tbi kaasupoljin ongelmaa

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ajw, 27.3.2013.

 1. ajw

  ajw 3rd gear

  örf. vuoden vaihteessa haettiin tbi:llä varustettu subbari ja tuolloin mobiili pelitti kuten pitääkin. vaan nyt kuukausien seisotuksen jälkeen kun alkoin kahtelemaan jotta lähtisi leimaa noutamaan (joo joo kyllä ne jonkun vian löytää...) niin kaasupoljin ei palauta kunnolla. kengän kärjellä kun nostaa niin palautuu. eli siis kiekat jää sille tasolle missä poljin sillä hetkellä on.

  kattelin tuossa vähän ja siellähän on polkimen vipukohta semmoisen peltimötkäleen sisällä - onko palautusjousi siellä sisällä vai onko pelkkä "laakerikohta" eli jumittaako sieltä vai onko läppärungossa kökköä? tuli myös mieleen, että kun seisonut niin voisihan tokkiinsa olla myös jäätämistä vaijerin suojaputkessa. kokemuksia/ehdotuksia? täytyy varmaan irroittaa vaijeri ja testata ilman sitä jotta jumittaako läppäpäästä - jos on läppärungon putsi tarve niin milläpäs olette operaation suorittaneet?

  kiitoksia avusta etukäteen.
   
 2. ajw

  ajw 3rd gear

  no eipä tullut jostain syystä vastauksia. putsit tehty ja virittelin kevyen jousen vipukammen toiseen päähän ja voila - nyt skulaa ;-)
   

Kerro tästä muillekin!