Super Pro ET

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 16.11.2006.

 1. HM

  HM Gearhead

  Eikös SPET ole Street ryhmä ainakin kilpailukutsun mukaan ja ajaa to-pe.
   
 2. triniemi

  triniemi Gearhead

  No tossa viime sivulla sitä spekuloitiin. Se SPET mitä telkkarissa näytettiin ei näyttäny ainakaan mun silmään kovin streetiltä, en sitten tiedä mistä toi rinnastus on siihen tullu. Kilpailukutsu muuten sanoo, että ET-ryhmät on Cup-muotoisia kilpailuryhmiä.

  Kilpailijakokouksessa siitä oli juttua, että ET-ryhmät ajais koko viikonlopun. Perusteina oli ainakin se, että säännöt on kansainväliset ja ulkoimailta saattaa tulla kilpailijoita.
   
 3. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Aika kummallista muuten jos vaan yksi ryhmä eli REE ajatettaisiin To-Pe ja muut Cup ryhmät saa tahkota koko viikonlopun ajan :eek:

  Täytynee varmaan tehdä jonkinmoinen Reklamaatio tonne FHRAn toimiston suuntaan, jos näin on käymässä, sillä tota ei kyllä useimmat tule sulattamaan, vai tuleeko. Laittakaa nyt tänne ja muuallekin kommenttejanne, jotta kaikki ryhmät olisivat tasavertaisia ilman eri arvoista kohtelua kisoissa :soosoo:
   
 4. triniemi

  triniemi Gearhead

  Ei toi REEltä oo silti pois vaikka ET-ryhmät ajaa la ja su. Mun puolesta vois olla kyllä reelläkin sama kohtelu. On tilanne tietysti siltä osin parempi, että Street-ryhmät pääsee ylipäätänsä ajaan Nitrokisoissa, niihän ei ollut tilanne tossa kevättalvella vielä.

  Lauantaina tuskin mitkään ei-pro ryhmät kovin montaa kierrosta aja kun ammattilaiset alkaa ottaan voimaa moottoreista irti. Jos kaks kertaa pääsis vetään lauantaina niin olisin tyytyväinen.
   
 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Toi on vähän kumma juttu jos se menee noin mut kai ne on kattonu että parhaat ajaa ensin 8)
  Ja pääseehän siitä sit hyvissä ajoin rentoutumaan ja keskittymään grillaamiseen :rotfl:
  Kysäsin tuolla toisaallakin mut kun ei oo tullu selkoa niin tietääks täällä kukaan miks finaalit on tänä vuonna 3 päiväset? Eli silloinkin ajetaan jo lajittelua niin perjantaina kuin lauantainakin ja finaalit on sunnuntaina. Onkohan tohon joku isompikin perustelu vai johtuukohan toi vaan ennakoidusta valtavasta osallistujamäärästä REE ryhmään :poff:
   
 6. Petri K

  Petri K 1st gear

  Toi on valitettevan tosi, Ei muuten aja ammattilaisetkaan montaa kierrosta jos ja kun nitroluokat alkaa paukuttelemaan koneitaan...
   
 7. SC 285

  SC 285 1st gear

  Johtunee varmaan kun on samalla NDRS-finaali...
   
 8. SG480

  SG480 1st gear

  Wagonilla tehdään just lähtöä Piteåån. Takaovissa on nyt extrapitkät lukkotapit ja onhan uusi runkokin varmaan hieman vähemmän flexible kuin wanhoina aikoina eli toivottavasti ovet pysyy nyt kiinni.

  [/quote]

  Reissu tehty. Saldona hämmentäviä ajokokemuksia, kunnon keulat ja 2000/6000 rpm -rajoittajilla ajettu 10.34 aika.

  Ps. Kurikkaan terveisiä: En ottanut yhtään punavaloa.
   
 9. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Samahan se onjoka kisassa, että silloin ajetaan kun rata on vapaa. On tuolla EM:ssä ajeltu 3-4 kierrostakin katuautoilla "hyvänä" päivänä. Muistaakseni.
   
