taas palaa jonkun talli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 843, 21.4.2009.

  1. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    Viime sunnuntaina kun ajelin tontin ohi kattelin, että jotain siellä pihalla paloi, ilmeisesti vanhoja riepuja yms. , aika musta savu tuli.. mutta sillä tuskin tän kanssa mitään tekemistä.. on siellä ennenkin kärtsänny notski pihalla.. proggiksen järkevyydestä tollasessa paikassa en sitten tiedä.. mutta osanotto omaisille kuiteskin. Monta kertaa on paikan ohi tullu tallattua ja mietittyä että mitähän kivaa tuolla sisällä lienee..
     
  2. tapjar

    tapjar 1st gear

    Olin jokin aika sitten itsekin tuolla Vanhiksessa vuokralaisena muutaman vuoden. Yläkerran porukkaa en tunne mutta alakerrassa oli ainakin hienoa kalustoa. Sääli hienoa paikkaa, ja raskaat menetyksen joista osanottoni!
     
  3. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Ittekki miettii aina kun lämmitystä talveksi aloittelee, mitä voi käydä. Tuli ei armoa anna, valitettavasti. Voin vain kuvitella menetykset. Karmea juttu.
     
  4. ChevaMan

    ChevaMan 2nd gear

  5. BBC

    BBC Guest

    Todella harmittava tapaus.

    Yksi tärkeä juttu tulevaisuuteen kaikille, joilla autoja talvisäilöissä. Kannattaa pitää varastointivakuutusta. Itselläni kotitalli rakentelua varten, jossa omat kotivakuutukset. Säilytän 4 harrasteautoani + hd lähellä olevissa talleissani. Vaikka on betonirakennuksia, olen ottanut aina ajoneuvokohtaisen varastovakuutuksen, ei montaa kymmentä euroa maksa ja vakuutuksessa on mainittu osoite jossa ko vempain sijaitsee.

    aulis
     
  6. tapjar

    tapjar 1st gear

  7. Hedgehog

    Hedgehog 1st gear

    Voi jumalauta jos on tuhopoltto vielä kaiken kukkuraksi.. Vahinko on vahinko, mutta tuho työ ei saa kyllä pätkän vertaa sympatiaa.
    No tuo kyllä vois selittää miten hallin pääty oli ilmiliekeissä kun palolaitos ehti paikalle.
     
  8. niclas

    niclas Gearhead

    Kuulin vähän jotain huhuja, että olisi ollut yläkerrassa moottoripyöräkerhon tilat, joten varmaankin heihin liittynyt tuo todennäköinen tuhopoltto...
     
  9. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    olihan siellä....
     
  10. spede

    spede Gearhead

    Mitenköhän nuo vakuutus asiat menee jos talli palaa ja siellä esim. kolme arvojenkkiä tuhoutuu samalla jotka talvi seisonnassa tai vaikka kesäaikana kun ei seisonnassa? Saako nykyyän edes autotallissa lakien mukaan tehdä mitään rälläköintejä ja säilyttää palavia aineita, pitääkö olla joku verstas tai muu?
     
  11. three hundred

    three hundred Gearhead

    Näinhän se valitettavasti menee... Tietty riippuu mihin käyttöön kiinteistö on hyväksytty.... Autotallissa ei saa tehdä juuri mitään muuta kun säilyttää autoa... Mutta auton oma palovakuutus on voimassa vaikka auto on poistettu liikenteestä! Ja valitettavasti vakuutusyhtiö voi evätä osan korvauksista jos laittomuuksia löytyy, vaikka ei olisi kimppatallissa kun säilytyksessä, ja jos kiinteistössä on vakuutus niin siitä korvataan ensisijaisesti vahingot... On siinä päänvaivaa jokatapauksessa... Toivottavasti vakuutukset on ollut kunnossa!!!
     
  12. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Alkaa teräksinen merikontti houkuttamaan vaikka kostea onkin

    Vielä kun ois itellä vehkeet tai vuokrafirmalla et vois nostella niitä kontteja niin laittais talveksi ovet vastakkain, niin ei putkileikkureilla sentään sisälle mentäisi
     
  13. spinneri

    spinneri Gearhead

  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tekijän kannalta olisi ehkä parasta että poliisi on se joka saa kiinni, muuten ei...
     
  15. homer

    homer Double Gearhead

    Mitä tuostakin tuomioksi saisi jos "veijari" kiinni jää? Muutaman vuoden korkeintaan? Toivottavasti edes ehdotonta.
     
  16. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    No riippuu niistä "yläkerran" kerrotuista vuokralaisista.
     
  17. M

    M Gearhead

    Tuskin edes sitä. Vapaalle vaan, sehän tuntuu olevan linja ellet sitten satu huijaamaan verottajaa... Aika perseestä tää tapaus.
     
  18. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Sopivia herroja niin kyyl se vankilaa kaipaa


    Mut ite sitä mieltä et samalla tavalla kuin pedofiilin parantaminen
    Piestään hengiltä peukun paksusella pajukepillä 8h päivässä, kyyl se katumus jossain vaiheessa tulee :mad:
     
  19. Vilu_86

    Vilu_86 3rd gear

  20. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Voi helvetti... Huonoks on menny. Osanotot kaluston ja omistajien puolesta. :(

    Ja toivottavasti tekijän saa kiinni joku muu kuin poliisi. :mad:
     

Kerro tästä muillekin!