Suunnitelmia kaudelle 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 9.9.2006.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Meille riittää, että on maailman parhaat hanit. :rotfl:
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Ja nehän tuli samana päivänä. Eli aihetta juhlaan.
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Tässä oli elämän tosiasiat hyvin kiteytetty. Varsinkin kohta 5.
     
  4. SG480

    SG480 1st gear

    Tuntuu tulevan aika jääkiekkovoittoinen racekesä. Muakin haluttais osallistua keskusteluun mutta kun täällä tuppukylässä ei oo yhtään kunnon jäähallia tai kiekkoseuraa niin en ymmärrä mistä sivutolkulla on jo puhuttu.

    Sen sijaan chopattu '56 Chevy muuttui jo eilen ainakin osittain mustaksi ja tänään leikataan brittideliveryn takaikkunoihin punaista plexiä.
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Sen kun osallsitut keskusteluun, ei jääkiekkofanin tarvitse pelistä tietää mi8tään. Senhän jo osoittaa toi, että jollakin narripaidoilla on faneja.
     
  6. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mitäs se '56 meinaa ajella, Superia varmaan mutta mitä niistä?
     
  7. hejo

    hejo 1st gear

    Suunnitelmia kaudelle 2007...Yhdistämmä kiihdyttelyn ja jääkiekon.Otamma mukaan pöytä version tuosta jääkiekkopelistä,yleisölle tarjolla lätkämatsien perinteistä syötävää ja juotavaa,tietysti lätkämatsi hintaan,muutaman bajamajan hyvä sijoittelu takaa mahdollisuuden myöskin aition vuokraamiseen ja jälkipelit bädärissä kuten tähänkin saakka...Henskillä ja Vipottajalla matseissa tuiki tärkeät Jofat lienevät vielä tallella,Käköllä sellainen kiekkoilija paita jne...Ja Antero Mertarantanahan voisi toimia tuo fyyran Hanski...Olikohan jotain lätkässä oleellista mitä en tässä osannut ottaa huomioon...ne "tanssitytöt"vissiinki...Kieku ja Sari varmaankin voivat vähän vappuviuhkoilla huiskuttaa... :pinup:
    ja mä lyön vetoa Jepen puolesta...
     
  8. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Ja tämän mukaan mennään sit varikkotouhuissa kesällä... :rotfl: :rotfl:

    Onkos kellään ehjää stigan lätkäpeliä? :rotfl:
     
  9. Sapru

    Sapru 1st gear

    Alias "Mertaranta" ainakin lupaa tulla paikalle selostamaan.

    TeeVee oikeuksia myymme tietysti kovaan rahaan ja voin kiikuttaa aitiotarjoiluksi ehtaa mustaa!

    Valmentajan kanssa vaan joukkueitten tarvii ny olla tarkkana ettei tartte kesken kauren sitten vaihtaa sitä, niinku ny on tainnu jossain punanuttuseurassa jo käyräkin...

    Kirvesrinnassaan tässä joulun alla kirjoitellessa...
     
  10. hejo

    hejo 1st gear

    :rotfl: Hyvä,hyvä...joudumma turvautumaan sen Stiga pelin tuomisessa johkiin pidemmän pinnan omaavaan henkilöön,meidän lätkäpelistä kun meinasi tulla pulkkan ja kelkan risteytys heti kun isä ja poika pääsivät "leikkimielellä"hieman kisailemaan pöytälätkässä... :soosoo: Ukkelitkin muistuttivat lähinnä pyykkipoikia kahjojen kisahenkisten kaverusten kiekkoilun jäljiltä...Nyt kaverukset tuossa perehtyvät uuden reaktiopelin saloihin...ties vaikka osaisivat kisailla hillitysti ja hallitusti näin joulun alla...tai saiskohan "toimimattomasta"reaktiopelistä uudet jouluvalot.. :eek:
     
  11. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Woi widdu, miten meni hyvä ketju pilalle kaikenmaailman wannabekaralahtien takia :odroll: JÄÄKIEKKO ON PERSEESTÄ OLI SE SITTEN JOKERIA, HIFKIÄ, TEPSIÄ TAI FOPSIA !!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  12. SG480

    SG480 1st gear

    Menee varmaan MESTIKSEEN.
     
  13. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mä luulen, että meillä on tollanen Stiga jossain jemmassa. Mä voisin kans toimia IFK cheerleaderina, jos sulla on vielä ne punaset hiihtotrikoot tallessa?
     
  14. Sapru

    Sapru 1st gear

    Siiliideri siis on, pelaajia on, pelikin on, aitiot on, tarjoilut on, fanit on, takuuvarmasti loppuunmyyty katsomo on, mutta vielä puuttuu Seppo Mäkelä?
     
  15. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mitens olisi vähän Rääkreisinkiä välajoilla :rotfl:

    Eikö kukaan oikeasti tee muuta kun seuraa lätkää nykyään. Ymmärränhän mä toki sen, että HIFK kiinnostaa omia ja muiden kannattajia, mutta täällä pitäis kai myös yrittää rakennella autojakin. Kai joku nyt sentään tekee myös kilpureilleen jotain. Ainakin Seinäjoella kuunlemma ollaan käyty Blower-kaupassa, kuten myös Espoossa ja ihan tässä lähistölläkin. Paljastakaa itsenne, ei siis kirjaimellisesti, paitsi noi Naiskuskit, joille se lienee sallittua, ja kertokaa mitä talleissa tapahtuu, ettei täällä tartte puhua vaan lätkästä.

    Ja jos lätkä kiinnostaa, niin www.jatkoaika.com , ja kyllä lähtee :poff:
     
  16. hejo

    hejo 1st gear

    Iloisia uutisia,hiihtopukuja löytyy ihan kaksinkappalein,Rouva Henski ei vaan ensi hiihtopukeutemisensa jälkeen ole puvussa suostunut esiintymään joku draumaattinen kokemus lienee taustalla. :D Eli ei muuta kun toinenen rytmitajullinen vipottajan lisäksi niitä koreografioita hiomaan..
    Kivran tallissa on kait autoakin "korjattu",pitäisi kuulemma tehdä siitä miehen mentävä ja luonnollisestikkin rakentelun tässä vaiheessa tarvitaan apuna sitä miestä väkevämpääkin... :odroll:
     
  17. Henski

    Henski 1st gear

    Siis julkisesti.... :rotfl: :eek: Grrrrr....
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän tässä on selkeästi viime keskusteluissa on varauduttu tulevaan kauteen. Nyt ei kenellekään liene epäselvää, että mahdolliset sadekisat ovat pelkkää tylsää odottelua. Nehän sujuvat tosi vauhdikkaasti pöytälätkän parissa, ja onhan se hyvä se iltaohjelmakin suunnitella.

    Mut ihan vakavasti puhuen oisko tollanen pöytälätkäturnaus vaikka jonkut kevätlauantain yhteinen kokoontuminen, jossa samanhenkinen jengi kokoontuis katkasemaan kimpassa pitkää tallikautta. Oisko ideaa.
     
  19. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä varmaan tossa keväämmällä on monilla tallisessioiden jälkeen pieni katkasuhoito paikallaan.
     
  20. hejo

    hejo 1st gear

    Henski & Rouva Henski,te pelotatte mua... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!