Suunnitelmia kaudelle 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 9.9.2006.

  1. kime2

    kime2 Gearhead

    Onneks kuitenkaan Alastaron kisoja ei ole kait vielä karsittu?
    Kurjaa joka tapauksessa,onhan noissa SM-arvon sisältämissä kisoissa kuitenkin sitä jotain!

    Tervetuloa vaan ajamaan tänne rannikolle,kyllä kait ainakin kalajoen miehet ja naiset saa muutamat kisat järjestettyä ja mitenkähän on vaasalaisten laita?
    Sinne vaasaan kiinnostais tulla ajamaan vaikka 1/8 mailiakin,tai siis enhän mä aja muuta kuin huoltoautoa ja sitäkin vaan kisoihin päin,en sieltä pois :rotfl:
     
  2. SG480

    SG480 1st gear

    Viekäähän etelän miehet ja naiset 10.3.2007 FHRA:n kilpailijakokoukseen terveisiä maakunnasta; Olisi aika JEES jos lisenssiajot voisi suorittaa FHRA:n jäsenkerhojen kisoissa tyyppiä Kalajoki, Kauhajoki etc. Tällä saataisiin meidän pitkänmatkalaisen kuluja alas uutta lisenssiä hankittaessa.
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Vai pidettäiskö epävirallinen kilapilja -kokous 11.03. swapin yhteydessä :wink: Todennäköisemmin sinne kerääntyy enemmän kuskeja ja tiimejä paikalle kuin tonne edellispäivän kokoukseen kun eipä monikaan vähänkään enempi pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ehdi ajella tonne molempina päivinä ja se swappi saattais olla se vetävämpi ja oleellisempi juttu. Mut jos joku tai jotkut rohkeat helssinkiläiset kävis siellä kokouksessakin kuulostelemassa niin haukuttais niitä päätöksiä sit taas porukalla sen swapin yhteydessä :poff:
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Kannattaisko pyytää joku joka menee sinne kokoukseen ja tälle henkilölle antaa valtuudet kysyä/antaa tietoo mitä teidän tiimi tarvitsee.Niin ei tarvitse niitä epävirallisia kokouksia pitää,menee hyvää swappi aikaa hukkaan.Ps.kokoukseen osallistumalla voi vaikuttaa asioihin paljon paremmin kuin seuraavana päivänä swapissa.Kaikille hyvvee kevättä ja toivottavasti kaikki saa autot ja pyörät kuntoon motoparkin kisoihin.
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo mut jos jostain kummasta syystä onkin joitain osasiakin hakusessa vielä tossa maaliskuussa niin niitäpä saattais löytyä swapin kautta, ainakin voi toiveikkaana käydä sieltäkin tsekkaamassa :wink:
     
  6. luppes

    luppes 1st gear

    Toi lisenssiajo mahdollisuus myös muissa FHRA:n luvalla järjestettävissä kisoissa on mahdolinen, sisältyi FHRA:n ehdotukseen muille kilpailujen
    järjestäjille. asia taitaa vatia pientä hieno säätöä ,lähinnä kuka valvoo
    ajosuorituksia ja tekee lisensi kuulustelut.
    -Luppe -
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Me mennään Sarahin kanssa tonne Kilapilja ja muiden kilpailijoiden tapaamiseen :eek: Ellei silloin tietysti oo HIFKn matsia :eek:
    Swappiin tullaan kattelemaan myös, muttei myymään, sillä noi mun romut alkaa olla taas senverran vähissä, etten viitsi niitä enää tonteille rahdata. Swapissa voidaan sitten turista tuttujen ja tuntemattomien kanssa noista edellispäivän asioista tuolla Kilapilja kokouksessa, jos jotakuta kiinnostaa toi aihe. Tulkaa vaan rohkeasti juttusille tutut ja tuntemattomat 8)
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Taidan sittenkin lähteä tonne FHRAn Swappiin myymään, tai ainakin ulkoiluttamaan romujani. Tulkaa nyt ihmeessä ostamaan niitä pois, niin mä pääsen toteuttaamaan nopeammin tulevia visioitani.

