taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Joo, on tosiaan servolettejä kerrakseen.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mitä, mitä :eek: Kun pääsee kotiin niin täytyypä tarkistaa onko lehti tullut ja onko siinä siis ihan jonkun toimittajan tekemää juttua siitä autojentuhoajasta. Ja jos on niin kovasti alan ihmetellä alan isoimman harrastelehden ajatusmaailmaa ja toimituksen järjenkäyttöä ja hyvin vakavasti menee harkintaan irtisanoa oma tilaus :-?
     
  3. tampio

    tampio 1st gear

    ei ole toimmitajan tekemä juttu vaan lukija on räpsiny kuvat.se on se viimeisen aukeaman kuva-galleria juttu.ei kai nyt toimitus nolais itseensä tommosella autojen tuhoomis jutulla :odroll:
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No nolaa se ittensä kuitenkin jos yleensäkään julkaisee mitään painatuskelpoista tekstiä tosta tapauksesta. Toimitushan ton jutunkin aiheen valitsee.
    Tosin en oo muutenkaan ihan vakuuttunut toimituksen tasosta. Meilta pyydettiin muistaakseni marraskuun alussa kiireesti tietoja yhteen juttuun mikä piti olla viime vuoden viimeisessä numerossa ja minähän sit pyynnöstä kirjottelin sivullisen ja lähetin sen meilillä heti seuraavana päivänä sille toimittajalle kun se sitä niin kovasti hoputteli. No, pariin viikkoon ei kuulunut mitään niin aattelin taas meilitse kysästä onko se mun posti tullut yleensä perille ja oliks siinä tarpeeks tietoja mut enpä oo tähän päivään mennessä saanut edes sille kyselyllenikään mitään vastausta eikä yleensäkään koko jutusta oo kuulunut yhtään mitään :odroll: Tollanen toiminta ei oo ainakaan mua kovasti vakuuttanut kun omasta mielestä ihan perusasia on että viesteihin vastataan ja oma tapa on kaikessa niin töissä kuin omissa yhtään ton tapaisissa jutuissa vähintäänkin "kuitata" pyytämäni juttu saapuneeks.
    Täytypä nyt laittaa tääkin "palaute" tänne kun meileihin ei siellä vastata eikä Veekasin nettisivuilla oo edes mahdollisuutta antaa minkäänlaista palautetta :-?
     
  5. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

  6. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Big Bad Chevy:

    vähän samanlainen homma oli ku tekivät joskus osto-oppaan el caminot 70-77, vähän tuo vm skaala ihmetytti. olisi kait se ollut sama laittaa siihenki että 68-77 (muistin virkistämiseksi 68-72 = sama kori,erilaiset keulapellit jne ja 73-77 = samanlainen kori ja jotain pientä eroa keuloissa)....mutta asiaan, eli ei sieltäkään tullut vastausta / kiitosta kun selostin aikapitkän litanian noin yleensäkkin omat kokemukset noista 1972 mallisista caminoista.
     
  7. Onks tää uudessa V8:ssa ollut "korven kätköissä" Pohjois-Pohjanmaalla? Näytti kuvista ihan kuin olis joskus ollut tuolla, ettei olis sama paikka mistä on keskusteltu '67 Impala aiheesta kilvillä NAC-69 joidenkin kanssa?
     
  8. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Niin, ja lehtipisteessä näytti olevan jo :argue: Tää on kyllä semmonen juttu mitä mä en oikein sulata, taitaa kestotilaus päättyä seuraavaan laskuun. Mobilistilla homma on hoidettu just niinkun pitääkin, lehti tulee tilaajille n. viikkoa ennen lehtipisteitä.
     
  9. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Helevetti, eka tilattu numero ja tommone näky vimosel aukeemal ei oikee naurattanu. :x

    Missähän se V8-lompakko on tulossa..?
     
  10. platuart

    platuart Gearhead

    W-Kasi näyttää tulevan Kehä 3:n ulkopuolelle aikaisemmin, koska ainakin tänne Tikkurilan kupeeseen lehti on luukkuun kolahtanut.

