tallipaikkojen hinnat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Riztoreipas, 14.8.2003.

  1. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    elikkä millä tasolla pyörii,ite maksan 2 auton kimppatallista puolet elikkä 43 euroa per naama/auto,neliöitä n.80 ja vuokraan kuuluu sähkö ja paineilma.talli pietarsaaressa teollisuushallin alakerrassa.minkälaisia vuokria maksetaan esim.tampereella/helsingissä ja kuinka kiven takana on tallipaikat etelässä noin yleensä?
     
  2. monaco

    monaco 1st gear

    heh heh siellä on hyvä paappa tunturia säilyttää mmonacon vieressä!
     
  3. Comrad

    Comrad 1st gear

    Ihan näin asian vierestä mutta käväsin siellä teitin kerholla tos vajaat pari vuotta sitten ja kyllä siellä hyvät tilat on rakennella vaikka mitä ja pirusti oli mielenkiintosia rautoja.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    50e/kk säiltyksestä. Kuiva ja lämmin talli, työkaluja, paineilmaa, moottorinostureita yms. saa lainata kunhan palauttaa
     
  5. OpaS

    OpaS Gearhead

    Pari vuotta sitten mulla oli 120 neliön halli vuokralla kaverin kanssa kilometrin päässä kotoa Porin Reposaaressa (30 km keskustasta). Vuokra oli 300 mk/kk. Vesi sisältyi hintaan, sähkö ei, lämpimäksikin tilan sai, mutta se näkyi sitten sähkölaskussa... Olis siellä tuohon hintaan oltu pitempäänkin, mutta kun vuokraisäntä lakkas maksamasta vuokraa kaupungille...

    Nykyään on yhden auton paikka A. Porin keskustassa sekä B. viiden kilometrin päässä sieltä.
    A. Matkaa kotoa se 30 km. Vuokra 88,50 euroa/kk. Sisältää sähkön ja lämmön, vettä ei ole. Tallissa yhteensä 4 paikkaa +heittopaikka.
    B. Matkaa ei olekaan sitten kuin 25 km, vuokra 65 euroa/kk, sisältänee vissiin sähkön ja veden ja lämpöä pitäis kuulemma olla 15 astetta. Tallissa on yhteensä n. 6 paikkaa +heittopaikka???.
    Näissä nykyisissä tulee lähinnä säilytettyä ikuisuusrojekteja, remontit tulee tehtyä jossain muualla...
     
  6. Holley

    Holley Gearhead

    Aikanaan '90-luvulla oli sama, pitikö autoa Heinävedellä itä-Suomessa, vai täällä Tampereella, noin 300-350 mk/kk n. 18 neliöstä piti maksaa 5-8 auton kimppatalleissa. Nyttemmin täällä tuntuu olevan noin 85 EUR/kk hinta, joten enpä pidä mitään rakentelutallia, vaan pidän autoa kylmässä säilytystallissa talvet ja haaveilen omakotitalosta...
     
  7. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Mä sain jokunen aika sitten paikan kimppatallista täältä Lahdesta. 75e kuussa.
    Lämmin, ei muita kuluja ja duunausmahdollisuudet hyvät.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    jyväskylän kaupunkialueella kipuaa helposti yli 100e/kk rakentelupaikasta, 5km säteeltä pääsee alle 100e/kk ja maakunnissa alta.
     
  9. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    Pääkaupunki seudulla joutuu maksamaa tuplat edellä mainittuihin hintoihin.Recyklersin talli sijaitsee Maantiekylässä ja autopaikka on 148€/kk sisältää lämmön,sähkön ja veden.
     
  10. platuart

    platuart Gearhead

    Kyllä maalla ois mukavaa, joku lauleskeli joskus... Ei taida juu pahemmin alle satasen löytyä pääkaupunkiseudulta ja nekin on sen kokoisia paikkoja, ettei niisä paljon rakenteluun ole tilaa, just auton ovet aukee ja jos auto on yli viis metrinen...
    Recyclersien tallissa on huima vuokra (verrattuna moneen muuhun), mutta niin on myös tilaa rakentaa. Muuten ei kustomien ja rodien väsäily oikein onnistuisikaan jos paikka olis vaan sen yleiset 3 kertaa 6 metriä!
     
