Suuri työkalukeskustelu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja WBBC, 15.2.2014.

 1. Väpsy

  Väpsy 3rd gear

  Biltemassa on tommonen 500kg saksinostin pyörättömänä, eikä ole mielestäni kallis:
  https://www.biltema.fi/autoilu---mp...movarusteet/mp-nostimet/mininostin-2000040771
  Pari noita löytyy tallista, ja on kanssa semmonen työkalu että hankkimisen jälkeen ihmetellyt miten ennen tullut toimeen ilman :D
  Mieli tekis askarrella ajatusta vähän pidemmälle, mutta ei ole tärkeysjärjestyksessä ihan hommien kärkipäässä niin jäänyt tekemättä.
  Pieni ajosilta, että sais ajaa renkaan suoraan päälle, yläkelkkaan tassut jotka pohjaa maahan hiukan ennen kuin nostin on ala-asennossa, jolloin sais alakelkan nostettua ilmaan, ja alakelkkaan pyörät alle.
  Sillon vois ajaa auton päälle kun nostin on ihan ala-asennossa, ja se pysyis tallojen avulla paikallaan, ja jos auton joka renkaan alla olis nostin, nostais kaikkia hiukan niin että alakelkka laskis maahan ja nostais yläkelkkaa vähän maasta irti, olis auto nostimien pyörien varassa siirreltävissä.
  Ja sitten vielä moottorit pikakiinnikkeillä nostimiin kiinni, että sais nostaa ja laskea napeilla, ja tarvittaessa ottaa moottorit pois niin ei olis johdot jaloissa.
   
 2. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

 3. virta

  virta Gearhead

  Puuilosta tuli hankittua sähköinen pulttimopo 39e,aiempi oli luottopeli mutta vuodet tuli täyteen.Aina on jotain kampuranntai alustan pulttia jossa on iso apu.
   

Kerro tästä muillekin!