Super-Jorman meganopeus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja ZxKimmo, 2.10.2011.

  1. ZxKimmo

    ZxKimmo Gearhead

    Puhuin asiasta meillä asuvan naisen kanssa. Kertoi että ei kannata hankkia Jorman vanhaa Street Kittiä, vaan parempi hommata kerralla kunnon Race kitti, ei sitten harmita myöhemmin. Kuulemma naapuritkin nauraa jos ajaa Jorman vanhalla.
     
  2. ZxKimmo

    ZxKimmo Gearhead

    Jos hommat on tähän aikaan vuodesta tuossa mallissa, niin ei hyvältä näytä. Parempi keskittyä pariksi kuukaudeksi, etenkin viikonloppuisin, täällä uhoamiseen. Sitten huomaat vuoden vaihteessa että nyt on uhottu niin paljon, että on pakko tehdä asialle jotain. Sit kuukausi suunnittelua ja vähintään kaksi kuukautta osien odottelua. Näin pääset takisin normaali rytmiin.
     
  3. ZxKimmo

    ZxKimmo Gearhead

    Kyllä se näinpäin taitaa olla.
    Meillä oli joskus taloudessa -89 isolohko Micra, eli 1.2 litainen. En nyt muista paljonko oli tehoa, mutta oli yllättävän pirteä laite. Joskus sitten kokeilin suljetulla alueella Micran suorituskykyä, nopeusmittari näytti muistaakseni 165 kmh kun etuovet olivat pullistuneet niin paljon ulospäin että karmin välistä olisi voinut työntää sormen pihalle.
     
  4. joteam1

    joteam1 Gearhead

    No siinä on urheilumieltä, kun micrassa katselee tuossa vauhdissa vielä ovenkarmeja :rotfl:
     
  5. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    :rotfl:

    Tosiaan, sivuikkunoiden kohdalle taitaa muodostua joku alipainealue joka vetää ruutuja ulospäin? Yks tuttu kertoi joskus että 400 cid pikku-Caminossa reilun parin sadan nopeudessa ikkunat pomppas yläreunoistaan tiivisteistä ulos. Olis pitäny kokeilla muijan ex-Neonilla että käykö sama juttu, voi tietty olla ettei olis ihan tehot riittäny :rotfl:
     
  7. MadMike

    MadMike Gearhead

    OT.
    Juuh ja mä menisin mielummin Fiiun eteen kun Tysonin vanttuun jopa tänä päivänä.
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Et kai tosissas väitä et ku se fiiu tulee vapaalla 60 km/t ja Tyson tempasee sitä minkä lähtee keulaan, ni se fiiu pysähtyy siihen? Sinänsä varmaan ihan yhden tekevää, kyllä siibnä lyönnissä varmaan on paukku atakana, mut jotain suhteellisuuden tajua sentään.
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Kaverilta on jäänyt vissiin jokunen fysiikankurssi välistä :rotfl:
     
  10. Fastback

    Fastback Gearhead

    No ei mutta tuohan kuulostaa aivan loistavalta suunnitelmalta!!!! Ikinä ei oo noin käyny... :oops: Meinasin kyllä uhota että kusen kaikki nurin, mutta siihen suunnitelmaan liittyi 5 pulloa 1,5 litran jaffoja nautittuna juuri ennen ajosuoritusta!

    Jostain se ura on aloitettava, joten miksi ei isolohko Fiestalla, luulis vastaavan ainakin yhtä Tysonin suoraa ja vasenta koukkua?
     
  11. MadMike

    MadMike Gearhead

    Nyt lähti taas huolella sivuraiteelle...

    Tässä on nyt kahdella urpolla pikkasen tajunnavirrassa vikaa sanoisin..mutta kyllä mä sen normilasileuoista täysin uskonkin.

    Mikäs mahtaa sen Tysonin käden pistepaine aka "tuhovoima" olla..ohan se muutaman kallon siviilissä toikkaroidessaan pistänyt huonoon happeen.....yks oli Mitch Green minkä se hakkasi kehässä ja jälkeenpäin aamuyöstä paljaalla.... mahdollisuudet jäädässä Fiiun alle ja pysyä hengissä/terveempänä on moninverroin isommat.. siinä mun pointti.
     
