Suunnitelmia/ehdotelmia kaudelle 2009

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 29.12.2008.

 1. supo

  supo Gearhead

  Tässä muutamia ehdotuksia
  -Motorsportti tapahtuma helmikuun/maaliskuun taitteessa(Paikan omistajan kanssa neuvottelut herkässä vaiheessa)
  -Näyttely Vappuna,suunniteltu aiheeksi sellaista Memory eli muistellaan mitä on tullut tehtyä n.25 vuoden aikana.Näyttely toteutuu jos saamme tilan taas vuokralle.Tilan saanti varmistuu ihan lähiaikoina!!
  -Oldtimer Run Mikkeli täyttää 20 vuotta ja voisi olla sellainen että mentäsiin isolla porukalla ja kerho osallistuisi jollakin tavalla kuluihin osallistujille.Eli tehtäisiin sinne Oma kerhon osasto joka koostuisi paikalle tulleista kerhon jäsenten kulkuvälineistä.Ehdotettu että kerho maksaisi pääsyliput ja grillattaisiin kerhon osastolla makkaroo ja juotas vaikka Vipin parempia mehuja.Tämä olisi kesäkuun lopussa.
  -Ajelutus Mäntykankaan oppilaille elokuun loppupuolella
  -Saisimme -32 Roasterin edes pyörilleen tässä ennen kesää.Tämänhän lahjoitti JOPE viime näyttelyssä!!!
  -Sekä jäsenet osallistuvat paikkakunnan cruisingeihin läpi kesän sekä IHRAn järjestämään Cape Feariin ja muut sadat tapahtumat ympäri Suomea että ulkomaita myöten
   
 2. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Kuulostaa hyvältä :D
   
 3. -31

  -31 3rd gear

  Oisko Tsadin American Car Show mitä? Jollain kimppakyyvillä, vaikka tilausbussi tai jotain...
   
 4. Antti P

  Antti P 3rd gear

  Risteilyreissu ainakin sujui hyvin kun Peevoa ajelutettiin pitkin euroopaa.. :D
  Luulen että pari vania olis taas mahdollisesti lähdössä.
   
 5. supo

  supo Gearhead

  jap
   
 6. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Olihan viimevuonnakin bussikyyti tampereelle tarjolla ja kyllähän siihen oli kuopiosta lähtijöitäkin. Kiitokset Joensuun puuhamiehille.
  Se varmaan toteutuu myös tänäkin vuonna?
   
 7. supo

  supo Gearhead

  jep
   
 8. -31

  -31 3rd gear


  Mites tämä nyt yhenäkin muuttu Tämpereeks.? Ehotin kai Hesan näyttelyä? :eek:. Supon tarjous meni läpi....kiitos vaan. (Miten se kyyti noin äkkiä täytty?)
   
 9. supo

  supo Gearhead

  Onko näyttelyä?Ps.toivottavasti saadaan tähän asiallinen vastaus.On tullut kyselyjä sen verran että ajattelin laittaa sen tänne jotta nykyiset puuhamiehet voi vastata.T:Supo
   
 10. dansteel

  dansteel 1st gear

  Twangin´and Rockin´and Cruising?

  Moro,
  Olemme puuhailemassa toukokuun puoleen väliin twangin´and rockin´ tapahtumaa Kuopioon, jossa teemana siis rautalanka ja rockabillymusiikki. Kiinnostaisiko teitä lähteä mukaan tapahtumaan. Mielestäni Hot Rodit ja kyseisen tapahtuman musiikki sopivat erottamattomasti yhteen.
   
 11. toomass

  toomass 1st gear

  Tuning Sucks Cruising 23.5.2009 Elkee nyt ainakaan samalle päivälle!
   
 12. supo

  supo Gearhead

  Ja edellinen viikonloppu on silleen että taitaa ainakin parit Hot Rodit olla tuolla Virtasalmen Motoparkissa kisaamassa/katsomassa kisoja ja tässähän on pari hyvää tapahtumaa peräkkäisinä viikonloppuna eli ei tarvitse pitkälle ajella.16.-17.2009 Motoparkissa kumi käryää ja kansa viihtyy eli kannattaa tulla kannustamaan ja katsomaan oman kylän kilpailijoita(ainakin kaksi auto-ja yksi pyöräpuolella)mutta hyvä että jengi jaksaa yrittää järjestää kaikenlaista mukavaa porukoille.
   
 13. supo

  supo Gearhead

  Näyttelyä ei ole!!Tieto saatu tänään nykyisiltä puuhaihmisiltä.
   
 14. K_1

  K_1 1st gear

  Mitäs puuhaihmisiä ne sellaset on jotka ei saa näyttelyä järjestettyä?
   
 15. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Minun mukaan suoritettiin kysely kerhon jäsenistöltä halukkuudesta järjestää näyttely ja olla mukana näyttelyhommassa. Tämän kyselyn lopputuloksena oli päätös välivuoden pitämisestä näyttelyn osalta. Mutta tämähän oli vain minun näkemys asiasta :odroll: ..
   
 16. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  näyttelyä ei tänä vuonna ole.kyselyyn vastas vain murto-osa aktiiviporukasta.
  käytään nyt sekin aika mikä vois mennä asian märehtimiseen ite harrastukseen ja laitetaan autot kuntoo. kesä tuloo kohisten. :D

  huuhtikuussa ois tarkoitus pitää vapaa muotonen keila turnaus kuopion tallien kesken.koottas porukka kasaan ja piettäs mukava iltama keilaten.
  ihran ja mahtitallin porukat ovat ilmassu kiinnostusta asiaa.
   
 17. supo

  supo Gearhead

  Toivotaan että joskus vielä kerho järjestää näyttelyn jos toisenkin mutta nyt se näyttää että ei enää ikinä.Kyllä luvataan että laitetaan auto pelikuntoon kesäksi,siitä kiitos parille kaverille jotka auttavat hommissa esim.tänään alkaa turvakaaren teko ja parin viikon kuluttua luvassa maalausta ym.Ps.Hyvvee kevättä kaikille tasapuolisesti ja toivottavasti näemme kesällä sankoin joukoin kiihdytyskisoissa katsomassa kun kylän poijat vetää täysillä,ainakin 2 aatoo ja yks pyörä.
   
 18. supo

  supo Gearhead

  Nyt on sitten laitetty konneen piälle alumiinikääkäleet ja koppi on maulattu sisältä piän ihan mustaksi sekä samalla ne putket jotka on ilmestynyt sinne sisälle.Sautetaan ottoo ens viikolla joku ilta savut konneesta tai sitten ei mutta reilu viikon piästä luvassa korin pintaan jottain erikoista tai sitten ei.Ps.ol löytynyt kaappiin parempoo olutta eli Karjaloo
   

Kerro tästä muillekin!