Takapenkki irti kuinka?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja viijari, 10.7.2018.

 1. viijari

  viijari Gearhead

  Nyt ois kiire saada Impala -70 4d takapenkki irti. Eli istuinosa. Ennen en oo ottanut. Eikö pitäis lähtee ku painaa ja tänään taaksepäin.
   
 2. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Pitäs juu. Voimaa voi vaatia
   
 3. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead  Novassa tuo oli toisella puolella älyttömän tiukka. Käytin isoa kiintoavainta apuna, eli avopäällä ote tosta tangosta ja työntö, samalla nostaen isolla meisselillä. Takaisin ei meinannu saada millään joten taivutin tuota tankoa. Oisko Bop hitsannu tehtaalla toisen puolen koukun eri kohtaan.
   
 4. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  edit: videosta päätellen olin väärässä. eli älä lue enempää. :D

  eikös tossakin oo alla sellaset metallikoukut/tangot joilla se on kiinni? istuinosan takaosa hieman ylös (selkänojan alta pois) sitten auton etuosaa päin vetäen ja nytkyttäen yrittää saada ne koukut irti sieltä auton lattiassa olevista metallilärpäkkeistä. voi vaatia nostoa ja vetoa ja painamista ja vetoa ja kiroilua..
   
 5. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Painaa taaksepäin, pikkasen nostaa ja vetää eteen, molemmin puolin autoa on koukut jossa penkki on kiinni
   
 6. viijari

  viijari Gearhead

  Paljon kiitoksia. Toi video auttoi huomattavasti. Pirun kireessä oli ja yks tanko meni poikki tai oli poikki. Mut sain irti.
   

Kerro tästä muillekin!