Tampere Teivo Swap 10.10.2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Antti.K, 16.9.2015.

  1. E..P.

    E..P. 2nd gear

  2. MIAMIRACING

    MIAMIRACING 1st gear

  3. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Mukava oli taas käydä ja jotain pientä sitä tuli ostettuakin.
    Teivon Swapin aukioloaikoja olen aina hieman hämmästellyt, lähinnä sitä että miksi swap aukeaa jo 8:00 aikaan aamulla? Onko sen perusteena kenties raviradan puolelta asetetut aukiolovaatimukset vai mikä sen taustalla jyllää?

    Kyllä sitä Pirkanmaalta vielä kahdeksaksi pelipaikoille heräilee, mutta pitemmältä saapuvat joutuvat lähtemään tien päälle todella kukonlaulun aikaan. Ja tähän aikaan vuodesta saattaa olla jo yöpakkasten siivittämänä aamuliukkaita, joka tuo omia riskejään.

    Eli, olisiko poissuljettua jos tulevaisuudessa Teivon Swap voitaisiin järjestää kenties hieman myöhäisemmällä aikataululla, esimerkiksi klo 10-16?
     
  4. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Puhut asiaa, noi aukioloajot on meikäläisenkin piteneet jo muutaman vuoden pois tuolta. Iso hatunnosto kaikille pitkämatkalaisille jotka vuodesta toiseen jaksavat käydä tuolla.
     
  5. gm dealer

    gm dealer Gearhead

    Minusta se myyjät klo. 6.00 sisään oli parempi kuin tämä nykyinen myyjät klo 7.00 ja ostajat klo 8.00.Nyt on lähdettävä klo 2.30-3.00 ihan sama lähteä tuntia aikaisemmin matkaan.Helsinkiläiset ei kerkeä sinne vaikka aloitettais kuinka myöhään.Nytkin klo 13.00 kaikki rupes lähtemään kotiin.
    Nimimerkki viime yönä 2h nuktttu ja ajettu noin 500km+ myyty 7h raikkaassa ulkoilmassa.NYT KYLLÄ JALLUKOLA MAISTUU TAIVAALLISELTA.ainkin tunnin??

    Nämä saatanan moottorisa/uuninluuku kauppiaat vois mennä jonnekkin muualle niitten PASKOJEN KANSSA. :soosoo:
     
  6. impala67

    impala67 Double Gearhead

    swapit on aina ollu aikaisin, ja aina siitä on ollut rutinaa. mutta tottahan se on, että voisi sen etukäteen päättää, aloitetaan klo x.00 ja asiakkaat tunnin perään, voishan se olla vaikka ysiltä myyjät ja kympiltä asiakkaat...?

    mutta itselleni se on aivan sama.
    Myydessä olen yleensä just porttien aukeamisen ja alkuruuhkan jälkeen saanut vääntäydyttyä paikalle. Ja just silloin jotkut myyjistä tekee ne ihmeellisimmät löydökset toisten myyjien aarteista...
    Asiakkaana melkein aina kellonajoista riippumatta löytyy jotain painavaa ja likaista pakko-hankittavaa just ennen poislähtöä.
    Niin, taas sylillinen roinaa piti autolle roudaa vaikkei mitään pitänyt ostaa. Ja keväällä taas!
     
  7. GM60

    GM60 Gearhead

    Ja kotosalla ollaan..Olipahan mukava olla myymässä romua pitkästä aikaa.Ihan mukavasti kauppakin kävi.Ja kuuli uutisia hienoista uusista projekteista.Kiitokset järkkäreille hyvistä ohjeista.(Joka vuotinen juttu).Ens keväällä taasen uudelleen.Mutta varmaan osto puolella.
     
  8. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Aivan, lähinnä itseäni kiinnostaa että mikä tälle aikaisuudelle on konkreettisena perusteena, eli mitä etua siitä on käytännössä tämän tyyppiseen tapahtumaan? Miksei tapahtumaa siis voisi järjestää myöhemmäksi, koska luulisi kaupan käyvän aivan yhtälailla myös pari tuntia myöhempänäkin ajankohtana :)
     
  9. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    kiitokset järjetäjille. Oli mukava tapahtuma taas kerran.
    Aukioloajoista se, ett vaik itse olen aamuvirkku niin ei vaan eilen päässyt matkaan ajoissa ja sit oli vasta perillä 10 aikoihin, joten tuli vähän nopea reissu aikataulujen suhteen. Se jännä juttu on, et nykyään pks alueen lähellä olevat tapahtumat on aamulla hiljaisia ja sinne mennään myöhemmin. Toista se on treella ja muualla esim. jokimaal...
     