 10. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Kyllä muuten on :soosoo:

  Jos REE ei aja La-Su, mutta Räkettiryhmät ajaa on se suuri pyllistys ja lähes rasiminomainen kannanotto yhtä ryhmää vastaan. Nyt kun tää Katu touhu, siis Street ryhmät on taas saaneet nostetta pitäisi Kattojärjestönkin taholta tulla jonkinlaista tukea touhulle ja panostukselle. Mielummin olisin jäänyt kalustoineni kotiin, kun käyn vähän neppailemassa kilpailun ulkopuolella ihan vaan sen vuoksi, etten suostu ajamaan näitä "kansainvälisiä" ja ah. niin jännittäviä index-ryhmiä.

  Pitäisköhän järjestää sitten toksi viikonlopuksi kisat ihan siihen turku-tampere tielle FHRAn pyynnöstä :mad:
   
 11. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Tutkimtatomia ovat Herran tiet. Mut näinhän siinä kävi, että toi motoparkin peruuntunut osakilpailu ikäänkuin korvattiin tällä EMtueneella. Onhan osallistumismaksukin käsittääkseni streetilta edukkaampi kun muilta, joten BBCn pointit on kyllä kohdallaan.
   
 12. ERT2

  ERT2 1st gear

  :cry: :cry: :cry: Elukka Racing joutuu lähtemään turisti reissulle Alastaroon...
  Särjettiin kone dynossa ja kovasta yrityksestä huolimatta ei saada vehkeitä kasalle kisoihin, ellei joku sitten heti äkkiä halua lahjoittaa ehjiä 454 bbc veivejä.... :cry: :cry: :cry:
  Noh EM-kisoihin sit :odroll:
   
 13. Näin siinä sitten kävi:

  http://www.elukkaracing.com/images/Dyno1/IMG_0959.jpg

  Parista veivistä pyörähti liuskat mukana, toisessa meni liuskat päällekkäin niinkun kuvassa näkyy. :cry: :cry: :cry:

  No seuraava tähtäin on EM-kisat.

  T: Elukka Racing SPET 1964
   
 14. triniemi

  triniemi Gearhead

  perkeles, eikö ne veivit ehtinykään koneistamosta takasin vielä?
   
 15. No ehti, mutta koneistus varat on käytetty loppuun. Se on tuo 7/16" pultti sen verran paksu et jos vielä koneistaa alasilmää niin pultti ottaa laakeriin kiinni.
   
 16. triniemi

  triniemi Gearhead

  Näitä sattuu, ens kerralla on taas viisaampi ja helvetin hyvä että se hajos siellä dynossa eikä 200km/h vauhdissa ja öljyt takarenkaan alla. Pääasia, että yritystä on. Sitä nääs kun on, niin joskus tulee väkisin tuloksia, siitä ei oo epäilystäkään.
   
 17. triniemi

  triniemi Gearhead

  Pientä Super Pro ET väliraporttia Alastarosta. Toyotaan tehdyt muutokset tuottivat tulosta, 8.987 @ 236.78 veti suupieliä korviin asti. Kohta jatkuu toisella kierroksella jos vaikka kuskikin olis tällä kertaa hereillä (ei ollu kovin häävi reaktio ekalla kierroksella). Korpelalla oli vähän vesipumpun kanssa ongelmia, mutta 4link säädöt osu Jaffun avustuksella nappiin. Räikkösellä pieniä starttiongelmia metanolipadan kanssa, potki sen verran takasin että katkasi vetolevystä hamphaan.
   
 18. Hate

  Hate 3rd gear

  Onneksi olkoon kasin ajasta,
  ja aikahan tuli tietysti jarruttamalla niinkuin täällä on annettu ymmärtää :rotfl:

  T:HT Spet 1666
   
 19. triniemi

  triniemi Gearhead

  Non nih, oli "pieniä" vastoinkäymisiä meilläkin :D Lähtö nro 2 ja, kaasu pohjaan ja breikki irti, 0.006 punavalo ja loota paskaksi. Kaikki muut vaihteet pelas paitsi ykkönen. Mutta ei hätiä mitiä, super pro tiimi toimi kuin kello, varaloota paikalle ja päästiin vetään vielä viimeselle kierrokselle. Kaikki toimii, etenkin tiimi! KIITOS kaikille, tää oli vielä isompi voitto kuin uusi ennätys.
   
 20. SG480

  SG480 1st gear

  Grattis Mikko. Hyvin jarruteltu!!!! Ja lamppukin näyttää kiristyneen hienosti loppua kohden.
   

Kerro tästä muillekin!