Taas varkaita liikkeillä!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tomimk, 21.1.2004.

  1. tomimk

    tomimk 1st gear

    Kaverilta vietiin Virroilta pari isoa n.3000L jalallista rosterisäiliötä, Linkokuivaimen pesukasetteja, jotka ovat n.8mm rosteria, n.1,8m kiekon keskellä laakerireikä ja sylinterimäinen reikälevy reunalla.

    Lisäksi n.1,8m halkaisijalla oleva rosterinen hirveän painava saranoitu säiliön kansi, jossa myös vastapaino.

    Vermeet haettiin kuorma-autolla ilmeisesti kouralla vaerustetun nosturin kanssa. Tavaroita kaupataan lähipäivinä varmaan romuliikkeisiin ja "paloitteluromiksiin"

    Jos pistää silmään, laita privaa. Toimivasta vihjeestä palkkio, Tavarat eivät olleet ilmaisia.


    Just kesällä varkaat kävivät 2 kertaa hallityömaalla ja rupee menemään herne nenään.


    varkaat mukaan lukien,
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    ne on jo rajantakana!!!
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    jyväskylässä on eräs sisulla ajava varas joka vei veljeltäni isoja kiviä (kilometritolppia) ison kasan härskisti KESKELLÄ PÄIVÄÄ! no äijä oli nähty ja poliisille oli selittänyt jälki käteen että oli saanut olemattomalta jyväskylän kaupungin äijältä luvan ottaa kivet TOISEN PIHALTA!. poliisi ei tee mitään!!! pistän äijän nimen kaikkien tietoon! jos asia ei selviä! olisko ollut sama tyyppi asialla.
     
  4. hietala81

    hietala81 1st gear

    siihen ei auta muu kun turpaan jos kohalle osuu...
     
  5. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Siis kuka helevetin valopää pöllii tollasta tavaraa!!!???
    Eihän niitä voi ees jättää näkösälle, todennäkösesti rajan taakse tms...
     
  6. tomimk

    tomimk 1st gear

    Kotkan satamassa 100 tonnin kuorma haponkestävää on kuin pieru saharassa. Happonen on turhan kovassa kurssissa kun tavaroita haetaan hallin takaa vaikka lähin talo on parinsadan metrin päässä. Omistaja kävi pehmittämässä paikallista romuria ja sen jälkeen kahvilla ollessaan näki romuauton kulkevan tiellä. Jätkä ampas perään ja näki auton ajavan juuri kyseisen romurin varastolle. Eiku soitto poliisille että nyt näkis mihin "kuumaa" tavaraa viedään. Paikka oli Virtain keskustassa. Poliisin saapuminen parin kilometrin päästä oli yllättävän nopeata, vähän toista tuntia. Eihän sitä kesken kahvitunnin viitti lähteä jonku vitun romukuorman perään. Poliisi soitti paikalta, Joo kyllä täällä ihan selvästi rekan jäljet näkyy. No poliisi lupas toimittaa tiedot suomen merkittäviin romureihin. Kävimme Soinilla tampereella kysymässä oliko tietoja tullut. Ei mitään! Taitaa poliisin tulosvastuullisuus vaatia nopeita tuloja kännykkäänpuhumissakkojen muodossa jotta talous pysyisi edustuskelpoisena.
     

Kerro tästä muillekin!