Teollisuusompelukoneen valinta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Catiska, 31.10.2022.

 1. Catiska

  Catiska Gearhead

  Ostin Adler 167 koneen. Alkuperäisellä 3v moottorilla. Kone toimii kuten kuuluukin mutta tuntuman hakemista vähän vaatiin, tahtoo mennä aika lujaa kun poljinta painaa... Eli harjoittelua ja kädellä vähän jarruttelemalla ainakin näin aluksi homma luonnaa paremmin. Toki kun saan nahkaa neulan alle, voi homma helpottua myös.
   
  kad_boost tykkää tästä.
 2. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Nuo vanhat voimavirtakoneet on vähän äkäisiä,
  Itse sain tuntumaa paremmaksi kun moottorissa on ruuvi josta saa liikkeellelähtö herkkyyttä säädettyä löysäämällä, yksi on se kunnollinen voitelu että kaikki liikkuu hipposesti niin ei kaasuta niin äkäsesti ja alkuun tulee hihnapyörästä autettua kädellä liikkeellelähtö.

  Sitten turhiin kankaisiin ja keinareihin harjottelua.

  En ole ammattilainen enkä edes puoliksi mutta nämä oon itselleni kokenut helpottaviksi.
   
  Catiska tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!