"Talleissa tapahtuu.."

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mätiäinen, 16.2.2007.

  1. kime2

    kime2 Gearhead

    Näillä pk-seudun raharikkailla on kato varaa vielä tässä vaiheessa kautta eri lailla kuin meillä maalaispojilla :poff:
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Nii joo :p Usot sie et niil on varmaan viel ehjii kenkiikii, niistäkii ainakii se toinen :odroll:
     
  3. harri60

    harri60 Gearhead

    Se naapurin kenkä :rotfl:
     
  4. Käkö

    Käkö Gearhead

    Sä olet joutunu sukkamafian kohteeksi, toihan ei vielä tohon lopu, seuraavaksi huomaat oikeanpuoleisen siis sen ehjemmän sukan mystisesti kadonneen joten sulla on sen jälkeen kaksi vasemman jalan sukkaa jossa molemmissa reikä, tallilta voi löytyä yksi ehjempi versio josta innostuneena lähdet sukkakauppaan huomataksesi että sukkamafian johdosta sukkia myydään pareissa eli joudut todennäköisesti ostamaan kaksi paria koska pakkauksessa on vain vasemman jalan sukkia ja viereisessä korissa on oikean jalan sukkia pakattuna yksittäispakkaukseen jossa sisältönä kuitenkin kaksi sukkaa jotka myydään kolmen sukan hinnalla per paketti.
    Ja jälleen on vähemmän rahaa käytössä laittaa kilpa-autoa.
    :rotfl:
     
  5. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead


    --------------------------------------------------------------------------------

    Kenkiä onkin just se yksi ehjä, siitä toisesta nen kipinät läpi menevätkin.
    No tässä vaiheessa ehjiä sukkia vielä löytyi koska auton rakentaminen alkoi niin myöhään tai aikasin jos tätä vuotta katotaan.

    Toi Sukkamafia asuu meidän pesukoneessa, se on ottanut useammankin vasemman jalan sukan panttivangiksi, antaen sen sit ajan kanssa
    takaisin vieden sitten sen oikean jalan sukan. Per...le kun sen kiinni saisin.

    Joo - ihme kauppoja nykyään, kun kehtaavat myydä vain toisen jalan sukkia - amputoidakon klapi tässä pitäis, no sit ne myis sen jälkeen niitä toisen jalan sukkia - mitäs sit? Kohta ei olis klapeja ollenkaan, mutta säästyispähän sukka/pesukulut auton näkertämiseen.
    Mutta jos nyt on viellä muutama ehjä sukka täälläpäin ei kannata olla kateellinen kun keran kilpurissa ei ole edes lattiaa :wink:
     
  6. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Tiimiläisille on kesäksi tulossa uudet kisasukat sekä erittäin pehmeäpohjaiset kengät, vai ovatko kengät mallia tubeles. :rotfl:
     
  7. Tea

    Tea 1st gear

    Mulla asuu sellanen kans. Yhteen aikaan keräsin laatikkoon noi paritomat sukat, ja kun kerran laskin ne, niin tulos oli 32. Siis helvetti, 32 paritonta sukkaa. Mihin ihmeeseen ne muut ovat menneet?? :eek:

    No tota noin... mitäs teidän tiimi tekee molempien jalkojen sukilla, kun teikäläisillä on aina se toinen jalka paketissa... :rotfl: :rotfl:
     
  8. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Tea
    "No tota noin... mitäs teidän tiimi tekee molempien jalkojen sukilla, kun teikäläisillä on aina se toinen jalka paketissa..."


    PST: Ei kerrota kellekään - mutta tuossa on totuuden juuri! Kärsä joutuu uudelleen polvileikkaukseen huhtikuussa kun ei ole parantunut viime syksyisestä joten kepit kutsuvat ja ovat mahdollisesti käytössä kauden alussa :odroll:



    --------------------------------------------------------------------------------

    GMC 6000 kirjoitti:
    "Tiimiläisille on kesäksi tulossa uudet kisasukat sekä erittäin pehmeäpohjaiset kengät, vai ovatko kengät mallia tubeles"


    Jep! Kiviset ja Soraset malli oli kehitteillä - olis ekologinen ja vois sitten ottaa Sinnemäen kyytiin. No tänään hain kaariputkea ja huomenna alkaa uuden kehikon pykaaminen ja sitten lattia kiinni.
     
  9. Kärsämö

    Kärsämö 1st gear

    Ja nyt on saatu mopo pajalta takaisin, hyvin oli säädetty. Kulkee kuin unelma. Tehotkin lisääntyivät sopivasti-kiitos vipottajan hyvin tehdyn kairauksen!!

    No nyt on sitten ajeltava tosissaan paljon ja äkkiä, leikkaus häämöttää ja on pilaamassa hyvän ajokauden :mad:
     
  10. Harald

    Harald 1st gear

    Jeee.Huomiseks lupas poutaa,Kärsä näyttää tallinpihas miten takapallo laulaa Yamahassa.Siinä jos hyvin käy ni siitä riittää puhetta koko kesäksi.Ainakin edellisestä pallotuksesta riitti.
     
  11. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mä oon pohtinut tota samaa dilemmaa, ja tullut siihen tulokseen, että meidän pesukone käy sukilla.
     
  12. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Ahaa, meillä taas koirat käyttää ravinnokseen sukkia. Sukka meni parissa sekunnissa kurkusta alas, meni jonkun aikaa ennenkuin tajusi mihin ne hävisi :eek:
     
  13. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Ahaa, meillä taas koirat käyttää ravinnokseen sukkia. Sukka meni parissa sekunnissa kurkusta alas, meni jonkun aikaa ennenkuin tajusi mihin ne hävisi :eek:
     
  14. Mopar

    Mopar Gearhead

    Ainakin jossain jaksossa ufot veivät Al bandyn sukat aluksensa polttoaineeksi, muistaakseni.
    Ainakin ne haistelin niitä ja hokivat fuel, fuel :rotfl: :rotfl:
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Eikä Al oo mikään turha jätkä, vaan Kunnon Moparisti!
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tyypillinen sellanen?
     
  17. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Aika lailla.
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Aha :rotfl: Ja ainakin mitä parissa jaksossa on näytetty Alin tallilla kuvattuja otoksia niin kyllä sielläkin aina tapahtuu :poff:
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Et sä vielä ole oppinut, että pesukone pitää ittensä hengissä syömällä sukkia, meillä se nappaa aina satunnaisotannalla vasemman jalan sukan.
     
  20. gremlin

    gremlin Gearhead

    ja porakoneet, rallakat ja muut tyokalyt toimii savulla :odroll:
    Se kun tulee ulos niin ei enaa laite toimi :cry:
     

Kerro tästä muillekin!