  12. MadMike

    MadMike Gearhead

    nope...vaan pelkkää kasaa paskaa jota kukaan ei halua muistella.
     
  13. MadMike

    MadMike Gearhead

    Saman efektin sai aikaan niin 305SS Caminossa kun 5.7 GTAssa kun kaikki ulkona.... ja C4 Vettessäkin... alipainehan ne ikkunat repii raolleen.
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    Selvä. Lisää OT:ta. Lasileuasta en tiedä (kun ei ole kehässä ikinä lukua tullut otettua), enkä varsinkaan sitä, että miten Tyson tähän aiheeseen liittyy, mutta jostain syystä tuokaan heppu ei lukuisista pyynnöistä huolimatta uskaltanut osallistua isojen poikien mätkimiskilpailuun. Eli ufc:hen. Sääriluu voittaa nyrkin (nopeimmilla kavereilla koipi viuhunut yli 90 km/h) ja kunnon kuristus-/lukitusote joka raajan :lol:
     
  15. transport01

    transport01 3rd gear

    Tommosten asioiden vetaaminen on aika villiä ja myös käytännössä mahdotonta.. Asiaan yhtään sen enempää perehtymättä Oletan lähtöarvot (fiiun painon suuruinen voima ja 60 km/h oikeiksi). Mun mutu sanoisi, että jos noita on ihan pakko verrata, niin tilanne voisi olla jotain seuraavanlasita:

    Jos aluksi mietitään mitä se nyrkki saisi aikaan fiiulle. alkuun laitetaan se fiiu täysin jäykille pukeille, jonka jälkeen tyson tempaisee täysillä pohjaan. Auto kävisi teotiassa millin ilmassa. Edellytyksenä tietysti, että pohja ei jousta, eli ei se auto käytännössä edes nousisi pukeilta, kun pohja antaisi liikaa periksi.

    Jos iskua taas lähdetään vertaamaan törmäävän fiiun kanssa, niin suuruusluokat voisi olla jotain seuraavaa:

    Oletetaan, että pää painaa 2x nyrkin verran, eli kiihtyvyys / hidastuvuus jakautuu 1/3 ja 2/3 suhteella. Eli nyrkki ja pää jatkaa nopeuttaan samaan suuntaan 20 km / h lähtönopeudella Pään ja fiiun painosuhteilla ei ole näillä laskutarkkuuksilla mitään merkitystä. Ihan sama juoksetko sen pään seinään vai törmäätkö fiiuun / rekkaan / lija-autoon 20 km/h nopeudella kypärä päässä, . Toi kypärä hoitaa sen nyrkkeilyhanskan tehtävän. Edelleenkään se fiiu ei pysähdy, vaan pääsi lähtee sen matkaan.

    Eli vaihtoehdot: Tysonin hansaka tai kypärä päässä fiiun nurkka 20 km/h, niin puhutaan samoista suuruusluokista.

    Ja kun kerran mennään aiheen vierestä niin jatketaan sitten vierestä puhumista:
    Minkähän takia polkupyöräilijöillä pitää lain mukaan olla kypärä päässä? Jos törmäät 20km/h kovaan esteeseen, niin kypärä päässä saat saman tällin, kuin tysonin hanskasta, ilman kypärää paljon kovemman tällin..

    Jos otat sen hanskan tysonin kädestä pois, niin voit poistaa päästä kypärän ajaessasi polkupyörällä. (noita fillarilla ilman kypärää aivovaurion hankkineitakin riittää)

    Jätin laskutoimitusten tarkan esittämisen välistä, kun tein ne päässä vähän sinnepäin. Tarkoitusena nähdä edes pilkun paikka. Jos joku on erimieltä, niin laskutoimituksia esille?
     
  16. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Mutta kumpi on nopeempi kadulla prätkä vai auto?
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Riippuu siitä mistä roikkuu. :wink:
     
  18. petrib1

    petrib1 Gearhead

  19. MaxDura

    MaxDura Gearhead

  20. bootsi

    bootsi Gearhead

    Jos Tysoni seisoo suojatiellä, ja Fiiu tulee kuuttakymppiä päälle. Tysoni voi pysäyttää sen nyrkillään..... HYVÄ MIKE!!!!!!! :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!