteista, mutta eihän niitä voi edes verrata...linjakas muskelivene ja lentotukialus kuvaisivat niitä siinä vertailussa parhaiten.

  Jotenkin tuntuu että tässä maassa tämän kaltaiset "sport truck":t eivät ole koskaan saaneet jalan sijaa...Lill Red:a tuli maahan jopa poikkeuksellisen paljon, mutta niitä ei ole koskaan arvostettu, vaan käytetty kuin mitä tahansa avolavaa, potkittu, murjottu ja runtattu ja nykyinen kunto kertoo karua kieltään siitä :odcry:

  Dodge on mielestäni aina osannut tehdä hienoja sport truck:a ! :odcool:
   
 19. Forwardlook

  Forwardlook 3rd gear

  Midnite Express:it olivat kaiketi kaikki dealereiden varustelemia...kuten tämäkin uusi "Mr Norm":in Red Express jollaista tuli joskus Bosak Dodgen laanilla ihasteltua...1963 Palominot ja 1964 Custom Sport Specialit taisivat olla ensimmäiset "sport truckit".

  [​IMG]
   
 20. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Tuttuvan uskomaton löytö Suomesta päätyi kauppa-aktiin. Ajettu 7650 mailia.

  Kunto vähintääkin kansainvälinen.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Muokattu: 31.5.2020
  Holley, isalmela, 69 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!