    Eli kun Sarah ajaa ensi kesän tolla Camarolla, niin aion tehdä tohon Novaan 461 moottorin 12 / 71 Littlefield ahtimella. Ahdinmotin alakerta alkaa olla jo nipussa ja ahdinkin on perusteellisessa kunnostuksessa SCEn hepuilla.

    Opiksi ja ojennukseksi :soosoo: Älkää koskaan ostako käytettyä ahdinta jos ette ahtimen historiaa uudesta asti tunne :soosoo: Halvasta ahtimesta tulee nimittäin hyvin kallis ahdin, kun sitä joudutaan peruskunnostamaan täydellisesti. Uusi ahdin ei enää olekaan niin kallis vaihtoehto ja sitäpaitsi tällöin ei tarvitse odotella ja metsästellä puuttuvia osia kuukausikaupalla :cry:

    Tämä ei ollut sitten avautumista ko. ahtimen myyjälle, ja aion / haluan edelleen olle väleissä hänen kanssaan. Tämä oli vain varoitus muille :soosoo:
     
  9. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Huolitsijan vastuullehan tämän kaatuu - ihan selvästi :poff: :poff:
    Jos te kaksi ette olisi väleissä, niin olis kiva katsoa kun kaksi pystyyn jäätynyttä pulkannarua selvittelisi välejään. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  10. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Taidetaan puhua eri ahtimista, toisilla kun on niitäkin vino pino.
     
  11. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Nositten, enhän minäkään voi kaikkea tietää - kun en yleensäkään tiedä mitään. Ainoa asia jonka ymmärrän on se että en ymmärrä sitä. :oops:
     
  12. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Hei, mut toi on paljon enemmän kun useimmat meistä!
     
  13. f-85

    f-85 Gearhead

    Kiva kiva Mätiäinen! Mut jos me painiks laitettais, Luigiin sais enemmän solmuja.
    Mut nythän ei tästä kyse. Ja hyvä niin!
     
  14. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Sit olis umpisolmumäkelä ja pellehermanni taas kehissä :rotfl:
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Jaaha, ja baariin. Painimaan. :rotfl:
     
  16. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo väärästä kaverista on arvuuttelussa kysymys :soosoo: Toisaalta olitkos se sinä Mätiäinen, joka ton Littlefieldin mulle toimitti. Koskas sä oot alaa vaihtanut ja alkanut MHn rahtariksi.

    F85 myi mulle uuden ja priiman ahtimen, jota tosin mulla ei enää ole. Se toinen ahdin oli sitten hiukan huonompi, tosin kyllä paljon halvempikin, mutta tullee samoihin hintoihin, kunhan kunnostetaan.

    Mut ei se mitään :eek: oppirahat on maksettu, ja ystävällisesti haluan neuvoa kaikkia muita varovaisuuteen tollasia ahtimia ostettaaessa 8)
     
  17. Käkö

    Käkö Gearhead

  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Jotkuu käyttää kuulemma piikkipyöriä tollasella valkoseks menneellä asfaltilla :eek:
    Semmoset vaan jostain alle niin eiköhän ala lumi lentää 8)
     
  19. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    WCSC olis tarkoitus kiertää, jos siitä jotain tulee.

    Jos ei, niin SM:tta sitten Pro ET:ssä.

    '79 Olds Delta 88 468 cid 500 hp PRO streeterillä 12.5 s. aikoja hätyytellen.
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Hommat näyttäis taas edistyneen, sillä toi Bloweri alkaa olla viittä vaille valmis asennettavaksi paikalleen, mutta mistähän sais yhdet ylimääräiset kannet :eek: Nurkissa näyttäis olevan osia kahteenkin Ahdinmottiin, mutta vain yksi ahdin :eek: Mitenköhän tästäkin ongelmasta selvitään :poff:

    Antaisko joku jotain hyviä vinkkejä :poff:
     

Kerro tästä muillekin!