    Joskus vois tehdä muuten ihan eri tavalla ku OD:ssa on tapana, eli kehua Kasia!
    Mä voin aloittaa:
    -Edellisessä numerossa kesken loppunut Cadillac -juttu on nyt julkaistu kokonaisuuessaan uudestaan. Ja se ei ole muualta pois, kun lehti on sen sivumäärän verran paksumpi!
    -Helvetin hieno avo-Buicki esittelyssä
    - ja hieno Lincoln (hyvä kustom aihio 8) ...)
    -Paljon autoja myyntipalstalla
    -Komia 48 Ford Ruotsista ja tietty Janin pikkis
    -Aika makee 56 Olssi ja vielä Jäderholmin 58 Letukka, eikä HD:kaan ole ihan perustuutista!

    Eli ainakin meikäläisen mielestä ensiselaamisen perusteella ihan saatanan hyvä numero, paljon kiinnostavaa lukemista ja välissä vielä Car Shown kataloogi, johon täytyy tutustua illemmalla!

    Ja Kasi ajaa asiaa myös Car Showssa, viime vuonna osastolla oli Kaljan pu, tänä vuonna Vuojolahden hot rottelo. Asiaa!

    En lopeta tilaustani vieläkään.
    PLATU, Primer päätoimittaja

    ja seuraava voi jatkaa....
     
  11. speedy

    speedy Double Gearhead

    Mitä tuota vouhkaamaan jos joku autojansa purkaa ja paalaa, eine ole kuin kuollutta peltiä, elämää pienempiä asioita kuitenkin.

    Itte kurkkasin tuota uutta kasia ja ainahan sekaan mahtuu kammotuksia, aivan kauhee motukka ja painajaismainen lavahoppa :) mutta eiköhän noilla nyt oo tarkoituksenakin jotenkin shokeerata ?

    Kalenterin tyttö on kyllä asiallinen pommikone.
     
  12. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Hyvä lättyhän tuo oli taas, paljon lukemisen ja katsomisen arvoista. Itte tykkäsin Chevellestä, mutta kaikki muutkin laitteet oli kyllä todella hienoja.
     
  13. ElvisNYB-77

    ElvisNYB-77 1st gear

    Siellä kaupassahan se oli, vaan jäi periaatteesta ostamatta.

    Seuraava nro on kuitenki tupla mis saa edellisen numban ilmatteeks...
     
  14. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Tämä ketju on jo niin pitkä, että kannattaisiko otsikoida "lehti kerrallaan"
    tyyliin keskustelu V8 1.2006 jne.
     
  15. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Nuohan olivat kivoja raasereita!
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Samaa mieltä Kustom STW:n kanssa, noihan oli ton lehden annissa sieltä parhaasta päästä. Ja näyttelyläpyskässäkin oli ainakin yks komea peli, Nassen radikaali, ilman mitään kompromisseja rakentama "sikakopteri". Kannattaa kaydä tsekkaamassa jos menee sinne näyttelyyn, se on etenkin livenä aika vaikuttavan näköinen laite 8)
     
  17. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Ihan hyvä lehti tuo tänään laatikossa ollut v8 minun mielestäni on, hienoja laitteita lehti piukassa, kuten nuo rodit ja se 54 cadi. Tosin yksi erittäin huolestuttava juttu mielestäni tuossa lehdessä oli Pentastar tuotteiden määrä suhteessa muihin :odroll: mutta toisaalta, laatu korvaa määrän 8)
     
  18. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    oli äkki vilikasulta hyvä näköne lehti taas,se lava vehe oli kyllä komein ja se pyörä oli tyylikäs...!
     
  19. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Hyvä lukupaketti taas kerran! Ihmettelen vaan että minkähän takia mun postilaatikossa oli kaksi lehteä..?
    :odroll:
    ..varmaan sen takia kun maksan vielä vanhan tilaajan tuplahintaa?!
    :lol:
     
  20. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    ...mutta olipa mukaan päässyt GTI:nkin juttu :eek: (MG muskeli) Muuten kyllä ihan luettava paketti.
     

Kerro tästä muillekin!