  11. fe427

    fe427 Gearhead

    tällä paraisilla ni oma paikka yhel autol ja rakenella saa, vettä läytyy myös ja mestan saa lämitetyä talvella.. mut sähkö on erikseen.. hintaa on 99,55€/kk, matkaa sinne noin 10km
     
  12. LB

    LB 1st gear

    Main Street Cruisersin (Keminmaa) 760 neliön tallilla autopaikka 50 e, pyöräpaikka 20 e. On lämpöä, sähköä, vettä, paineilmaa, mig, kompurat / maalausmahdollisuus, baari ym, saunatilat valmistuu syksyllä, työkalujakin löytyy.
    Kuvia: http://www.paalupaikka.com/mscavaus2003/avaus2003.htm
     
  13. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    omatalli 60m3 lämmintä, 40m3 kylmää tilaa, rakentaminen n. 12000e. työkalut n.10000e. ei se oo halpaa näinkään... ja kulut päälle

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: jäpälä 2003-08-15 19:37 ]</font>
     
  14. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    USA Car Clubin tallissa 35e/kk/auto, pitkän vuokrasopimuksen tehneille kesäaikana eli kesäkuusta syyskuuhun 15e/kk/auto. Sähkö sisältyy vuokraan, samoin hitsausmikki kaasuineen ja lankoineen. Lisäksi tallilla on vaihtelevasti peltiä ja 2" putkea käytettävissä.

    Juoksevaa vettä ei ole ja muutenkin tallirakennuksen kunto alkaa olla finaalissa. Uusia tiloja etsitään.
     
  15. fisu

    fisu Gearhead

    Hyvinkäällä 1km keskustasta 101€/kk n. 3.5x7m/paikka+huoltotila ja sisältyy sähkö, vesi, kompura ja 250A kemppi johon ostetaan kimpassa kaasut ja langat, stereot on kaikkien käytössä ja toimisto/kahvihuoneessa voi pelata vaikka pleikkarilla Driver 2:sta tai katella Sopranoseja telkusta.
    Toistaiseksi on vielä kaksiokin väsyneelle rakentajalle käytössä ja siellä on 3 joustinpatjaa ja ISO jääkaappi :grin:
     
  16. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    FHRA Kouvolan talli 65€/kk. Kerho maksaa osan koko tallin vuokrasta sekä sähkön ja roskiksen tyhjennyksen. Tallissa mm. tietokone nettiyhteydellä, skannerilla, tulostimella ja muilla herkuilla. Moottorinosturi, mig, kahvinurkka, vessa ja lämmin vesi. Ei suihkua ja saunaa. Melko ahtaat ruudut.
    Mun oma kimppatalli 8 hengelle/autolle; 42,5€/kk. Kylmä (eikä kannata lämmittää), ei vettä ei vessaa, roskat pitää viedä ite (v.tun kallista nykyään). Samassa tilassa yhden firman varasto, firma maksaa sähkön perusosan, me kulutus. Tilaa n. 27 neliöö/auto.
     
  17. J-peg

    J-peg Gearhead

    Millaset vuokrat on Vaasan talleissa? Pitäs saada tuleva projekti jonnekkin suojaan...
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vaasan talleissa (kerho / kimppasellaisissa) vuokrat pyörii noin 60-80€ välimaastossa
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    oulussa kimppatalissa 40-65 euroa kuukausi
    ja käytössä on hitsi.kompura.kanttikone.peltileikkuri.baari.wc.suihku.poppikoneet.pylväspora ym.ym.
     
  20. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    No huh huh !

    Ne ketkä vastanneista ei asu täällä meilläpäin ---- älkää tänne tulkokaan !!!

    Kyllä vuokrat on jotain ihan muuta, per....

    t:Kimmo
     

Kerro tästä muillekin!