Sveitsissä rakennetut Dartit ja Valiantit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja jt, 31.10.2016.

 1. jt

  jt 3rd gear

  Näitähän tehtiin myös Sveitsissä.Mitenkähän eroavat Jenkeissä tehdyistä ?
   
 2. Angloid

  Angloid 1st gear

 3. jt

  jt 3rd gear

  Tota linkkiä itsekin tutkiskelin.Ei kellään mitään tietoa,eroaako esim. vin koodiltaan USA tehdyistä ? Onko kenelläkään 66 Dartissa alkuperäistä kelloa ? Jos on niin missä on sen paikka ?
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Melkein offtopic. 1985 ja kerralla oppimatta myös 1986 Valiantilla Sveitsiin matkanneena ja sinne pikkuisen hajoittaneena; Löyty osia tarvikeliikkeestä ja paikallinen romaani löysi jostakin käytetyn startin seuraavaksi päiväksi. Joten on siellä jonkinlainen a-body kanta ollut. Liikenteessä en nähnyt ainuttakaan (edes tuolloin) mutta jonkun raadon jossakin kuitenkin.

  Täti muistaa vielä 30v jälkeenkin mainita, että älä tuo niitä romuja enää...
   
 5. jt

  jt 3rd gear

  Hienoja muistoja.
   

Kerro tästä muillekin!