  10. BBC

    BBC Guest

    8-9vuotta sitten viimes käynyt Tampereen markkinoilla ja täytyy sanoa että aika harvakseltaan on myyjiä niin ulkona kuin sisällä. Jos ajattelee esim. raseukkoja niin kenenkään ei varmaan tarvi myydä entisiä tavaroitaan pois tai sitten kamat vain liikkuu niin hyvin kotoa ettei tarvi tulla myymään,...

    Nippelit tepolta ja rouvalta keräilin pahan päivän varalle mielenkiintoisia nippeleitä ja Stop In -Mannosella jotain hd tavaraa.

    No, Tulipahan jaettua etelä-suomeen hot rod osakuorma asiakkaille ja tulomatkalla pullmax 5:n kotiin tuliaisiksi. Jo piti heti tänäaamuna tilata mielenkiintoisia työkaluja, jotta pääsee päästelemään peltiä muotoon.

    ah
     
  11. max

    max Double Gearhead

    Varmaankin paras swappi Suomessa,niin tarjonnaltaan sekä tunnelmaltaan.Tosin aina siellä on pirun kylmä eikä liikaa voi ikinä pukea päälleen.
    Myin likelle 1000 €:n edestä erilaista kampetta lähinnä moottoreihin liittyviä juttuja,mut tais siinä yks fillarikin mennä kaupaksi.Eihän noi mitään kultakaivoksia ole,mutta tuleepahan kiertoa,että voi taas uutta romua ostaa,ja myydä taas ne tappiolla.

    Moni tulee mielellään ihan juttelemaan,ja ihan ok vaikka ei edes yrittäisi mitään ostaa.Mullakun oli etupäässä"Speed" kampetta,niin moni tuli kysymään neuvoja ja mielipidettä ihan kuin olisin suurikin moottoriguru.Toivottavasti ei tullut johdettua ketään pahasti harhaan.
     
  12. 1320

    1320 Gearhead

    Muutaman vuoden tauon jälkeen tuli taas käytyä, tosin liikenteessä oltiin koko perheen voimin ja hallitus päätti äänin 3 vastaan 1 mennä tolla väärän mantereen tuotteella (Volvo). :mad: No Tampereella sen sit näki, että olis kannattanut tulla Letukalla, kun ostokset ei mahtuneet Volvoon kyytiin... Onneksi myyjä asui tuossa ihan vieressä ja toi ystävällisesti ostokset omalla kyydillä takaisinkin, kiitos. 8)

    Vaikka tuolla paljon tota mopojen yms sälää onkin, jota ei itse juuri nyt tarvitse, niin täytyy sanoa että yksi parhaista Swapeista kuitenkin. Myyjiä on runsaasti ja kylmää keliä lukuunottamatta tuolla viihtyy oikein hyvin. Noi aukioloajatkaan ei haittaa pahemmin, sit tarvii vaan ajoittaa oma lähteminen sopivaan aikaan.

    Muutaman kuvan nappasin parkkikselta ja itse Swappialueeltakin. http://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2015/October+Swap+Meet+10.10.2015/
     
  13. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Tuohon ajankohtaan vielä esim. vermossa on lauantaisin sellainen tilanne, ett sinne voi mennä pelailemaan etänä raveja jotka on toisaalla. Se tarkoittaa esim. vermossa sitä, ett' sisään on päästettävä ravipelaajat ilmaiseksi olikos se klo 13:30. Teivos en tiedä pystyykö siellä pelaamaan muualla järjestettäviä raveja, kun siel en oo nähnyt sellaista....
     
  14. max

    max Double Gearhead

    Se nyt vaan menee näin,että Jenkkilässäkin ne parhaat kaupat tehdään aamuyöstä fikkarin valossa,ja sit kun aamu sarastaa,niin parhaat kaupat on tehty.

    Loput päivästä on sitten japanialaisille ja saksalaisille seuramatkalaisille,jotka eivät uskalla liikkua omin päin ja kuitenkin haluavat olla vähän kapinallisia.
     
  15. kautsi

    kautsi 3rd gear

Kerro tästä muillekin!