Tasapainotustarkkuus? Kk. pultteja vaihtamassa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja MikkoV, 3.2.2015.

  1. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Got it,thanks!Pitänee askarrella tommonen härveli.
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Valistakaapa ihmettelijää, että miksi se pitää olla noin pirun monimutkainen härveli? Äkkiseltään luulisi että riittäisi että laittaa vaikka kangen kyljelleen vaakatasoon, suora "rima" tai vaikka miggilangan pätkä alle suht tarkkaan keskelle molempaa silmää, toinen pää vaa'alle, toinen muualle ja ja mittaa painot puolin ja toisin?
     
  3. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Kokeileppa joskus, on yllättävän vaikeaa saada sama paino useamman kerran peräkkäin, eli punnitus tulos ei ole luotettava.
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ok, uskon. Näyttää vaan viritys aika overkilliltä tarpeeseen nähden, mutta ei ole kyllä tullut testattua.
     
  5. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Tuolla laitteella sain ite noin 0.5-0.7 gramman toistotarkkuuden moparin BB vakio veiveissä oli alasilmäs enimmillään 8-9g heittoa kokonaispainos sitten 20g
     

Kerro tästä muillekin!