Testipäivä Alastarolla

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Anonymous, 22.9.2003.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Hohhoijaa! Olihan taas. Järjestelyt ei menny ihan putkeen, mut ajamaan päästiin, iltapäivällä oli ihan asiallinen keli. Eka ongelma oli et mitä maksaa ja minne, ja mistään ei löytynyt tietoja ajoajasta, kaverin kaveri kertoi et alkaa 10 ja maksais 50 e. moneenko ajetaan?? Jonoa oli, mut olihan väkeäkin, tuuninki osastokin oli löytänyt tiensä radalle, eli kalustoa oli laidasta laitaan. Mut mitä hemmettiä oli mutkarata osuus kesken kaiken?? Ja ei oikeen sytyttäny jonottaa YLI 2 tuntia ajovuoroa, kun eivät osanneet ottaa tasaisesti molemmista jonoista (HEMMETIN TUROT!!!!) No ei se mitään, kottonen pelitti kivasti matalan 13s ja pysy läjässä, tästä on hyvä lähtee talvilomalle odotteleen kevättä ja 13 alitusta.
   
 2. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Jengi oli ilmeisen tyytymättömiä järjestelyihin. Jussi käväs Löijyllä ajamassa kun itellä oli muuta puuhaa, ja se meni 10.68/212.4. Maalissa oli runtua 6400, mikä on 3.23 välityksellä aikas paljon tolla vauhdilla, joten se taitaa taas olla matka turbiinikauppaan.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ei mennyt putkeen ei. Järjestelyt meinaan.Kyllä se vastuullinen vetäjä vaan jokaiseen systemiin tarvitaan.
   
 4. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  joo... olipahan testit. Keli oli kyllä hyvä aikojen kannalta, vähintään tarpeeksi viileää, ei puutunu koneet helteeseen.

  Ja järkkärit piti kyllä huolen että koneet ehti jäähtyä rundien välillä. Hommat eteni kuin hidastetussa filmissä. Paitsi että usein ei vaan tapahtunut yhtään mitään.
  Ja sen jälkeen pidettiin tauko. Jonka jälkeen odottetiin jos alkais vaikka satamaan.

  No pääshän siellä kyllä ajamaan, 4 lähtöä kerkes vetää ku kökötteli koko päivän lineupissa(n.12:00-19:30). Oma enkka parani 12.1/186 lukemiin, joten loppu hyvin kaikki hyvin.
   
 5. Anselmi

  Anselmi 3rd gear

  Kelit oli hyvät (=ei satanut), pidot oli hyvät, autoja oli paljon, mutta järjestelyissä oli tosiaan parantamisen varaa. Neljä lineup-jonoa, joista alkuun vain kahdesta "muistettiin" päästää porukoita radalle. Koneet jäähty ja kuskit kuumeni. Homma parani loppua kohden, mutta ei kiitettävälle tasolle.

  2-3 lähtöä/50 euroa tuntui monesta melko pahalta rahastukselta. Varsinkin kun ympyräradan ajot olisi voinut hyvin jättää väliin sillä osallistujamäärällä (muutama Legends ja pari hassua autoa ja mopoa).

  No, pääasia oli että Buicki paransi omaa parastaan lukemiin 12,8. Ja Cougar pysyi turvallisen kolmen kymmenyksen päässä. Niinköhän sitä ensi kesänä pitäisi lähteä omalla Mopsilla radalle. Saahan sen toki särki ihan kadullakin :grin:

  Löijykin tuli bongattua lineupista:

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!