1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Tf727 pykällykset kaupunkiajossa+muuta ongelmaa

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja C-Body Polara, 7.6.2018.

 1. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Moroo! Miksköhän tuo laatikko ei pykällä pienemmälle risteyksissä? Kolmosella suoraan liikkeelle, jos ei pysäytä kokonaan tai käytä pakkovaihteita. Muuten toimii kyllä moitteettomasti.
   
 2. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Olisko kuvernöörin sisällä oleva pikku filtteri tukossa? Jostain syystä vaihtoventtiilien taakse jää paine joka pitää vaihteet päällä.
   
 3. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Onko hankala homma kaivella se filtteri esiin? Lähiaikoina tarkotus ottaa laatikko irti turbiinin vaihon vuoksi. Samalla ois hyvä vilkasta.
   
 4. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Ei se paha rasti ole. 4 pulttii auki niin se filsu tippuu hyppysiin.
   
  KajS ja C-Body Polara tykkäävät tästä.
 5. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Jos ei siinä filsussa oo mitään, ni onko sitte paha rasti?
   
 6. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Venakoneistosta pitää putsata venttiilit.
   
 7. jhm1978

  jhm1978 1st gear

  Täällä juuri sama ongelma!kolmosella lähdetään risteyksistä.ominaisuus ilmestyi laatikko remontin jälkeen.
   
 8. Jora78

  Jora78 3rd gear

  Miten kickdown vipu säädetty?Sais melkein heti alkaa seuraamaan kun kaasua painaa ja pieni liikkumavara jäädä kun kaasu pohjassa
   
 9. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Kyllä se vaihtaa pehmeesti isommalle. Ehkä 30-40 vauhissa jo kolmosta. Kikkari pitäs olla ok. Lämä tiskissä pykältää hyvin.
   
 10. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Suodatin oli puhdas. Turbiinin sisällä varmaan ollu jotain paskaa ku oli kaulassa hankaumia ulko ja sisäpuolella. Myös akselissa naarmuja. Öljypohjassa ja suodattimessa oli jonku verran hippusta. Liekkö tällä ollu merkitystä vaihtojen kanssa? Käytän tuon venttiilikoneiston irti ja tarkistelen. Mitenkäs nuo yleensä pykältää isompaa vaihetta täyskaasulla? Tuo pykältää jo 4700rpm. Sais jonnekki 5500 nousta.
   
 11. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tää riippuu pikkasen siitä että onko vakio koneisto vai joku gift shit laitettu. Just yks 440 darttikuski soitti kun menee rajoittajalle ennenku vaihtaa koloselle käsin runkatessa. Lääke kikkaria löysemmälle niin kauan että vaihtaa "oikeassa" kohtaa, tässä Transgo HD2 kitti ei siis yleispätevä ohje. Jos haluaa kepakko D asennossa vaihtoja säätää jollekkin tietylle jenkalle niin tie on aika pitkä.
   
 12. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Ei siinä kai oo shift kittiä. Se on sitte pykällettävä kepistä tarvittaessa.
   
 13. Kerpo

  Kerpo 3rd gear

  Samaa murhetta on mullakin vaihtokohtien kans. Pintakaasulla kolmonen menee jo 40km/h vauhdissa sisään, mutta mun mielestä se ei oo ongelma. Täyskaasulla vaihtoja tarvis saada ylöspäin, kun kakkonen vaihtuu 3500rpm ja kolmonen 4500rpm.
  Kolmosella ajellessa loota ei vaihda pienempää enää 60km/h jälkeen vaikka kuinka rajusti runttais kaasua. Oon vaihtanut jo 5000rpm governor kitinkin, mutta sillä ei ollut mitään vaikutusta.
  Seuraava toimenpide olis ilmeisesti jäykempien jousien laittaminen venttiilikoneistoon, mutta mun käsityksen mukaan samalla nousee pintakaasuajon vaihtopiste. On ainakin toistaiseks jäänyt noi kokeilut tekemättä, kun käsinkin voi pykältää jos haluaa päästä kovempaa.
   
 14. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Nyt on laatikko paikoillaan. Auto ei liiku eteen eikä taakse. Mittailin että turbiinin öljypumpun hahlo osuu noin puolenväliin käyttönastoihin. Eli ei pohjaa. Välystä oli vetolevyyn n.5 milliä. Sirinä kuului käynnistäessä. Sammutin ja otin etupään suojapellin pois, ku ajattelin että siihen hankais. Sirinää ei enää kuulunu. Liekkö kuitenki ollu joku muu sirinä.
   
  Muokattu: 19.7.2018
 15. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Laskeeko öljynpinta mittatikussa kun koneen käynnistää?
   
 16. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Se pitää tarkistaa huomenna.
   
 17. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tarkista sitten niin että vedät kepin vapaalle kun vakiokoneistolla turbaaniin ei mene ööliä parkkilukko päällä.
   
 18. hantta

  hantta Gearhead

  Tappelin aikoinaan saman ongelman kanssa, jopa laatikko vaihtui peruskorjattuun, mutta ongelma pysyi samana, ja poistui vasta shift kitin asennuksen myötä, pitää sanoa, ettei menneet rahat hukkaan siinä rempassa, laatikon toiminta muuttui varsinkin kaupungilla aivan toisenlaiseksi ;)
   
 19. C-Body Polara

  C-Body Polara 2nd gear

  Joo, kyllä siellä nyt öljypumppu on poissa pelistä. Ei vaju öljy käynnissä neutral asennolla. Mikä sen voi noin särkee? Olevinaan niin tarkkaan mittailin,ettei ongelmia pitäis tulla.
   
 20. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Jos toosa oli auki eikä öölipumpun rattaat ole jonkun rätin alla piilossa niin turbiini ei ollut kunnolla paikallaan asennuksen aikana.
   

Kerro tästä muillekin!