Tämä kesä taputeltu?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cadillacman2, 22.3.2020.

 1. karra

  karra Gearhead

  Ei ollut talvea ei tule kesää :D
   
  onoff road, MaxHeadroom, matti R ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. J.J.

  J.J. Gearhead

  Tavjan muijalla kovona. Pikkasen repesin, voi Pentti pavkaa.
   
  1purehell ja Herje tykkäävät tästä.
 3. Ainakin seuraavaksi kolmeksi viikoksi..(?).
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Autotalli, olutlaatikot ja joku romu...
   
 5. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Pamahti yt:t päälle, tänään juttelin toimitusjohtajan kanssa ja jos homma menee kuten toiveeni esitin niin kohta ois 3kk aikaa viettää tallissa.
  Puuttuu vaan se Romu vielä...
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  Mikäli tämän hallituksen naisviisikon aiempiin puheisiin, toimenpiteisiin ja prioriteetteihin on yhtään uskomista niin nuo eiliset päätökset eivät kuitenkaan millään tavalla koske turvapaikanhakijoita.
   
  rane58, kerkko ja Zejk1 tykkäävät tästä.
 7. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Ei tietenkään, eihän niitä koske mitkään muutkaan säännöt yms. Se on meidän kaikkien etu että ne saa kulkea tänne ja täällä miten haluaa, se ois jokaisella hyvä ymmärtää.................. :poff:
   
  rane58 ja kerkko tykkäävät tästä.
 8. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  eikä rahtareita.
  tavaraliikenne pidetään liikkeellä.

  muuten hyvä, mutta kun kaikki baarit ja vessat suljetaan. Eli rahtarit paskantaa ja syö auton vieressä, ei pääse edes käsiään pesemään minnekään - saati suihkuun.

  eikä mikään tiesulku tai raja pidättele, liikutaan miten halutaan.

  Eli juuri sitä kaikkea mitä ei saisi tehdä.

  Koronavaani kulkee ja koirat haukkuu.
   
  rane58 tykkää tästä.
 9. Desoto57

  Desoto57 2nd gear

  Totta.Nyt kun on maanpetturit päästetty tekemään päätöksiä niin ollaan kakkosluokan kansalaisia omassa maassamme.Ja sitten takaisin itse aiheeseen.Kyllä se tie kutsuu kesällä kunhan saan tuon siivekkään maalattua nyt keväällä.Eli ei vaikutusta omaan autoharrastukseen.
   
  rane58 tykkää tästä.
 10. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Ruotsin muuta maailmaa poikkeavan toiminnan johdosta kohta kuolemat räjähtää siellä käsiin, nyt 62.
  Tarkoittaa sitä et tornion kautta tulee iso ryntäys turvapaikanhakijoita kun ohisalo pitää rajat auki ja näin saadaan koronalle uusi kanava pohjoisen suunnasta.
  Puolustusvoimat kutsuu reservin töihin kantamaan turvapaikanhakijoiden laukkuja rajalle, näin tämä homma suunnilleen etenee.
   
  rane58 ja Zejk1 tykkäävät tästä.
 11. Jos lähtisin politiikkaan, niin minun vaalilupaukseni olisi muuri Uudenmaan ympärille ja laittaisin uusimaalaiset maksaa sen.

  [​IMG]
   
  69, Fastback ja Inlinee tykkäävät tästä.
 12. Nupa

  Nupa Gearhead

  Eikä suomalaisia jotka on lähteneet kuolemaan aurinkorannalle suomalaisen hoivakodin sijaan. Nyt on pirunmoinen kiire takasin tänne kuolemaan...
   
  rane58, Desoto57 ja Inlinee tykkäävät tästä.
 13. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Tämä. Plus nää ketkä on kaksoiskansalaisia, maksaa verot muualle, mut hädän hetkellä Suomen terveydenhuolto kelpaa näemmä paremmin kuin hyvin..

  Eilen HS:ästä luin kun joku eläkeläinen tuli evakuointilennolla ( itse kustannetulla) Espanjasta Suomeen, ja valitti ettei hallitukselta ole tullut mitään yhteydenottoa, viestiä tai soittoa, että Suomen päässä pitäisi mennä 2vk karanteeniin. Valitti toki myös ettei valtio ollu järjestäny evakuointilentoja. Oli kuitenkin sen verta tilanteesta itse perillä että Suomeen tuli kiirus..
  Kohta jengi varmaan valittaa että rajat meni kiinni (uusimaa) ennen kuin pääsivät Suomeen, eivätkä täten voi paeta mökeilleen turvaan.
   
  rane58 tykkää tästä.
 14. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mut ite aiheeseen- itellä meni ainakin hetkeks hankinnat jäihin, joita ennen en saa autoa liikenteeseen. Pitää nyt kattoa mihkä tilanne kääntyy, laskut tulee kuitenki ennen harrastuksia, vaikka meillä vaikuttaa töihin tuskin mitenkään tää epidemia, mutta sitä ei tiiä vaik itekkin sairastuu. Monella muulla varmaan sama tilanne että hankinnat jäissä?
   
 15. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Sama on, katellaan miten tilanne kehittyy. Ennen ei uskalla sijottaa harrastukseen enempää, just ennen epidemiaa ehin yhen 300C Hemin jo ostaa pihaan, oisin varmaan jättäny tekemätä ku ois tienny mikä alkamassa mutta jos tässä kuolis niin ohan se mukava että Hemi oli viimesinä päivinä pihassa :rotfl:

  Muuten on esim Bandit Trans Amin remmiahdinhanke jäädytetty, ahdin jo on mutta se pitäs rempata eka ja sitten ostaa ahdinkäyttöön sopiva tuplapumppu kaasutin jne. Saa nyt tommoset olla, onneksi jos menee ihan kotona oloksi niin sekä Chargeriin että Bandittiin on paljon kamaa haalittuna jo valmiiksi talliin että saa edes ajan kulumaan.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 16. Harri S

  Harri S Gearhead

  Jos tuolle tiellä lähdetään eli maakuntia vastakkain asettelemaan.
  Se muuri sopii kyllä, mutta sillä edellytyksellä, että se samalla lopettaa myös Uudellamaalla kerättyjen verorahojen valuttamisen maakuntiin.
   
  rane58, rotax, leivonharri ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Prätkäreissu tullaan varmaan toteuttaan jos ollaan terveinä/henkissä, mutta norjan kierros on leikattu pois. Sattuneesta syystä.
   
  rane58 ja isalmela tykkäävät tästä.
 18. MaxHeadroom

  MaxHeadroom 3rd gear

  Taitaa tulla viive ajokauden alkuun, kun voipi olla että ei oo riittävän tärkeä peruste maakuntarajan loukkaamiseen kinnerin hakeminen kotipilttuuseen Uudellemaalle talvisäilytyksestä Riihimäeltä..

  (löytysköhän joku ajamaan sen checkpointille, jos vaikka sen verran joustoa löytys virkavallalta, että sais uittaa rajan yli... )
   
 19. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  No eiköhän tuo oo just kaikkein riskialttein vaihtoehto että joku sen ajas sinne "rajalle" sulle, jos vaan ite käyt niin voit vältellä kaikkia, joku sen sulle tuo niin siinä on sitte jo 2 ihmistä sekaantuneena asiaan ja jos jommalla kummalla virus niin siitäpä se taas levittyy mukavasti etteenpäin.
   
 20. MaxHeadroom

  MaxHeadroom 3rd gear

  Joku joskus sano että totuus on aina sodan eka uhri ... ironia lienee seuraava ;)
   
  rane58 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!