Tänne Chevrolet Caprice sedanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja NPP, 21.9.2008.

 1. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Kappas. Tästä autosta löytyy viitteitä vuosien takaa tästä samasta topicista. VINin mukaan on muuten vuosimallia 1983 vaikka ensirekisteröity 1985, oisko diplomaattiauto vai mikä lienee tarina?

  Olen huvikseni kerännyt tuota listaa Suomeen uutena 1985 rekisteröidyistä Chevrolet Capriceista, joita näyttäs olevan 17 kpl. Sain jo koostettua kaikkien niiden originaalit rekisterinumerot ja melkein kaikkien VINit, mutta alkuperäinen omistaja on vielä noin puolen osalta selvittämättä. Osaan sen varmasti sais parilla eurolla Trafin sivuilta jos eka omistaja on ollut yritys, mutta varsinkin nuo joista ei ole VINiä tiedossa eikä niiden alkuperäisillä kilvillä löydy tietoja, on sitten Kansallisarkistohommia. Voi olla vaikka että kilvet ovat vaihtuneet jo kauan aikaa sitten ja kulkevat nykyään eri kilvillä, tai ettei niitä autoja ole ollut olemassakaan enää vuosikymmeniin. Laittoivat vaan niitä Kansallisarkiston toimipisteitä kiinni koronan vuoksi niin jää salapoliisityö tuonnemmas.

  Jotain statistiikkaa nyt kuitenkin:
  - Sedaneita 9 tai 10 kpl
  - Farmareita vastaavasti 7 tai 8 kpl
  - Syytä olettaa, että farmarit ovat olleet valtaosin hautaustoimistojen käytössä. Varmuudella ainakin neljä on toiminut ruumisautona. Mutta näistä on alkuperäisiä omistaja vielä selvittämättä
  - Sedaneita on mennyt uutena ainakin: Yleisradio (2kpl), Turun kaupunginhallitus, Teollisuuden Keskusliitto, Oulujoki Oy/Imatran Voima. Ainakin yksi sedan on myyty uutena yksityishenkilölle. 3:n tai 4:n sedanin eka omistaja ei vielä tiedossa.
  - Varmuudella kaksi on paalattu jo vuosituhannen vaihteessa (stw ja sedan)
  - Yksi sedan myyty Viroon 2003
  - Pari autoa joiden viimeinen leima noin 15 vuotta vanha, yhden leima 9 vuotta vanha, loput tunnetut leimattu 0-3 vuoden sisällä
  - Yksi farmari kokenut uudestisyntymisen Cadillac-pohjaisena limusiinina, ilmeisesti jonkinlainen korinvaihto
   
 2. peku123

  peku123 Gearhead

  Tämmönen oli itellää tossa jotain vuosia takaperin. Tais mennä iteltä, kauhajoelle jos en väärin muista. Havaintoja?

  Rakenneltu 350 ja lootaki oli laitettu.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Muokattu: 11.1.2021
  HT tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!