testi ilta Kalajoella?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja tabs, 20.8.2008.

  1. tabs

    tabs Gearhead

    Niin oliko tulevana perjantaina jotan äksöniä Kalajoen kentällä?
    Testausta ja säätöä...kö? ei ilmeisesti virallista kellotusta?
     
  2. Samppa73

    Samppa73 1st gear

    Onko siellä ajoja vielä?
     
  3. Teukku

    Teukku 3rd gear

    Kalajoesta en tiedä, mutta Kauhajoella Lamminmaassa testi ilta
    huomenna perjantaina klo.18.00 alkaen.

    Olis vain keli kuiva :mad: :mad: :mad:
     
  4. Kumipää

    Kumipää 3rd gear

    Kalajoen kahinat oli aika hiljaset, tummat pilvet karkotti tulijat, pari turbohimmeliä oli paikalla, illan nopein ja samalla paras loppunopeus oli 207, mönkijällä! :eek:
     
  5. XVD

    XVD Gearhead

    mitä ihmettä??? jaa että kalajoella olis ajettu vielä ja millonka muka???haluaisin kyllä tietää :( jos siellä tässä lähiaikoina on ajeltu... :eek: on se vaan kumma ku ei oo mitään tietoo koko hommasta ja sentään oon kerhossa jäsenenä ja ja hallituksessaki varalla..MITÄ HÄ!!!!!!!!
     
  6. Kumipää

    Kumipää 3rd gear

    Jep, oisko peräti 6 kuskia käyny testaan ja häipy vähin äänin, eipä siinä kattomista ois ollukkaan, kenttävarauskin peruttiin melkein samantien kun pääsin paikalle, jotenka et menettäny mtn. Sama lippukisa olis pitäny olla kuin viime vuonna, tekstiviesti tuli ainakin allekirjoittaneelle.
    Kenttä oli kyllä kuiva, että oishan tuota voinu ajella vaikka kuin..
     
  7. kime2

    kime2 Gearhead

    Pikkasen ihmetystä aiheutti täälläkin,sillä mukaan oltais tultu ajamaan jollain kokoonpanolla ainakin yhden auton voimin!

    Jos vielä(toivottavasti tulee :D ) tälle syksyä tulee näitä ajoja niin voisko näistä laittaa vaikka yv:tä,jos julkisesti ette halua ilmoitella syystä tai toisesta!
     
  8. cuda69

    cuda69 Gearhead

    fiatistakin on nostettu ahtopaineita ni ois ollu kiva päästä kokeileen kulkua.
     
  9. kuusinieminen

    kuusinieminen 1st gear

    Kenen järjestämät kapinat nää oli? KAUC:n porukka oli ainaski ajanottokaluston kans Saariselällä Rautaa Rajalle tapahtumassa ajanottohommissa.
     

Kerro tästä muillekin!