TÄRKEÄ! Yhdistyksen vanha kerhotalli puretaan!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja USA Car Club ry, 23.12.2006.

 1. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  UCC ry:n aktiivikäytössä vuosina 1992-2003 ollut kerhotalli tullaan purkamaan maan tasalle kevättalvella 2007. Vuodesta 2003 alkaen kylmillään pidetyissä tallitiloissa on yhä runsaasti kerholaisten tavaroita, työkaluja, varaosia sekä pari ikuisuusprojektiautoakin.

  TYHJENTÄKÄÄ OMAISUUTENNE MAHDOLLISIMMAN PIAN, sillä yhdistys ei enää vastaa talliin vuokra-ajan jälkeen jätetyistä tavaroista. Tallihan on ollut käytössä viimeiset vuodet itse kunkin omalla vastuulla.

  Vanha veturitallialue on odotellut purkamista jo 1990-luvun alusta ja nyt nuo rakennukset ovat lopultakin tulleet tiensä päähän. Ainoa jäljelle jäävä rakennus alueella on 1800-luvulla rakennettu vanhin osa, jossa toimii mm. Wanhat Weturitallit -ravintola. Uudempi 1930-1960-luvuilla rakennettu osa puretaan ja sieltä lähtöpassit saa UCC ry:n lisäksi Pieksämäen Moottoripyöräkerho ja höyryveturiyhdistys. Alueelle suunnitellaan uutta 30 000 neliön ostoskeskusta.

  Mutta siis, tyhjentäkää omat työkalut, varaosat ja muut kamat tiloista niin pian kuin mahdollista. Lisätietoja voi kysellä Pertiltä 0400 867 914, jolla on tiloihin avaimet.
   
 2. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Tosiaan, eipä ole poikinut vielä yhtään yhteydenottoa tämäkään asia. Tallissa on edelleen työkaluja, varaosia (mm. GM:n vaihdelaatikko) ja muuta sälää... jonnekin ne pitäisi sieltä toimittaa, mieluiten omistajiensa toimesta.
   
 3. Vani76

  Vani76 Gearhead

  Ei ole kauaa se vaiheloota ja sen vieressä oleva "isolohko". Palautan myös avaimet.

  T: Pete

  ps. Vaihdelaatikko ja kone on siis minun.
   

Kerro tästä muillekin!