Surullinen katsastus...taas.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tha022, 8.8.2005.

  1. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Re: dodgeen 1 seisoma paikka!

    Isän 9-hlö pikkubussi transitissa taisi olla yhdessä vaiheessa otteessa 8 seisomapaikkaa. Vaikka kyllä siellä ihan penkitkin oli.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Perkele, on ihan menny kuukaudet sekasin ja leima tulee aika puun takaa.

    Tuleeko vuotavasta jäähdyttimestä hylky konttorilla? Tarkotus ois se vaihtaa mutta tällä aikataululla ei kyllä taida onnistua.
     
  3. Damned

    Damned Gearhead

    Puhdas arvaus: Korjauskehotus ympäristöhaitasta, jos vuoto ei ole iso. Ja kolmellako hutilla sitten tulee hylky, vai miten se menikään, eli kato että polttimot on ehjät.
     
  4. leksa

    leksa Gearhead

    Soitin asemalle ennen vientiä, kun vanista 2+7 puuttui takapenkit. Olisi kuulemma pudonnut paikkaluku dramaattisesti, joten en uskaltanut viedä ennen penkkien kiinnitystä.
     
  5. 0132

    0132 Gearhead

    1200L Lada ei läpässy, kun kiireessä just ennen konttorille lähtöä jäin sillä kiinni sohjoon. Traktorilla hinatessa heitin liinan panhardin ympärille ja enpä tajunnu että se on jotain vitun huonekaluputkea, niin taipu sitten ihan banaaniks. Enkä ite huomannu ollenkaa.

    Käsijarru vaati myös pientä säätöä. Ihan hyvin kolme vuotta seisoneeks 22 vuotiaaks.
     
  6. Kimi-oz

    Kimi-oz Gearhead

    Re: dodgeen 1 seisoma paikka!

    Helppoahan se noiden pakujen ym kanssa on olla seisomapaikkoja, mutta itselläni oli aikoinaan B Kadetissa "kuljettajan lisäksi: 4 seisomapaikkaa". Yritti kyydissä olleet kaverit joskus virkavallalle kuittaillakin seisomalla autossa, mutta kävi kuten suburmanilla, sinipukuiset eivät ollenkaan tajunnet mistä oli kyse... :rotfl:
     
  7. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ei ollut onnistunut katsastus Astron osalta tänään.

    Aika yllättäviä vikoja tuli, takajarrut ei pidä tasaisesti ja yläpallonivel väljä. Ja suurin yllätys oli päästöt, raakasti rikkaalla.
    No osat on haettu mutta päästöhomma on jännä nähdä miten käy.

    Viime vuonna katsastettu toukokuussa ja sen jälkeen ei ole hirveästi ajettu, joten siinä mielessä nuo viat on yllättäviä. Mutta ei siinä mitään, näkyy onneksi olevan tuo pallonivel ennestäänkin vaihdettu, niin pääsee pulttien aukaisulla rälläköinnin ym. sijaan.
     
  8. Hai

    Hai Double Gearhead

    Re: dodgeen 1 seisoma paikka!

    Teekkarien autokerholla oli joskus 10 vuotta sitten autotraileri, missä oli 11 paikkaa matkustajille, joista yksi kuljettajan vieressä. Kerran sitä lainattuani kytät pysäytti, kun jarruvalo ei toiminut. (vika vetoautossa) Sain vielä huudot, kun otteessa luki niin. Mutta tarkisti keskukselta, että niiden koneella lukee myös sama loru. Että ei ollut teekkarijäynä.
     
  9. rzt

    rzt 1st gear

    comeroa kun muutoskatsastin isommille vanteille muutama vuos sitte.
    auto oli jo ulkona parkissa ja uutta otetta tehdessä tarvittiin akseliväli mitta että tietsikka hyväksyy muutoksen.ihan mukava katsuri käveli pihalle ja
    otti askelmitan 1,2 ja kolme ja kengänmitta päälle,eli 3300.
    ei mitään tarkkaa puuhaa ollu.
    kantavuutta mun ottees oli vaan 140kg,2+2 paikkanen.verohan oli pienempi
    vastaaviin verrattuna,mut melko vaikee 105 kg:n vaarin löytää 35kg typy hantinpaikalle. :lol:
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Eikös oma painoon sisälly kuskin paino vai muistanko väärin.
     
  11. ari vw

    ari vw Gearhead

    Juu-sisältyy,mutta vasta vuodesta 2000...jotain?
     
  12. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Emännän Octavian katsastin ja meni jopa läpi. Kun 100 tkm ajetusta autosta ei löydy vikoja, niin viimeisenä keinona haetaan mausermitta esiin ja mitataan jarrulevyjen paksuus, ei kosahtanut edes siihen...
    Obd mittausta en käsitä ollenkaan paitsi rahankeruun kannalta, 13 euron hintaisella mittauksella ei löytynyt taaskaan vikoja... ja miten olisi voinutkaan löytyä kun konttorin pihassa nollasin kolmenkympin hintaisen piuhan, läppärin ja ilmaisohjelman avulla vikailmoitukset pois näkyvistä. Että näin...
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Koko toi OBD touhu on aivan naurettavaa pelleilyä, jolle ei oikeasti ole edes mitään perusteluja. Rahastus lienee se tärkein juttu nykykatsastuksessa kokonaisuudessaan.
     
  14. Ck

    Ck Gearhead

    Samaa mieltä, jos päästöt on kunnossa eikä ylimääräisiä valoja pala niin toi obd on aika turha. Eihän toi katsastusasemien vika sinänsä oo jos se pitää mitata mutta se on eri asia paljonko siitä veloitetaan.
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Eikös tos ollut vielä niin, että jos sulla on valmis OBD-lappu, niin sen lukemisesta veloitetaan 5 euroa, mielestäni kohtuutonta.
     
  16. Ck

    Ck Gearhead

    Toi on varmaan asemakohtaista. K1:llä käydessäni ei oo velotettu mitään muutakun katsastus jos on ollut päästölappu+obd mukana.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    En tiedä, kun ei ole itsellä vehjettä, missä toi OBD vaaditaan, mutta löytyy A-katsastuksen ja sen tytäryhtiöiden hinnastoista.
     
  18. rapis

    rapis 1st gear

    ölssi sammu dynamolle ja seuraavaksi startatessa kasteli tulpat .. eiku tilaan emäntä tuomaan celicalla virtaa.. ei tienny itkeä vai nauraa.
    loppu pelissä ku saatiin uudelleen pukille löyty vaillinainen seisonta jarru ja co korkealla.
    että semmosta tänään. :-?
     
  19. mopsi70

    mopsi70 Gearhead

    F-250 351:llä kosahti korkeaan hc-arvoon, pitänöön johonkin pajalle toimittaa, piruako tuolle muuten osaa, ei korva/nenätarkkuus riitä säätämiseen :odroll:
     
  20. xarper

    xarper Gearhead

    Käyttis linttaomega jäi muutamasta reiästä, käsijarrusta ja takajarruletkusta kiinni, samalla päästiin naureskelemaan amismadalluksille kun jouset on niin lyhyet että ne sai melkein käsin pois sieltä kun nosti auton ilmaan :lol:

    Noh onneks ei kauheesti maksa uudet jouset jokanurkkaan..
     

Kerro tästä muillekin!